PcGamer Vloženo 8. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2013 Zdarec, nevim kam presne dat muj dotaz. Popis: po nekterym nastartovani se ozve pipnuti, ale nic vic A dnes jsem si vsiml ze ani ne na sekundu blikla kontrolka blizko stavu nadrze. Nikde jsem nenasel palubni desku aby tam vse svitilo a mohl jsem to identifikovat nevi nedko co tomuze byt?? Jinac mam Fabii II r.v. 2008, nejspis poface.s corner funkci a maxikem. diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jipol57 Vloženo 8. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2013 2008 je před face. Nejlíp když si u někoho necháš vyčíst chyby z diagnostiky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PcGamer Vloženo 8. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 8. Listopad 2013 myslis ze pipnuti bez nejaky signalizace muze oznamovat poruchu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jipol57 Vloženo 9. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2013 Píšeš, že nějaká kontrolka na vteřinu blikla, takže porucha to bude. A v záznamech by měly být všechny poruchy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PcGamer Vloženo 9. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 9. Listopad 2013 no byl to mzik a zluta kontrolka, bag a jine zlute kontrolky ti taky sviti a zavada to neni. To jsem mozna mel naspat hned na zacatku ze to byla zluta kontrolka Uvidim jestli se to jeste ukaze. Spis co to muze pipat po nastartovani. Pac tu kontrolku jsem zahlidlaz ted, ale pipnuti je casto. nemate nikde fotku se vsemi kontrolkami co se muzou zobrazit na budikach?? To by mi pomohlo vic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 9. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2013 veď máš Návod na obsluhu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 9. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2013 mám dojem, že s tím pípáním je to tak, že pokud se rozsvítí žlutá kontrolka, auto pípne jednou, pokud červená, tak pípne třikrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PcGamer Vloženo 9. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 9. Listopad 2013 libero: no to mam ale tam je jiny budiky nez mam ja, a ten muj jsem tam nenasel HjM: No todle je jedno pipnuti a pipato ruzne. Tu kontrolku jsem zahlidl poprve, ale byl to fakt mzik. NE treba jak ESP nebo BAG, ktery sviti dyl. Rikam si jestli to nepipa telefon, pac se mi vzdy zobrazi na Maxiku napis TELEFON, a ja si to prepnu na radio. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 9. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2013 Ja si myslím, že tá žltá kontrolka ktorá blikla iba na chvíľu bola signalizácia žhavenia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PcGamer Vloženo 9. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 9. Listopad 2013 no to je mozny a byla by to ta nejlespi moznost ale co pipnuti ale jak pisi kdybych videl ty kontrolky co tam sou, tak by to bylo lepe identifikovatelne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 9. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2013 (editace) libero: no to mam ale tam je jiny budiky nez mam ja, a ten muj jsem tam nenasel ale ty kontrolky podle mě jsou podle toho návodu rozmístěné stejně, jak verze s maxidotem tak verze bez něj edit: i když vlastně u budíků s maxidotem nejsou kontrolky v tom pásu přímo nad maxíkem, že? jaké máš teda budíky? Editováno: 9. Listopad 2013, autor: HjM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PcGamer Vloženo 9. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 9. Listopad 2013 ale ja mam i jiny ukazatele. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PcGamer Vloženo 9. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 9. Listopad 2013 mam prirucku z roku 2007 moje budiky vypadaji jak na prvni strance. Naproti Uvodu. potom jsou moje budiky na str. 9 ale pak jsme nasel budiky az na str. 20, ale ty sou uplne jiny. a jiny jsem tam uz nenasel. a jeste se mi na maxiku nezobrazje otevrena kapota, ale to jen tak ze sem si toho ted vsiml podle manualu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 9. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2013 (editace) A jaké máš teda budíky? Podle toho co píšeš, tak před face a maxidot, takže tyto? Editováno: 9. Listopad 2013, autor: Galvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PcGamer Vloženo 9. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 9. Listopad 2013 Ja si myslím, že tá žltá kontrolka ktorá blikla iba na chvíľu bola signalizácia žhavenia. tak zhaveni to neni to je na druhych budikach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PcGamer Vloženo 9. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 9. Listopad 2013 A jaké máš teda budíky? Podle toho co píšeš, tak před face a maxidot, takže tyto? jj to sou presne ony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 9. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2013 (editace) Aha, chtěl jsem sem dat obrázek z manuálu, ale máš pravdu, tam je jinak ta horní část nad maxidotem, zkusím najít tu Editováno: 9. Listopad 2013, autor: Galvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 9. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2013 nemáš zapnutý ventilátor na rýchlosti 2 a vyššie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2013 A to má jakou souvislost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 9. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2013 vyšší odber prúdu pri štartovaní..to som vyčítal tady na fóre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2013 Aha,a nevypne se při startu ten ventilátor? Jako jiné el. spotřebiče? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 9. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2013 sám som to neskúmal,ale trošku som surfoval po nete a toto bola najčastejšia preberaná tématika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2013 No jo, člověk startuje denně x krát a toto ani nevnímá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 9. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2013 A nebo jen je POD 4°C a pípá varování před námrazou. Tomu by odpovídalo: po nekterym nastartovani.Mrkni se jestli po tom pípnutí nemáš na maxíku vločku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dusan.k Vloženo 10. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2013 Taky bych to tipoval na vločku jak píše Luda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.