Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
V 26. 11. 2019 na 21:26, misor1994 napsal:

11/2014 a postup tu uz bol uvedeny. Dnes som natankoval 43 litrov a vraj som mal podla udajov z CAN este 10 litrov v nadrzi, ale neviem na kolko je to vierohodny udaj.

Kdyz mas dojezd nula, kolik dotankujes? Nechcu ten parametr prepisknout. 

Vloženo

Možná by neškdilo, kdybyste psali, jakou máte motorizaci a rok. Protože například kolega s 2.0TSI DSG 2019 má 50 litrů nádrž a já s 2.0TDI DSG 2018 natankuju 40 (max 44 když jsem na nule). Takže bude hodně záležet na ročníku, motorizaci a převodovce.

Vloženo

No táto záležitosť sa týka hlavne 2.0 tdi, pravdepodobne aj 1.6 tdi. Ja mam 2.0 tdi, 110 kW, dsg, 11/2014. Bežne tankujem okolo 45 litrov, keď mi už zasvieti hladove oko default_smile.png

Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk

Vloženo

Zřejmě se jedná minimálně o 1.6TDI a 2.0TDI s vlečnou nápravou. V pátek jsem jel nadoraz a auto bylo na dálnici mírně nervozní. Taková malá spekulace ...  jestli pak není těch cca 7kg v nádrži brané jako závaží u aut s těžkým předkem.

Vloženo
před 1 hodinou, misor1994 napsal:

No táto záležitosť sa týka hlavne 2.0 tdi, pravdepodobne aj 1.6 tdi. Ja mam 2.0 tdi, 110 kW, dsg, 11/2014. Bežne tankujem okolo 45 litrov, keď mi už zasvieti hladove oko default_smile.png

Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk

Když zasvítí hladové oko, nedám tam ani 40 :-) Když jedu do nuly a kus jedu na nulu, tak dám těch 44-45l. Víc ani tuk. 2.0TDI DSG 110kw

Vloženo (editace)

Dnes dojazd 95km, podla udajov z CAN zbernice 8 litrov v nadrzi a po prve cvaknutie pistole tam voslo trochu viac ako 45 litrov a este som vyse liter dotankoval na dva razy, aby som dorovnal do 5 eur. (combi 2.0 tdi, dsg, 110kW)

Editováno: , autor: misor1994
  • o 4 měsíce později...
Vloženo
V 2. 12. 2019 na 10:24, bojler napsal:

Zřejmě se jedná minimálně o 1.6TDI a 2.0TDI s vlečnou nápravou. V pátek jsem jel nadoraz a auto bylo na dálnici mírně nervozní. Taková malá spekulace ...  jestli pak není těch cca 7kg v nádrži brané jako závaží u aut s těžkým předkem.

a nebo to tam zůstává jako minimální množství, kterí zaručí chlazení čerpadla v nádrži.

• o 2 měsíce později...
  • o 4 roky později...
Vloženo (editace)

Zdravim, ja mam O3 RS TDI, 135kw, 2014

nedavno jsem mel dojezd 30km a natankoval 45l. Ale dle vseho bych mel mit nadrz na 55l viz foto. Tak nevim zda je to pravda? 

IMG_9569.jpeg

Editováno: , autor: k.o.c.i.
Vloženo

Každopádně to u OIII takhle divně funguje, kdy dojezd nula není nula, ale je tam dost velká rezerva. S benzínovou RS taky tankuju sotva 45 litrů, tedy v nádrži je v té chvíli ještě dost benzínu, a zároveň je i dojezd nižší než byl u OII se stejnou nádrží...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...