Vassek Vloženo 15. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2013 (editace) Ahoj, jelikož se blíží zima, je třeba dotáhnout ruční brzdu Našel jsem servisní manuál k Roomu před FL a předpokládám že to bude stejné. Mám Fábii 2FL, vzadu bubny. Tudíž se potřebuju dostat za táhlo ruční brzdy. Problém je, že se tam nachází loketní opěrka. Máte někdo nějaký tip jak se na to co nejšikovněji dostat? Časem bych na to asi přišel, ale trvalo by mi to tak půl dne a ještě bych možná něco rozbil... Díky za každou radu Editováno: 15. Listopad 2013, autor: Vassek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 15. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2013 ja keď som doťahoval tie lanka k bubnom tak som dal preč lakťovú opierku, potom som vyšroboval pod rádiom šroby a jeden pri zadných sedadlách postup je možno opačný ale každom prípade musíš dať preč lakťovú opierku inak sa tam nedostaneš aspoň neviem o inom spôsobe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilmore Vloženo 16. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2013 jojo to utáhování je přímo pod držákem loketní opěrky, tam jenom sundáš ten kryt držáku loketky, vzadu u držáku napoje tak pod gumou na dně je šroubek ten taky ven aby se dal odmontovat ten držák loketky.... kdyby něco mám tu někde i návod na montáž loketky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skofa1.2 Vloženo 19. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2013 Zdravim, pročítám toto téma a vzpomínám na to, jak sem se taky lopotil s demontáží loketky,krytu ruční brzdy,středového panelu a nakonec držáku loketky. Poprvé to tak nějak šlo,podruhé už kryt ruční brzdy byl trochu volnější a vůbec mě to začalo štvát. Pak sem udělal malou úpravu na držáku loketky a od té doby nic nerozebírám. Jen sundám ten plastovej kryt a hlavní šroub loketky a na lanka se dostanu vpohodě tim otvorem ve středovém panelu i s namontovanym držákem. Jde jen o to, odstranit takové to žebro na dráku ,které je tam úplně nanic.Jelikož nevim jak sem dát obrázek , je to takový pásek mezi šrouby v zadní části držáku. Když to uvidíte - pochopíte. Jediný mínus je,že se nedá točit klíčem víc,jak o jednu šestinu matice. Chtělo by to ráčnový očkový klíč. Jinak doporučuji nejdřív lanovody zcela povolit, šlápnout na pedál brzdy (tím se nastaví samostavy) a potom teprve lanovody seřídit.Pokud máte už nějakej ten kilometr najetej, docela se zlepší krok pedálu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 20. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2013 Chtělo by to ráčnový očkový klíč. toto veru platí...bez toho si to neviem predstaviť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 19. Únor 2014 Sdílet Vloženo 19. Únor 2014 Mě by taky zajímalo na kolik cvaknutí má ručka fungovat? V příručce jak na to sem to nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crazyduke Vloženo 27. Únor 2014 Sdílet Vloženo 27. Únor 2014 já koupil před lety tento klíč v kelly za 35 kč a fachčí perfektně... http://www.autokelly.cz/?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_content=Brand&utm_campaign=Obecna+kampan#|WP2N0moO+EvNJ6ym96nEeBFYERV6HHiFYKHsHkLQqsGdFTs/WGaEpFoT/on9gwY+1CUjosErNuPUzMGQ7yFpJK7wJ1lWZLEAMPBKU/bzgDZyVxhAds3A5gJ+LyimJewNppTuWMH19DREmmqbjnLIcPn+ec1d3QiKpoD5hvr48IOD6ZKgq768CKBu/bKiQ6gCM+jUivba8LYFPVGauFsr5BlZkDjraSvPew9QVVRUZrHwu8kbXKAXg7vpaQVxrg3W Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 27. Únor 2014 Sdílet Vloženo 27. Únor 2014 donekonečna omielané ...LINK a AUTOKELLY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 28. Únor 2014 Sdílet Vloženo 28. Únor 2014 Ale ten štelovaci šrob nie je na štelovanie učinku ručnej brzdy ale na zakladne nastavenie lanovodou. Samošteli by sa mali vycistiť rozchodiť pripadne vymeniť obloženie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dennyfabia5j Vloženo 14. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2020 V 19. 2. 2014 na 21:29, Mr.Pavka napsal: Mě by taky zajímalo na kolik cvaknutí má ručka fungovat? V příručce jak na to sem to nenašel. Na 3. Už by měla stát z kopce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.