Přejít na obsah

pipnuti, kontrolka

PcGamer

Doporučené příspěvky

Ventilator: to nenii na 4 to nepipa ted jsem to zkousel.

Snehova vlocka: to byt nemuze pac se to stavalo i pres leto a ted kdyz ju to zobrazuje tak to ani jednou nepiplo, jak sem to ted zkousel

Prazdna nadrz: to taky neni pac mam pulku a ta se zobrazuje popr. na maxiku

ta kontrolak problikala prave poprve a fakt jen na mzk skoro sem to nevidel. a to pipani je jak kdy, treba ted sem dolival nemrzku do ostrikvovacu a zkousel sjem nekolikrat nastartovat a nic :kol-32:

a ten teleofn to taky nedela, ted me ho to na maxiku psalo, ale zadny zvuk se neozval. 

Jeste jesem myslel ze to muzou byt pasy, ale manzelak jeszdila parkarat bez pasu jen kousek  po parkovisti a nic to nesignalizovalo. a mam: 9P0 = Bez kontroly zapnutí bezpečnostních pásů

Tak fakt nevim.

A jeste k ty kapote a ukazatele na maxiku. to asi nemaj vsechny verze??

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Abych to upresnil videl jsem to probliknout jen jednou. Ale pipani je castejsi.

Dnes sem na to koukal ze vsech stran ale uplne presne jsem to nevidel. Bylo to vedle stavu nadrze. 

Co jsem videl: Pod ukazatelem nadrze je kontrolka pripoutani, tuto funkci vsek nemam.

Potom sem vpravo nad ukazatlem videl neco jako je ukazatel opotrebeni brzd, ale todle bylo neco mezi, a tam sem nic nevidel.

Prave proto jsem psal jestli nekdo nema obrazek kde sviti vse, proste jak je v manualu.

Odkaz ke komentáři

Tak me to dnes zase bliklo. Hned po nastartovani a potom asi za 5 s jeste jednou.

Co se tak zahlidl tak by to melo byt Dynamicke predni svetlomety. Sem ani netusil ze to mam. To je Corner funkce??

Ale v manulu pisi, ze pokud behem jizdy nebo po zapnuti zapalovani 1 min. blika a zazni akusticky signal, je signalizovana porucha. Ale me to dela az po nastartovani.

Nema nekdo rozsvicenou palubovku??:-)

Odkaz ke komentáři

PcGamer-nejsi blázen, tato kontrolka mě taky během jízdy(nikoliv po startu)taky kdysy dokázala probliknout. Byl to ovšem tak malý záblesk, že mi dlouho trvalo, než jsem vůbec zjistil její umístění, a o kterou se jedná. Prostě jsem jí vždy povědomě za jízdy jen tak tak zachytil a pak podle manuálu hledal k čemu patří. Jinak Room předface 2010 a natáčecí světla kupodivu nemám. Odeznělo to samo než sem to začal řešit. Řešil jsem tehdá chcípání motoru, protože auto chtělo modifikované palivové čerpadlo, a pak to nějak odeznělo. Takže možné to je, ale bohužel neporadím. Prostě si pamatuji proto, protože to byla kontrolka na něco, co auto němělo.

Ještě malý dodatek: ale žádný akustický signál jsem tehdá nezaznamenal, budíky byly bez maxíka s PC.

Editováno: , autor: dick
Odkaz ke komentáři

Dnes se mi stalo něco podobného  :D, teda normálně bych tomu nevěnoval pozornost, ale když se to tady řešilo....

Normálně jsem teď jel a zničeho nic pípnutí, automaticky jsem okamžitě sjel očima na přístrojovku a jen mžikem jsem zahlédl na pravém budíku oranžovou kontrolku, někde kolem ukazatele paliva, zároveň blikalo na maxidotu, že jsou 4 °C.. Jen jsem si také nestihl všimnout co to za kontrolku bylo, jen vím, že byla oranžová a kde přibližně  :kol-32:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...