Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdarec pánové nemohl jsem si nevšimnout, že tu nemáme téma o žhavících svíčkách na motor 1,9TDi ...

Tak začíná pěkně zima a bude třeba ty válce v -20°C pěkně nažhavit aby to pak chytlo :-)

Co jste dávali za žhavičky ? jaka cena ? Jaka je jejich výdrž ? Spokojenost?

Každopádně já teď budu kupovat nové a pak poreferuju jak jsem snima spokojen :-)

Nabízí se mě varianty jako je

Meyle 153,-Kč/ks

Febi 224,-Kč/ks

BOSCH 268,-Kč/ks

a jak často je zdravé je vyměnit a jak poznám, že jdou do kopru, nevim, zda vůbec byli někdy měněny, takže bych to možná taky prubnul

• Autor

že jsou v kopru poznáš tak, že nežhaví :-D

Tady máš video .-)

že sou KO poznáš tak, že nežhaví :-) A v ziěm se hůř káře chytá :-) nebo nechytne vůbec :-) Ale to poznáš až v zimě kdybys je nevymontoval a nezkusil připojit na baterku :-)

a když jsou ko, tak se kontrolka žhavení asi stejně rozsvěcí co, jelikož ta mi svítí a je fakt, že ať je -1 nebo 20 nad nulou, tak svítí max vteřinu, což třeba u předchozí octávky, když bylo kolem nuly, tak svítila třeba 3 vteřiny a déle, a právě dnes -1 a zdá se mi, že se tomu nechce tak jako loni startovat, ale taky je pravda, že baterku asi budu muset changnout

Upraveno od Doktorone

Já mám žhavičky BERU a spokojenost

• Autor

Doktorone:může to být žhavičema ale taky nemusí :-) Když si vzpomínám tak v zimě okolo -15°C mi to žhavilo kolem 10 vteřin a teď taky jen bliká :-)

Víťo asi taky pujdu do těch BERU a uvidim :-) Teď otázka je jestli je bude mít SEBO :-)

určitě bude.Já je tehdá našel na netu za luxusní cenu.Myslím,že se v té době někde ztratil kamion jinak to není možné :kol-27:

• Autor

Už jsem mu napsal email :-) Tak uvidime :-) Teď ještě aby ty zavíty na žhavičkách vydrželi a nezničil sem je a je to cajk :-D

Pak sem hodim video jak vypadaly stare žhavičky a jak moc žhavili :-) Pro info :-) Snad to vyjde a zrobim to během ponděli,utery,středy :-) Snad :-)

• 3 týdny později...

jeslti je zhavicka OK se da zjistit, ze na ni privedes 12V a když jiskří je OK, když ne je KO, pak lze stav zhavicek zjistit i pres VAG, v motoru ted nevim jakej kanal ale je tam jasne popsany GLOW = žhaveni .... :-)

jo, jak píše Spacewerk. Žhavič je OK, pokud má odpor, první variantu kontroly napsal, druhá je změřit to ohmmetrem. Žádná věda, buď funguje, nebo ne, nic mezi tím.

Je zbytečné měnit žhavící svíčky, rejpat se do toho, pokud to žhaví...

Pokud je velký mráz , je dobrý nažhavit třeba dvakrát před startem.

Zlatá V6 - ta se chytne vždycky. Taky si dovede pěkně zahulit, než se chytnou všechny válce :kol-28:

já měl v hajzlu všech 6 žhaviček.Ale to už je dááávno

• 9 měsíců později...

žhavičky jedou až od -5,jinak stačí mít dobrý komprese

tak v mém případě bylo venku asi -15 :-)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.