Woody Vloženo 21. Září 2015 Sdílet Vloženo 21. Září 2015 Co se týká jaru, najel jsem víc než tisíc km a je to zpátky. :-) Takže asi půjdu pro ten lubrikant... Možná tě to informuje, že máš umýt auto. Je taková DoDo kontrolka mytí auta 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effective Vloženo 21. Září 2015 Sdílet Vloženo 21. Září 2015 No ale můžeme být klidní za poslední týden jsem seděl v hromadě aut a tohle není záležitost jenom Rapida... a co jsem se bavil s majiteli tak někdo mluvil i o nějakém vyčištění a následné impregnaci. Takže asi obdoba toho zmíněného olejíčku od škodovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 28. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 28. Září 2015 (editace) To mi dělá od novoty a je to jen při určitých stupních venku. Řekněme cca od -5 do +10 stupňů. Není to ale přesně, nemám to přesně odměřené. Mne to delalo zrdika a v soucasnych dnech (kolem tech 10ti st.) mi to dela vzdy rano ale jen tak deset min nez se mi zahreje auto ale je to amsakr fakt staci prejet i kanal vubec nechapu co to muze bejt a je to hodne hlasity, brzo nahraju za jizdy .... a vic co je nejhorsi (ja s timhle problemem v servisu jest enebyl) ale oni ti reknou, "na takovyhle ceste vam bude vrzat kazdy auto" nebo "je to plast to tak prost eje, pockejte az se zahreje" ale tohle z ty palubky je fakt mazec dobytčak extrem... Editováno: 28. Září 2015, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 28. Září 2015 Sdílet Vloženo 28. Září 2015 Zkus otevřit kastlik a jak jsou na bocich takove ty plasty co vedou dovnitř tak zkus na ně poklepat. Anebo jak to bude klepat tak otevři kastlik, jestli to nepřestane. Mně to dělá asi ten levý plast nebo doraz, nevim jak to přesně popsat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trek11 Vloženo 2. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2015 Nazdar...od viacerych tu citam ze nieco vrzga na pravej strane pri spolujazdcovi. Mne sa deje nieco podobne. Pri prechode nejakych nerovnosti to vyzera ze zvuk prichadza z oblasti opierky na pravych prednych dverach...ked manzelka na opierku polozi ruku tak zvuk prestane...co je ale zvlastne vrzganie nepozorujem alebo len vo velmi slabej (prijatelnej) miere ked som v aute sam...mam najazdenych len 8500 km a zacalo sa to prejavovat len pred nedavnom...netusim co to moze byt..ma niekto podobnu skusenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 2. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2015 výplně dveří... Jediné řešení je sundat výplň a spáry jednotlivých částí plastů vystříkat speciální hmotou, která tam nateče a vyplní místa... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trek11 Vloženo 2. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2015 No to nie je potesujuca informacia...to nedam...ale uz ma to zacina srat...stale sa nejaky zvuk objavi, potom zmyzne, potom pride novy, potom zas zvuk ktory uz v minulosti zmyzol... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hootchi Vloženo 2. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2015 Za mě jsem rád, že už je chladněji, že přestalo to ukrutné vrzání těsnění, ale začíná se mi objevovat nějaké bouchání od podvozku. Achjo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 2. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2015 (editace) @trek11 - to je Rapid no / ještě můžeš zkusit, koupit nějaké bílé mazivo ve spreji ( teflonové apod.) které nestéká a spíš udělá pěnu/povlak a z venku vystříkat všechny spáry v palubovce a výplní, může to pomoct... @hootchi - bouchání při poklesu teploty, je s největší pravděpodobnosti silentblock převodovky - jde to z levé strany a nejvíce je to slyšet při přejíždění příčných nerovností - super jsou tramvajový koleje v Praze apod. Editováno: 2. Říjen 2015, autor: Rypicong Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trek11 Vloženo 2. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2015 Vdaka za radu...pisal si ze to mozem vystriekat na spary v palubovke...predpokladam ze to mozom aplikovat aj na dvere...nemas nahodou nejaky link na taky sprej? aby som mal predstavu co kupit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 2. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2015 jo, všude kde dosedají na sebe plasty, nebo kov a plast. Právě že výplně jsou lehký a jsou posvařovaný z několika částí tvrdých plastů a to pak mezi sebou rezonuje... je to bílá vazelína ve spreji, může být na různých základech ( teflonová, lithiová atd. ), prostě po nastříkání se musí udělat bílej šlem přebytek jenom otřeš https://www.google.cz/search?q=teflonový+mazivo&client=opera&hs=xnh&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAcQ_AUoAWoVChMI-Or6-vGjyAIVAZUUCh3ynwtM&biw=1745&bih=883#tbm=isch&q=b%C3%ADl%C3%A1+vazel%C3%ADna+ve+spreji&imgrc=REvs8IcjBWMr-M%3A Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trek11 Vloženo 2. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2015 Super vdaka za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 2. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2015 spíš si ho od někoho půjč na vyzkoušení, jestli to pomůže... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 2. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2015 Já použil sprej na palubní desky. Možná to nic neudělá, ale vazelinu střikat na palubku bych asi nechtěl. Jak jsm psal, střikl jsem tam na jaře sprej na palubky a teprve teď se to začíná ozývat znova. Musit to znova nastříkat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 2. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2015 ti nic neudělá, dá se to lehce setřít a dá se sehnat i která je úplně nezávadná a používá se v potravinářství - na mazání strojů co vyráběj poraviny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tasum Vloženo 2. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2015 Takú mame v práci, volá sa Barrierta (biela vazelína) a je dosť drahá. Žeby som ju vyskúšal na tesnenie dverí namiesto sil. vazeliny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2015 To uz tu nekdo zkousel, ale vysledek uz si nepamatuji. Nevim jak moc by ta vazelina byla ns tom tesneni bila. Silikonova vazelina je cira a tak neni videt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tapert Vloženo 7. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2015 Pozdravujem Vas, sekcia NEPRIRODZENE ZVUKY... su sice umiestnene v casti INTERIER ale neviem kde by som mal inde napisat moj problem. Na predoslom aute Audi A3 mi neskutocne skripali bud tlmice alebo struny ked som mal rucnu zatiahnutu na 1-2 zuby a bol som stastny ked som auto predal a zaroven som bol nesmierne nasrany (sorry za vyraz, ale uz ma to dneska riadne vytocilo), ked som si doniesol domov Rapida a po par dnoch zacalo vrzganie aj na nom. A tu to bohuzial robi nielen na rucnej brzde ale aj v kopci ked sa potrebujem otocit na mieste a aktivuje sa asistent rozjazdu, auto vrzga zo zadu ako korab, ludia sa otacaju, no hruza. Na predoslom aute som to vobec neriesil, ale tuto to chcem vyriesit. Ma niekto podobny problem a moze mi napisat ako to vyriesil? Dakujem Neviem ci to robi ulozenie strun alebo tlmice, Ked som vymenil struny, trosku sa mi zdalo, ze vrzganie bolo tichsie, ale casom zistujem, ze asi nie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 7. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2015 (editace) Pružiny a tlumiče to nebudou. To by dělalo při pro pružení auta. A jestli to dělá jen při použití brzdy, ať parkovací tak provozní, i když přes HTC, spíš bych řekl, že špatně chodí ovládání brzdových destiček, pokud máš vzadu kotoučové brzdy. Běžná závada díky tomu, že zadní brzdy nejsou tak zatížené a snadno přireznou. Řešil to třeba Petrrr, má to někde u sebe v tématu. U bubnovek může blbě fungovat samostav nebo opět přirezlé či zatuhlé "prasátko". Mě se vrzání taky ozve, když zatáhnu ručku na 2 nebo 3 zub a neudrží to z kopce auto. Editováno: 7. Říjen 2015, autor: miklisek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2015 No u me neslo tak uplne o prirezle brzdy, ty naopak ja mam cajk diky tomu ze brzdy nesetrim, ale tahlo rucni brzdy u kola se uplne nevracelo u jednoho kola po povoleni rucni brzdy do vychoziho stavu. Brzdy se rozhodily, vycistily a ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fezoj07 Vloženo 7. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2015 (editace) Ak zatiahnemalo ručnú nedostatocne aj na OTII tak to vrzga asi to bude sposebede trenim doštičky o kotúč.Najlepsie riesenie asi bude nejazdiť na ručnej brzde :-) Editováno: 7. Říjen 2015, autor: Fezoj07 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tapert Vloženo 7. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2015 No keby to bolo len na rucnej, tak nepoviem nic, ale je to pri asistente rozjazdu a to je maximalne nekomfortne. Mam kotuce vzadu. A teda predpokladate, ze je to trenie dosticiek o kotuc? Da sa to nejako riesit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 7. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2015 reklamovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fezoj07 Vloženo 7. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2015 Skus to nahrat a dat to sem :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tapert Vloženo 8. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2015 Takze prikladam 3 nahravky: 1. a 2. nahravka - auto v miernom kopceku, noha na brzde, rucna brzda nepouzita, otacam volantom plny vlavo, plny vpravo, šuchot co pocut je moja bunda, zameriavajte sa len na vrzganie :-) 3. nahravka - auto v garazi na dlazbe, noha na brzde, otacam plny vlavo, plny vpravo, pocut aj otvorenie zadnych okien (chcel som nahrat zvuk z vonku), potom pocut vrzganie pneu o dlazbu (nevsimat si), treba sa zapocuvat vzdy do vytocenia max vlavo, max vpravo, na konci kazdeho vytocenia (dovrzgania pneu o dlazbu) pocut ten problemovy zvuk. Dneska som uz zavolal aj suseda, aby pocuval vzadu a zhodli sme sa, ze zvuk je ako keby ostavala rucna vysiet, ale rucnu som vobec nepouzil. Ja predpokladam, ze to nebude v tom, len ten zvuk pripomina taky zvuk. Ako som pisal predtym, presne tento problem som mal na predoslom aute, bohuzial neriesil som to, a teda teraz neviem co to je. :-( vonku v miernom kopceku.mp3 vonku v miernom kopceku 2.mp3 garaz.mp3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.