MiKy* Vloženo 2. Únor 2014 Sdílet Vloženo 2. Únor 2014 6KT.... ??? To tu ještě nebylo. Povídej ... tedy piš .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 2. Únor 2014 Sdílet Vloženo 2. Únor 2014 6KT je tu zmíněn už několikrát, já to mám potvrzeno přímo od člověka z infolinky ŠA: viz http://forum.skodahome.cz/topic/126219-klep%C3%A1n%C3%AD-%C5%A5uk%C3%A1n%C3%AD-v-lev%C3%A9-p%C5%99edn%C3%AD-%C4%8D%C3%A1sti-vozu-podvozku/page-22#entry1862333. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiKy* Vloženo 2. Únor 2014 Sdílet Vloženo 2. Únor 2014 Aha. 6KT je 6. kalendářní týden. Já myslel, že to je označení nějakého nového dílu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 2. Únor 2014 Sdílet Vloženo 2. Únor 2014 :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vpv Vloženo 3. Únor 2014 Sdílet Vloženo 3. Únor 2014 Tak tu máme 6KT, jestli pak už se někomu ozvali :-) Já jsem doufám taky na seznamu čekatelů už od listopadu a doufám, že se to už vyřeší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 3. Únor 2014 Sdílet Vloženo 3. Únor 2014 Bláhovče, 6KT má 5 pracovních dnů...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiKy* Vloženo 3. Únor 2014 Sdílet Vloženo 3. Únor 2014 Můj servis dostal díl již v ve 3KT. Díl už budu mít teď v pátek již 3 týdny v autě a ujeto s ním už mám skoro tisíc km. Ozvou se pouze tomu, kdo reklamoval. Proč? Zdůvodnil jsem to výše. Pokud má někdo náhradní řešení a nebude ho reklamovat znovu, tak vsázím botu, že ho nikdo na nic nevyzve. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 4. Únor 2014 Sdílet Vloženo 4. Únor 2014 mne rekli ze si nas zavolaj az bude nalezeno finalni reseni tka s tim pocitam,nicmene nejak na to nechvatam kdyz mi to s AFkem neklepe uz od listopadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 7. Únor 2014 Sdílet Vloženo 7. Únor 2014 Je 7.2. blíží se konec pracovních dní 6KT2014 a nic, nikdo ze servisu se neozval, jak se dalo čekat ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vpv Vloženo 7. Únor 2014 Sdílet Vloženo 7. Únor 2014 Přesně tak, nikdo se neozval. Reklamuji to od podzimu a termín byl 6KT, několikrát jsem se tam stavoval a i telefonoval a byl jsem ujištěn, že nezapomněli a 6KT se to bude řešit, jen nevím jestli mě říkali jakej se bude psát rok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
basso Vloženo 10. Únor 2014 Sdílet Vloženo 10. Únor 2014 Zkus jim připomenout, že na vyřízení reklamace mají 30 dnů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 10. Únor 2014 Sdílet Vloženo 10. Únor 2014 2x ach jo. 1. Dnes jsem volal, zase jsem nevydržel. 2. Odpověď byla, že se musí podívat, jestli už díl je skladem, a jestli mi to, co tam teď je, klepe. Řekl bych, že opravdu budou ŠA a servisy záměrně dělat mrtvý brouky, pokud se člověk znovu neozve. Já už ale nechci nic řešit, chci namontovat to finální řešení 6RF199555H. Snad zítra budu vědět víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 10. Únor 2014 Sdílet Vloženo 10. Únor 2014 myslím že pokud ti nezačne klepat to co tam máš teď tak ti nic měnit nebudou a už vůbec ne sami od sebe ja to zatim resit nebudu, nic neklepe, zaruka jeste dlouho:) (díl AF) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlakras Vloženo 12. Únor 2014 Sdílet Vloženo 12. Únor 2014 Dneska probehla jizda se servisakem. To bylo tak v pul osme. Klepani slysel. Ridil sem ja. Ted volal, ze z SA prislo na jejich dotaz info, ze se ma vymenit silentblok prevodovky. Potvrdili ze je to ten s H na konci. Snad v patek budou mit dil a jeste ten den by melo byt opraveno. Tak tentokrat jsem spokojenej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 12. Únor 2014 Sdílet Vloženo 12. Únor 2014 Tak to je fajn:) Nicméně ví někdo rozdíl mezi tím původním a třeba AFkem? Protože to AFko tam budu mít (kilometrážně i časově) už skoro stejně dlouho jako ten původní, AFko jezdí v zimě a zatím neklepe, takže mi to přijde divný...asi je tužší nebo nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 12. Únor 2014 Sdílet Vloženo 12. Únor 2014 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 12. Únor 2014 Sdílet Vloženo 12. Únor 2014 jeste ti tam chybi AF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 12. Únor 2014 Sdílet Vloženo 12. Únor 2014 Od toho jsem fotku na internetu nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 12. Únor 2014 Sdílet Vloženo 12. Únor 2014 špatně si hledal, já to našel hned....dokonce jich na tý fotce je několik, je to jasný, tam nemá co klepat foto 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 12. Únor 2014 Sdílet Vloženo 12. Únor 2014 Jo, akorát v tom chroupe a padaj z toho piliny, jak se činí tesařík.... Člověče, 6Q0199555AF je asi nějakej top secret part, protože opravdu nikde není žádná fotka. Existuje on vůbec? Nepřekodovali ho po pár minutách života na ASko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 13. Únor 2014 Sdílet Vloženo 13. Únor 2014 jo neexistuje...neni to AF ale jen F na konci 6RF199555F - fabia pro rusko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 13. Únor 2014 Sdílet Vloženo 13. Únor 2014 Takže mám oficiální stanovisko ŠA, tlumočené servisem: pokud bude náhradní provedení silentbloku, který vyměnili místo původního provedení 6RF199555D, při zkušební jízdě klepat, vymění ho bez problémů za nové provedení 6RF199555H; pokud nebude klepat, má se tam náhrada nechat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 13. Únor 2014 Sdílet Vloženo 13. Únor 2014 se dalo čekat:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Únor 2014 Sdílet Vloženo 13. Únor 2014 No tak to jsem v klidu, páč mě klepe, jen co budu mít na ně čas a náladu, tak na ně vlítnu. Což možná bude až na podzim, popř. při návštěvě servisu za 8tis km. Už na ně nějak nemám náladu totiž. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 13. Únor 2014 Sdílet Vloženo 13. Únor 2014 (editace) Tak jsem dneska byl na návštěvě servisu . Samozřejmě to neklepalo, protože bylo docela teplo(8°C). Je ale pravda, že zatím to dělá spíš takový tlumený buch buch a opravdu jen na dlouhých hrbolech typu lopatou uplacane záplaty na silnici Ill.tř.. A pak při hodně prudkém pouštění spojky to lehce cvakne. Holt budu muset počkat až to zesílí. Zatím od výměny najeto 2tkm. Jo a jinak H mají objednané a v systému u jejich objednávky dílů svítí neznámá doba dodání, díl není k dispozici na žádném skladě. To by mě zajímalo, kolik jich tedy do ČR dorazilo. Možná má přednost výroba, pak ti co klepali a nevyměnili a na nás ostatní dojde později. Ještě že mám ještě tři roky záruky. Editováno: 13. Únor 2014, autor: miklisek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.