Přejít na obsah

Klepání (ťukání) v levé přední části vozu - vadný silentblok uložení převodovky

pusher...

Doporučené příspěvky

Můj servis dostal díl již v ve 3KT. Díl už budu mít teď v pátek již 3 týdny v autě a ujeto s ním už mám skoro tisíc km.

Ozvou se pouze tomu, kdo reklamoval. Proč? Zdůvodnil jsem to výše. Pokud má někdo náhradní řešení a nebude ho reklamovat znovu, tak vsázím botu, že ho nikdo na nic nevyzve.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přesně tak, nikdo se neozval.

Reklamuji to od podzimu a termín byl 6KT, několikrát jsem se tam stavoval a i telefonoval a byl jsem ujištěn, že nezapomněli a 6KT se to bude řešit, jen nevím jestli mě říkali jakej se bude psát rok.

Odkaz ke komentáři

2x ach jo. 1. Dnes jsem volal, zase jsem nevydržel. 2. Odpověď byla, že se musí podívat, jestli už díl je skladem, a jestli mi to, co tam teď je, klepe. Řekl bych, že opravdu budou ŠA a servisy záměrně dělat mrtvý brouky, pokud se člověk znovu neozve. Já už ale nechci nic řešit, chci namontovat to finální řešení 6RF199555H. Snad zítra budu vědět víc.

Odkaz ke komentáři

Dneska probehla jizda se servisakem. To bylo tak v pul osme. Klepani slysel. Ridil sem ja. Ted volal, ze z SA prislo na jejich dotaz info, ze se ma vymenit silentblok prevodovky. Potvrdili ze je to ten s H na konci. Snad v patek budou mit dil a jeste ten den by melo byt opraveno. Tak tentokrat jsem spokojenej...

Odkaz ke komentáři

Tak to je fajn:) Nicméně ví někdo rozdíl mezi tím původním a třeba AFkem? Protože to AFko tam budu mít (kilometrážně i časově) už skoro stejně dlouho jako ten původní, AFko jezdí v zimě a zatím neklepe, takže mi to přijde divný...asi je tužší nebo nevím

Odkaz ke komentáři

Takže mám oficiální stanovisko ŠA, tlumočené servisem: pokud bude náhradní provedení silentbloku, který vyměnili místo původního provedení 6RF199555D, při zkušební jízdě klepat, vymění ho bez problémů za nové provedení 6RF199555H; pokud nebude klepat, má se tam náhrada nechat.

Odkaz ke komentáři

Tak jsem dneska byl na návštěvě servisu . Samozřejmě to neklepalo, protože bylo docela teplo(8°C). Je ale pravda, že zatím to dělá spíš takový tlumený buch buch a opravdu jen na dlouhých hrbolech typu lopatou uplacane záplaty na silnici Ill.tř.. A pak při hodně prudkém pouštění spojky to lehce cvakne. Holt budu muset počkat až to zesílí. Zatím od výměny najeto 2tkm.

Jo a jinak H mají objednané a v systému u jejich objednávky dílů svítí neznámá doba dodání, díl není k dispozici na žádném skladě. To by mě zajímalo, kolik jich tedy do ČR dorazilo. Možná má přednost výroba, pak ti co klepali a nevyměnili a na nás ostatní dojde později. Ještě že mám ještě tři roky záruky.

Editováno: , autor: miklisek
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...