Dix1 Vloženo 5. Únor 2014 Sdílet Vloženo 5. Únor 2014 Tak to už nevím.Jinak to bude LB oproti VW CC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 5. Únor 2014 Sdílet Vloženo 5. Únor 2014 Pevně doufám, že DSG nebude povinností. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 5. Únor 2014 Sdílet Vloženo 5. Únor 2014 samostatny model ? ine meno ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 5. Únor 2014 Sdílet Vloženo 5. Únor 2014 Ne.Octavia CC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 5. Únor 2014 Sdílet Vloženo 5. Únor 2014 Nepřipomíná vám něco ten profil? Mimochodem nemá někdo informaci, kdy bude Kabaň vystřídanej někým novým? Už je tam na můj vkus moc dlouho. A Vision C dávám palec dolů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 5. Únor 2014 Sdílet Vloženo 5. Únor 2014 hehe a ja ze akesi mi toje povedome Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 9. Únor 2014 Sdílet Vloženo 9. Únor 2014 (editace) Ten Hyundai je tady mimo mísu to moc aerodynamicky teda nevypadá věřím že CC bude designově dost povedené a Hyundai se může jít s tím svým překomplikovaným stylem zahrabat Editováno: 9. Únor 2014, autor: HjM 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Badysek Vloženo 16. Únor 2014 Sdílet Vloženo 16. Únor 2014 jen uvaha, není koncept škoda coupe nakonec Superb3 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 17. Únor 2014 Sdílet Vloženo 17. Únor 2014 Ten obrázek už se tu objevil dřív... Myslím je že je to předek hliněného modelu škody coupe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 18. Únor 2014 Sdílet Vloženo 18. Únor 2014 To zní zajímavě. Vzhledem k menšímu zájmu o tuto kategorii vozů bude asi nějaké VW/Seat dvojče, ne? Ano, je pripravovany aj Golf CC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Únor 2014 Sdílet Vloženo 27. Únor 2014 http://www.skoda-auto.cz/news/Pages/2014-02-27-skoda-visionc.aspx 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 27. Únor 2014 Sdílet Vloženo 27. Únor 2014 to bych snad ještě vyměnil :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flag Vloženo 27. Únor 2014 Sdílet Vloženo 27. Únor 2014 Úplně Audi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sytic Vloženo 27. Únor 2014 Sdílet Vloženo 27. Únor 2014 Jsem moc rád, že design škodovek jde právě směrem k Audi. Bez velkých výstřelků, jednoduché a úderné linie, z kterých je cítit sebejistota auta a celé značky. Škodovky tak nepotřebují "kudrlinky" jako má Seat, ale v první řadě korejské automobilky. Samotný koncept je povedený, osobně nejsou přední světla (i mlhová) podle mého gusta, ale celek je super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Únor 2014 Sdílet Vloženo 27. Únor 2014 Mno, kromě předních světel se mi nelíbí ten zadní "zobák" - to je hodně nepěkný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 27. Únor 2014 Sdílet Vloženo 27. Únor 2014 Obrázek moc hezkej, realita bude tragédie pokud dojde na výrobu. Něco jako předchozí Vision a Rapid ve skutečnosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 27. Únor 2014 Sdílet Vloženo 27. Únor 2014 Ještě hnusnější, než jsme doufali Když to takhle půjde dál, tak budu muset přejít na jinou značku. A ještě ke všemu už vzadu není prosvícení ve tvaru C. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlik Vloženo 27. Únor 2014 Sdílet Vloženo 27. Únor 2014 Moc pěkné, taková menší A7 z MB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 28. Únor 2014 Sdílet Vloženo 28. Únor 2014 Z konceptů škodovky poslední doby u mě stále vítězí Vision D - předobraz tvarů octavie . Škoda že případné kupé nevychází právě z něj (octa s kratší zádí a nižší střechou by byla určitě super). Ten koncept měl velmi kladný ohlas u veřejnosti a je škoda, že jej asi výrobce zřejmě nevyslyšel (či snad direktiva koncernu - konkurovalo by to golfu...) http://www.auto.cz/skoda-vision-d-prvni-dojmy-54851/foto?foto=21 Jinak Vision C z profilu pěkný až dlooooooooooooouhý zadek (ale co je to škodofka a ta musí mít KUFR). zepředu ještě celkem stravitelné, ale zkosená světla a moc lakovaných ploch není zrovna moje káva. O pohledu zezadu radši pomlčím... . Jsem zvědav co na to veřejnost na salonu v Ženevě. Z letošních známých ženevských konceptů dávám hlas pro Volvo - čisté jednoduché, elegantní... http://www.auto.cz/volvo-concept-estate-shooting-brake-salonu-krasy-79787 Jinak jsem zvědav jakou cestou designu se vydá Fabia III - buď starší čistou a jednoduchou cestou Visoin D (Octa III) a Mission L (Rapid), nebo už bude v jazyce Vision C... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flag Vloženo 28. Únor 2014 Sdílet Vloženo 28. Únor 2014 Však je to koncept - v sérii to budel jen odvárek toho, co vidíme teď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 28. Únor 2014 Sdílet Vloženo 28. Únor 2014 (editace) Nevím jak ostatní, ale je to jako s ženskýma. Některým to na fotkách sluší míň než ve skutečnosti, některé jsou hezčí na fotkách a u některých se člověk zděsí v okamžiku, kdy je uvidí bez makeupu (typicky auto s malýma kolama a poklicema). Proto myslim, že na hodnocení je hodně brzo. Na současných "fotkách" se mně to nelíbí. Editováno: 28. Únor 2014, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 28. Únor 2014 Sdílet Vloženo 28. Únor 2014 )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 28. Únor 2014 Sdílet Vloženo 28. Únor 2014 Za mě řeknu jen to že Vision D je úžasný jak na fotkách tak i v reálu (byl na salonu v Brně) - pecka. Ale což... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Badysek Vloženo 1. Březen 2014 Sdílet Vloženo 1. Březen 2014 znovu SUPERB 3, no a na stejné lince Audina a Kvasiny maji práci i bez Snowmana pane Povšik, nejsem věštec to ukáže budoucnost Badýsek haff Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 3. Březen 2014 Sdílet Vloženo 3. Březen 2014 Tak podle iHeute to byla s Octaviou CC bud kachna a nebo se minimalne v Zeneve jako koncept neukaze. http://auto.idnes.cz/nova-skoda-superb-koncept-visionc-drq-/automoto.aspx?c=A140301_224622_automoto_fdv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.