Woody Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 No mě spíš štve to, že prostě vrže to, tak jsi to namazal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 blbý je, že do servisu jezdit je ztráta času, těsnění nové ti jen tak nedají ( pochybuju že existuje ) a mazání jejich tajnou vodičkou vydrží cca 3 týdny. Je lepší to namazat vazelínou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinus z Arcusu Vloženo 22. Duben 2015 Sdílet Vloženo 22. Duben 2015 Dnes jsem byl také vyzvednout onu jakostní substanci. Chlapík se mě ptal, na co to mám, že prý teď jde nějak na odbyt : ))) Jinak jak psal Petr, sice jiná etiketa, ale výrobce je PAN OIL z Karviné. Kdyby chtěl někdo z Ostravy namazat (těsnění), tak se může stavit. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Duben 2015 Sdílet Vloženo 22. Duben 2015 Rekl si mu proc? Mel ses ho nejdriv optat jestli nahodou nema Rapida, ze brzy zjisti na co je to dobre [emoji23] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tasum Vloženo 22. Duben 2015 Sdílet Vloženo 22. Duben 2015 Tak a vŕzganie tesnenia na dverách je naspäť, porazí ma . Vydržalo to 6 mesiacov (prvý krát namazané 24.10.14) od namazania sil. vazelínou od PanOilu. Keď sa zajtra moc naserem tak s tým behnem znova do škody ale aj s páskou a pekne im ju nalepím na karosériu nech sa pekne čudujú čo to tam stváram. Mne to vychádza zhruba 1/3 tuby (10 ml) na jedno namazanie. Inak aj to okno si robí čo chce, ráno to vrzgne poobede keď je teplo tak nie. Asi šupnem aj tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hruskin Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 Setkal jste se někdo s cvakáním pedálu spojky? Není to pravidelně, ale při stlačení cca ve spodní třetině v něm cvakne. Jakoby přeskočila nějaká pružina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tasum Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 Už asi týždeň jazdím bez peny (pásky, kto čo mal dal) medzi zámkom pásu a sedadlom vodiča a nič nevŕzga. Zato tesnenie na dverách vŕzga o 106. Keď som viezol otca tak ten len skonštatoval: ,,Synak to čo si kúpil za auto, znie to ako keby sme išli na kravskom záprahu" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 Jo v te spojce mi taky obcas cvakne ale nevim kdy a jak uz to nejak nehrotim. Skripe mi ve volantu, ted zacalo cvakat i v sedacce, vrze u kastliku, v B sloupku u ridice cvaka po ranu a ja na to kakam, smiruji se ze jsem koupil papundekl, protoze to je furt neco od koupe. Octavie 3 neni jina a nekde se pry psalo i u S3 vrzanicko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 15. Květen 2015 Sdílet Vloženo 15. Květen 2015 Měl bych dotaz na zkušené mazače tesnění, kterým silikonová vazelína přinesla úspěch. Mazali jste oba ty proužky nebo jen některý? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Květen 2015 Sdílet Vloženo 15. Květen 2015 Mazat by se měl ten zelený A, to je ten původce vrzání, ten kdo mi rozbil pračku. Ale sám jsem ještě neaplikoval, zatím jsem v očekávání kdy vrzáníčko nastane, vazelínu už mám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 15. Květen 2015 Sdílet Vloženo 15. Květen 2015 ten vnější... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 15. Květen 2015 Sdílet Vloženo 15. Květen 2015 Díky za odpovědi a dovolím si také přispět. Začíná mi dost zvučet sedadlo řidiče. Na ukázce jen přesouvám záda vlevo - vpravo, jako třeba v zatáčce nebo na kruhovém objezdu. Jde to ze zádové opěry z horní části, nahráno u hlavové opěrky. 20150515_001.zip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Květen 2015 Sdílet Vloženo 15. Květen 2015 Tak to je brutus, to je povrzáníčko, mně zase cvaká v sedáku atd. (seznam by byl dlouhej), neboj zvykneš si, až budeš mít auto nějaký ten rok jako já a zvůčků bude přibývat, tak se ti ty pazvuky pěkně hromadně zakulatí a už je nebudeš ani vnímat. Časem To člověka stejně přestane bavit řešit pokaždý nový pazvuk. ty přicházejí a odcházejí vlivem teplot atd. bohužel většina z nich neodchází. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 15. Květen 2015 Sdílet Vloženo 15. Květen 2015 Nemyslím si, že bych byl nějaký stěžovatel, ale konkrétně s tímhle a se zvuky těsnění dveří se i stydím někoho vézt. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedluk Vloženo 16. Květen 2015 Sdílet Vloženo 16. Květen 2015 Jen bych chtěl oponovat o tom trsátku.Mám najeto skoro 130 000 Kč a můžu jet třeba přes kočičí hlavy a nevrženi, ani nedrncá nic, tedy pokud nemám ve dveřích tic-tac.Oproti novému vozu není patrný jakýkoli negativní rozdíl.Není to třasátko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. Květen 2015 Sdílet Vloženo 16. Květen 2015 Ja ti verim, hold lepsi kousek nebo nevim. Ja si to ovsem nevymyslim a jini urcite take. Bud tedy rad ze ty toto resit nemusis. A nebo jsi mene vnimavy a nebo ja precitlively [emoji3] [emoji106] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kraustr Vloženo 16. Květen 2015 Sdílet Vloženo 16. Květen 2015 tak já najeto ke 30.000 a klepačka od leva + chrastění přes kočičí hlavy je slušný no.... ale je to slyšet jen s vypnutym radiem, a ted mi přes kočky i začíná chrastit pojezd pásů...Jinak už si příště škodovku asi rozmyslim no, ale je možný že je všude něco....popravdě mě ted lákaj nejvíc peugeoti 308....ale ten volant Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 17. Květen 2015 Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 jo, taky znám lidi co jim to prý nevrže... já mám klasiku, těsnění - to už navazelínováno, výplně dveří, štelování pásu a v zimě kaslík... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hnilus Vloženo 18. Květen 2015 Sdílet Vloženo 18. Květen 2015 Jakej je figl na vrzajici loketku ? Promazat od PanOilu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 18. Květen 2015 Sdílet Vloženo 18. Květen 2015 (editace) A jak ti to vrže resp . při jakém pohybu či zatížení? Editováno: 18. Květen 2015, autor: miklisek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 18. Květen 2015 Sdílet Vloženo 18. Květen 2015 (editace) Na loketce mi vrzala dost při ohřátí interiéru ta vrchní výklopná část (libovolné odložení ruky a posun po ní), resp. ta se skládá ze dvou půlek, které se o sebe třou. Po různém vycpávání a vylepování páskami a materiály všeho druhu jsem se inspiroval někde tady na fóru tuším v sekci Octavia a prostě jsem ten vrchní potažený díl k tomu nosnému s pantem (bacha, ten se zlomí raz dva) připlácl silikonem. Nevýhoda je, že to pak už nelze jednoduše rozebrat (třeba pro výměnu potahu / přečalounění). Ale ani to nestačilo, hodně to pak dále vrzalo kolem zámku loketky o samotné tělo opěrky v místech dotyku. Tam už to stačilo na styčných plochách oblepit libovolnou páskou. Nemohu najít to s tím silikonem, ale při rozdělávání mi pomohly i tyto odkazy: http://forum.skodahome.cz/topic/18516-loketka/#entry366941 http://forum.skodahome.cz/topic/44135-p%C5%99e%C4%8Daloun%C4%9Bn%C3%AD-p%C5%99edn%C3%AD-loketky-na-ors1/#entry751084 http://www.octaviaclub.cz/clanky/led-osvetleni-loketni-operky-263.html Vrzání zámku mi pak "probíhalo" v těchto místech: Editováno: 18. Květen 2015, autor: slapnahrabe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 18. Květen 2015 Sdílet Vloženo 18. Květen 2015 Zde si ještě dovolím video záznam k mé sedací symfonii. Jednou již reklamováno. Vráceno opraveno s tím, že se ořezaly a znova osadily výplně. Pomohlo to asi na 14 dní https://www.youtube.com/watch?v=_yu5UAafGT0&feature=youtu.be Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 18. Květen 2015 Sdílet Vloženo 18. Květen 2015 Brutální zvuk! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Květen 2015 Sdílet Vloženo 18. Květen 2015 Jj, jak to tak posloucham, kam se hrabou moje pazvuky, toto je kral pazvuku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m2m Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 ja som na tesnenia dveri pouzil LOCTITE 8105 a zatial je klud.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.