M_ike Vloženo 29. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2017 Zapomnel jsi na jeste jedno reseni. http://www.flexifill.eu/ https://www.autokelly.cz/Product/NA-FLEXIFILL/12067981 130,- Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 29. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2017 Ten flexifill vyzera fajn, ale da sa tam nasadit sucasne aj to sitko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 29. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2017 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 29. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2017 před 4 hodinami, misor1994 napsal: Ten flexifill vyzera fajn, ale da sa tam nasadit sucasne aj to sitko? Dá :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JardicCZ Vloženo 29. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2017 Já to vždycky celé vytáhnu a pak zase znovu nasadím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 5. leden 2018 Sdílet Vloženo 5. leden 2018 Aleši, díky za tip na víčko. Koupil jsem to od Audi a je luxusní. Montáž je záležitost cca 5 sekund. Palec nahoru! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo91 Vloženo 5. leden 2018 Sdílet Vloženo 5. leden 2018 Nevim no, ja uz ten "Audi" patent mam od vyroby v O3 FL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo91 Vloženo 5. leden 2018 Sdílet Vloženo 5. leden 2018 Ales: Jasne, neni uplne stejny, ale kdyz ho otevru, tak se nezavira a zustane otevreny, tak ze nechapu jaky by jsem mel mit duvod kupovat presne tu "audinackou" kdyz funguje uplne stejne, aspon podle videa 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 5. leden 2018 Sdílet Vloženo 5. leden 2018 Protože sem tam měl ten zavírací (před FL) a rozdíl v ceně byl 20 kaček. A ten od audi je víc high-tech . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 5. leden 2018 Sdílet Vloženo 5. leden 2018 Tak u tebe je to samozřejmě jiná situace. Ale to co píše Jojo je pravda. Taky mě ten Audi zaujal, ale pak jsem si uvědomil, že u FL už se to nezavírá. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 5. leden 2018 Sdílet Vloženo 5. leden 2018 Souhlas. To bych asi taky neřešil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.