rogerer Vloženo 18. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2013 ja uz nic zkouset nejdu...at si zejtra zkousej kluci v servisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emates Vloženo 18. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2013 no dnes ráno to moc neklepalo nebo už to neslyším. Každopádně se tam zítra ráno rogere potkáme, večer tam jdu ještě natrénovat úsek, kde to uslyším )))))) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 18. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2013 Až ti to hodí na špalky a motor ven, tak se tak smát nebudeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 18. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2013 já myslím že to od kapoty nejde, přijde mi to někde zezdola ale muze se to ozyvat ruzne no.... emates: taky mi to dnes rano moc neklepalo,to bude fiasko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 18. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2013 Možná bylo moc teplo..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 18. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2013 (editace) tak jako ja to slysim...ale aby to slysel i nekdo jinej hlavne od spolujezdce to neni skoro slyset Teplo moc nebylo....4 stupně uvidíme, uvidíme, zítra budem chytřejší Editováno: 18. Listopad 2013, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pusher... Vloženo 18. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 18. Listopad 2013 (editace) to klepani v rogererove videu je tomu zvuku dost podobne se mne zda. za jizdy se to zda sice takovy tlumenejsi, a jakoby vice zleve strany, ale zase zvuk je svina, ta se siri vsema smerama. otestuju to u sebe. Editováno: 18. Listopad 2013, autor: pusher... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 18. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2013 (editace) jenze to je nejaký kabel co se týká winter paketu a to tam ostatní nemají...tak to logicky musí být něco jinýho Editováno: 18. Listopad 2013, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pusher... Vloženo 18. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 18. Listopad 2013 (editace) jo, to jsem si rikal, jestli to tam maji pouze auta s winter paketem. no to je jedno, stejne to otestuju na svem zebrinaku. mikliskovi tam zjevne napnuli strunu od basove kytary. Editováno: 18. Listopad 2013, autor: pusher... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 18. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2013 Ten káblík bude nejspíše vyhřívání trysek ostřikovače. A to mě napadlo taky, jestli to nedělá jen autům s winter paketem. Já ho sice nemám a klepalo mi to jen jednou, možná to i bylo nějaké jiné klepání. zkuste ještě tu deku kapoty, u ostřikovačů je volně položená. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 18. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2013 pro rogerer a emates Tak vám zítra držím palce, ať to mechanik pěkně slyší a závadu odstraní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 18. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2013 (editace) dík, to uslyší, závadu asi neodstraní jeste vpv tuším že jede zejtra do nějakýho servisu Co vím jistě, že jim to tam nenechám tejden aby se v tom vrtali Editováno: 18. Listopad 2013, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 18. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2013 Tak jsem jel popoledni stejnou trasu jako ráno, ale s tím rozdílem, že jsem měl auto ohřátý 40km jízdou. Teplota 7,5°C, ráno 6°C. Ve stejným místě to klepalo znatelně míň, že jsem musel hodně našpicovat uši. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 18. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2013 téměř jistě to asi bude způsobený nějakou gumou která v zimě ztuhne otázkou je jakou, anebo jsme gumy my Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 18. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2013 (editace) já mám ale modrou knížku Editováno: 18. Listopad 2013, autor: miklisek 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2013 Kdyz jsem pred tydnem reklamoval ja s klepanim vlevo jakoby od zadnich dveri pro ty co nevi. Tak to tam meli 2 dny z hruzou jsem zjistil ze s tim najeli 50 km, coz radeji ani nebudu domyslet kde vsude s tim jezdili kdyz pneu byly z casti od blata. I kdyz pazvuk uplne neeliminovali tak je o 90% lepsi a ja byt spokojen uz s tim jezdim tyden a ok. Dele si to tam stejne nechat nechteli. Uznali ze to neni jeste uplne ono ale vzhledem k nahodilosti projevu uz s tim vice neudelaji a vice se tim zabyvat prozatim nebudou min. (Sami presne taky nemohli identifikovat zdroj) do te doby nez se to zhorsi a bude to delat pravidelneji. Tak nemejte obavy ze tam budou neco nadsene resit tyden. U me vysledek predcil ocekavani tak snad vam taky pomuzou. No a nez jsem tam jel dopredu jsem s tim testoval cestu atd kdy to dela az pojedu z technikem. Skoro jsem kvuli tomu nespal a samozrejme zakon schvalnosti pri testovaci jizde s technikem to zprvu nedelalo vubec to uz jsem se zacal rosit ac kdyz jdem na tom samem miste testoval to vzdy dealo ale nakonec se zadarilo i kdyz mnohem mene. Ale stacilo. Myslim si ze jsem narazil na ochotny a vstricny lidi coz me v autorizaku prekvapilo. V tomto jsem byl poprve a ani jsem tam to auto nekupoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2013 No a takove ty pazvuky vrzani jakoby od podvozku nebo jak ja rikam obcas takovy skripajici az piskajici zvuky typu Mončičak taky od podvozku ani neresim, dela to az ted za chladna a opravdu na hodne brutalnich cestach skoro typu polnacka na kterych moc nejezdim. Horsi je pro me kdyz relativne pravidelne mi neco klepe za hlavou v interieru za urcitych okolnosti, to bych byl brzo zralej na psycharnu. Proto jsem to take resil. Netrvalo by jinak dlouho uchopil bych krumpac a celej tapec vyrval a snad by byl klid :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mx6 Vloženo 19. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2013 Včera jsem přítáhl ty hadičky od ostřikovačů. Máme v práci nalepovací plastové úchytky, tak jsem to nalepil do toho tunelu kde vedou hadičky a přitáhl plastovou stahovací páskou. To se ani nehne, ale bohužel zvuk stále pokračuje.. To je někde jinde, já bych to viděl klidně i na ten silentblok převodovky jak už někdo psal. Pořádně jsme hýbali celým motorem a ono to opravdu dělá podobný zvuk. Ale těžko říct.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 19. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2013 Tak pánové..auto je v servisu....klepání se technikovi víceméně hned projevilo, nikdy nic takového neřešili, dal jsem typ na silent převodovky...odpoledne bych měl být snad moudřejší, v případě vadnýho silentu by auto mělo být hotovo zítra. Hned za mnou šel emates s červeným rapiďákem, dokonce k tomu stejnýmu technikovi, co jsem dobře pochopil, klepání se taktéž projevilo...musejí mít radost hoši...tak všichni hop hop do servisu... Furt se mě ptal jestli tam nemám sherlog nebo knihu jízd že by to bylo špatně uchycený v palubce....kdoví třeba klepe ta ŘJ ale to si nemyslím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 19. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2013 Uložení ŘJ to není , včerejší vytlumeni nepomohlo. Napsal jsem o pazvucích svému člověku do ŠA, aby o tom věděli taky od zákoše, ne jen ze servisů. Návštěva servisu mě stejně nemine. Můj RAPID je taky nakaženej..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 19. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2013 (editace) všichni by měli jet do servisů...stejně vás to nemine pokud s tím nechcete dál jezdit...taky je možný že na nic nepřijdou...pak to bude řešit asi ŠA edit: jinak co teda víme: uložení ŘJ to není, hadičky ostřiků to taky nejsou.... Editováno: 19. Listopad 2013, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emates Vloženo 19. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2013 tak jsme s rogerem byli v servisu a ono to KLEPALO ) na stejných místech, takže pan servisák koukal, že jako klepe ) každopádně to budou řešit. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2013 (editace) jsem zvědav, pak dejte echo. Já mám 15tis a nějak nepozoruji to co popisujete. Zvuků se děje sem tam plno, ale takové klepání ze předu nemám. No jak to tak čtu, co není, může být. Editováno: 19. Listopad 2013, autor: Petrrr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 19. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2013 je to divny...pokud se ti to neprojevilo doted tak se ti to asi neprojevi (jakej ze mas mesic vyroby?),....jinak červená rapidu taky moc sluší až jsem byl překvapenej.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2013 Já mám "veterána" 1/2013 . Jo červená good, proč myslíš že jí zpoplatnili, stejně jako bílou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.