Martin.75 Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 Na dlazbe drnceni jake sem zatim v zadnem aute nezazil, nelze urcit odkud protoze to jde ze vsech stran, ze dveri, z palubky, k tomu takovej jakoby ultrazvuk jak z vlnovodu odnekud zezadu asi z napravy - rad bych rekl ze to pres radio neni slyset, ale je to opacne-pres ten kraval neni slyset radio. Auto ma najeto 19 kkm a v zaruce az nekdy do 2018, nicmene co na tom reklamovat, za jine auto mi to asi nevymenej.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 mě drnčí na kostkách drnčí výplně dveří... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 K tomu drnčení na kostkách mám jeden poznatek: výměnou tlumičů za ty z MR2014< u mého auta MR2013 na 16" Brigestone EP300 se rezonance tapeců a palubky na kostkách výrazně zmírnily, nepatrný zbytek drnčení přičítám tvrdým původním tlumičům na předku. Přestal drnčet i zámek průlezu do kufru, když je zadní loketka ve sklopené poloze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.75 Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 Ja mam mr 2014 takze to me asi nespasi, PS myslis ze zmenili i predek? Cetl jsem jen o zmenach na zadku. Jo a kola mam 15-ky takze tady si asi taky nepomuzu, kdyby se tam pres brzdy vesly jak je to u tech zakladnich verzi tak tam hned vrazim 14-ky s vyssima gumama, ale s tim mam smolika, me tam nejdou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hiz Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 Ja sem to drnceni vyplne dveri ( prave predni) uspesne reklamoval, ale uz to dela zase.. zjistil sem, ze staci malililinko stahnout okno a drnceni je fuc :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 to Martin.75: ano, měnilo se nastavení tlumičů u obou náprav. Ale pozor, změna je až pro auta vyrobená od 5.8.2013, dle ETKY. Kdy máš auto vyrobené? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.75 Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 2014, myslim hned v lednu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 Nejlepsi je smirit se s tim ze Rapid je kostitras, pak clovek najde pokoj a slunce v dusi [emoji1] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.75 Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 Jestli to u ty 1,4 neni treba trochu jiny, preci jen se tam da pocitat s tim ze pojedes treba 250 km/h do pravouhle zatacky.. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 Není, tlumiče jsou stejný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.75 Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 Ok, je to jak pise Petrrr, chce to za jizdy meditovat a mit to slunce v dusi. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 25. Květen 2015 Sdílet Vloženo 25. Květen 2015 Tak vrzání sedadla vyřešeno po druhé výměnou výplně sedadla. Jestli se to zase vrátí, tak už to shodím ze skály a nechám si vyplatit pojistku. Bohužel musím také konstatovat, že po ujetí cca nějakcýh 18 000 se mi z Rapida stává udrnčená rozvrzaná krabice (nyní najeto 31 000). V servise si navíc všimli, že to trošku dělá i sedadlo spolujezdce, takže tu výplň vyměnili preventivně i tam (to mě celkem šokovali, že Škoda servis vyřešil něco navíc sám od sebe). 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 25. Květen 2015 Sdílet Vloženo 25. Květen 2015 blbý no, proto jsem šel radši do Dymaniců, už před rokem jsem byl varován, že dílenské zpracování obyč. sedadel není nejlepší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 26. Květen 2015 Sdílet Vloženo 26. Květen 2015 Tak druhá oprava vydržela pár hodin a necelých 100 km a je to zpět. Příští týden to mám dovézt a dostanu náhradní auto, že to budou dále řešit. Jsem zvědavý, co tam teda chtějí řešit, když ořezání a usazení výplní následované kompletní výměnou výplní nepomohlo. Schválně, jestli je to logicky napadne nebo začnou zkoumat třeba výfuk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Květen 2015 Sdílet Vloženo 26. Květen 2015 To rozeberou půl auta, aby závadu stejně neodstranili a frzat ti tam pak bude všechno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 26. Květen 2015 Sdílet Vloženo 26. Květen 2015 (editace) Dnes jsem byl také vyzvednout onu jakostní substanci. Chlapík se mě ptal, na co to mám, že prý teď jde nějak na odbyt : ))) Jinak jak psal Petr, sice jiná etiketa, ale výrobce je PAN OIL z Karviné. Kdyby chtěl někdo z Ostravy namazat (těsnění), tak se může stavit. IMG_20150422_160633.jpg Z důvodů velké poptávky majitelů rapida, začali dělat větší balení Editováno: 26. Květen 2015, autor: Woody 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 30. Květen 2015 Sdílet Vloženo 30. Květen 2015 (editace) Dnes jsem na DOD v MB mluvil v technologickém centru s akustikem o rezonancích a hlucích v Rapidu. Potvrdil mi víceméně, že nové ladění podvozku se dělalo hlavně kvůli odstranění hluku a rezonancí v kabině. Novým typem a nastavením dorazů víka kufru, které mají být nastavené tak, aby bylo mírně předpružené, se zabránilo kmitání víka a šíření dunění zezadu dopředu, protože jak je karoserie stále víc dokonale utěsněná, každý pazvuk se hned zesiluje mnohonásobně víc, než dříve, když karoserie auta nebyla vyrobená tak přesně jako dnes. Editováno: 30. Květen 2015, autor: miklisek 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 30. Květen 2015 Sdílet Vloženo 30. Květen 2015 Jo a lidi s MR 13 na kterych se to testovalo si muzou vrzat, rezonovat, vibrovat atd. Navzdy do smrti. Jeste ze sem s nim nemluvil ja, to by si za klobouk nedal. [emoji36] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 30. Květen 2015 Sdílet Vloženo 30. Květen 2015 Já mám MR2014 a taky mi vrže a skřípe kde co. Vzpomínám, jak jsem si kdysi načítal recenze, že si několik novinářů chválilo jednoduchý plastový interiér, který bude určitě trvanlivý a pazvuků prostý : ) Jinak mám tak trochu pocit, že si Škoda na Rapidu tak trochu zkusila, co zákazník snese, než uvedli Fabii 3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 30. Květen 2015 Sdílet Vloženo 30. Květen 2015 Petře, hold osud lidí, co byli nedočkaví, jako my, koupili horkou novinku a teď jim nezbývá než trpět nebo najet na systém dodo...... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 30. Květen 2015 Sdílet Vloženo 30. Květen 2015 No ja pomalu nachazim slunce v dusi, jak plyne cas tak se se vsim smiruji, Rapida beru z hlediska uzitnych hodnot good a vic od nej necekam jako nic od dnesnich aut a od Skody uz vubec ne. Auta jsou dnes proste spotrebni vec a tak je k tomu treba pristupovat, kdyz ne, clovek je jen zklamany. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pershing Vloženo 31. Květen 2015 Sdílet Vloženo 31. Květen 2015 neberte to tragicky, ja som sa na DoD zviezol superbom a na tej testovacej drahe na nerovnom povrchu tiez vrzal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 31. Květen 2015 Sdílet Vloženo 31. Květen 2015 No to je na tom to nejsmutnejsi. Auto za min. 600tis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 31. Květen 2015 Sdílet Vloženo 31. Květen 2015 To byla nejspíš nějaká předprodukční verze. Supa přenecháme sekci SIII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tasum Vloženo 31. Květen 2015 Sdílet Vloženo 31. Květen 2015 Měl bych dotaz na zkušené mazače tesnění, kterým silikonová vazelína přinesla úspěch. Mazali jste oba ty proužky nebo jen některý? Ja som v piatok namazal znova a mazal som prúžok A, už som to nemohol vydržať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.