Publikováno Listopad 10, 201311 r Chtěl bych se zeptat, mám zadní okýnka v elektrice, ale ovládat jdou jen vzadu, jako řidič je můžu pouze zamknout. Šlo by to nějak předělat aby šli ovládat i z místa řidiče, případně na kolik by vyšli díly, mám na mysli výměnu tlačítek ve dveřích aby byli čtyři a ne jen dvě
Listopad 10, 201311 r mno podle fotek interieru "dveří" bych řekl že tam talačítka na ovladní zadnich oken jsou , divil bych se kdyb ne , a pokud tam nejsou a zadni okna jsou v elektrice , a ty máš ve předu je dvě tlačitka na přední okna , tak dodělat kabelaz sehant tlačítka na 4 okna a možná i vymněna jednotky oken , pokud tem najká je
Listopad 11, 201311 r Mno,Rapid do určitého data výroby nemá ovládání zadních okének od řidiče i když jsou zadní okna v elektrice...
Listopad 12, 201311 r Vyměň původní ovladače oken ve dveřích za 5JB959857 (800 Kč), misku madla LP dveří za 5JA867171D (335 Kč), natáhni kabely do zadních dveří a máš hotovo. Jen upozorňuji, že pokud nemáš motory zadních oken s koncovým písmenem G ale F, tak pozor na bezpečnost při zavírání zadních oken zepředu, tyto motory nemají pojistku proti sevření.
Listopad 13, 201311 r Autor To je přesně to co jsem potřeboval vědět! Díky moc! Jen ještě taková drobnost, co se stane, když třeba vzadu budou děti okýnko otevírat a já současně zavírat? Teoreticky by se snad nemělo dít nic, pokud to nevyhoří;-)
Listopad 13, 201311 r Tak u standardního ovládání oken FI, OII, SII, má řidič přednost, jak je to u jednoduššího Rapidu těžko říct, ale tipuji, že to bude stejně.
Listopad 13, 201311 r Zdravím, kde s prosím dají koupit ty díly 5JB959857 a 5JA867171D? S pomocí google jsem neuspěl.
Listopad 13, 201311 r Autor Ano je mi jasné že u originálu budou mít tlačítka řidiče přednost, ale jesli si natáhnu dráty od zadních dveří dopředu, tak budou mít oboje dveře stejnou prioritu a co se pak stane, když současně vzadu bude někdo okýnko otvírat a vepředu u řidiče zavírat?
Listopad 14, 201311 r Zdravím, kde s prosím dají koupit ty díly 5JB959857 a 5JA867171D? S pomocí google jsem neuspěl. Nevím odkud jsi, Ale ja tu mam treba mototechnu, takovej komunistickej obchod kde sezenes i lampy na favorita No nicmene staci tam jit s tim cislem dilů, oni to objednají, ty zaplatis a za par dni si to vyzvednes... No anebo normalne k dealerovi do servisu...ty ceny mi tenkrat vychazely téměř stejné (kupodivu) Upraveno Listopad 14, 201311 r od rogerer
Duben 25, 201510 r Pokud myslíš švihadly původní lanovody mechanického ovládání oken kličkou, demontuj kličky s mechanismem a namontuj motory a příslušnou elektroinstalaci.
Duben 27, 201510 r S inzerátem tady na fóru jsem nepochodil, tak jsem je musel koupit v prodejně ŠA. Žádná láce to však nebyla.
Srpen 18, 201510 r Ahoj, mám v zadu švihadla a chtěl jsem se zeptat zda se dá dodělat elektricke stahování oken v zadu a kolik to stojí a kdo to provádí. Děkuji za jakoukoliv radu.
Srpen 31, 20187 r Realizoval prosim nekdo dodelani ovladani zadnich oken. Mam 4x elektriku ale od ridice jen predek.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.