Lukysekmh Vloženo 5. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2017 Prosim o radu : mam Škoda Rapid 1,2 TSI 63 kw r. 2013 a rád bych vyměnil volant ze čtyřrameny na tříramenný (http://www.obautodily.cz/triramenny-kozeny-volant-skoda-seriznuty-s-multifunkci-original-cerny-saten-cervena-cherry-10258cz2607/ ) ...zda bude fungovat multifunkce a nebo zda jdou jen přehodit tlačitka díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 6. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2017 Budou, jen se musí odpojit tři kabely ze svorkovnice přístrojů, jinak se budou hádat tlačítka pro ovládání MAXIDOTu vpravo na volantu a tlačítka na pravé páčce stěračů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukysekmh Vloženo 11. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2017 (editace) V 6. 10. 2017 na 22:13, miklisek napsal: Budou, jen se musí odpojit tři kabely ze svorkovnice přístrojů, jinak se budou hádat tlačítka pro ovládání MAXIDOTu vpravo na volantu a tlačítka na pravé páčce stěračů. A nějaký návod které ty kabely jsou abych věděl? A nebylo by lepší přehodit jen z původního volantu tlačítka s kabeláží? Díky za radu Editováno: 11. Říjen 2017, autor: Lukysekmh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 11. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2017 Bylo by škoda nevyužít těch tlačítek ne? Zvlášť pokud máš, nebo budeš někdy mít, multifunkční rádio s BT (třeba čínské), pak ti tlačítka vpravo příjdou vhod. Piny v konektoru na budících jsou 21, 22 a 23. Poradil mi to kdysi elektroguru ferda25. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clooney Vloženo 15. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2017 Poridil jsem mf volant ze superba 2 mel jsem mf jen v levo na radio. Ted mam i v pravo. Musim tedy odpojit piny na budikach nebo staci jak zde nekdo psal prestrihnout u prave packy na sterace? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vkonvalinka Vloženo 15. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2017 před 8 minutami, Clooney napsal: Poridil jsem mf volant ze superba 2 mel jsem mf jen v levo na radio. Ted mam i v pravo. Musim tedy odpojit piny na budikach nebo staci jak zde nekdo psal prestrihnout u prave packy na sterace? Pokud ty tlačítka nejsou 5E0919719F ... tak je nerozchodíš ... a u superbu 2 tyhle nejsou. Takze můžeš použít volant ale tlačítka musíš koupit nový. To odpojení pinu se týká jen situace že se hádá pravé tlačítko s páčkou v ramci MaxiDotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clooney Vloženo 15. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2017 Jj cislo sedi, co jsem zjistil tak to musi bejt superb 2 po faceliftu. Jde mi o to, ze az to budu prehazovat tak jestli mam resit tu pravou packu na sterace, kdyz uz bude dole volant. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ok1zfp Vloženo 15. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2017 (editace) Když omylem zmáčkneš tlačítko na páčce, tak ti přestanou fungovat na volantu ale na páčce jdou. pak stačí vypnout zapalování a volant zase funguje. Editováno: 15. Říjen 2017, autor: ok1zfp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 15. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2017 vkonvalinka: necituj příspěvek přímo předcházející, dává se přímo Odpovědět.Hádat se tlačítka s tlačítkama budou vždycky, s MFA i s MAXIDOTem. Odpojit jen vodiče u páčky nestačí, musí se i ty u těch budíků. Osobní zkušenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clooney Vloženo 15. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2017 Tak uz mam prehozeno a hada se to. Staci teda ty tri v budikach nebo i odletovat packa? Jsou to tedy ty tri jak pises vyse? Mam 1.6 tdi 2013 tak to snad budou ty stejne cisla. Jsou tam ty cisla videt? Maji se ustipnout, vypinovat ci co s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 15. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2017 Z konektoru v budících jdou piny docela snadno vypinovat a ani není potřeba vypichovák. Zaizolovat každopádně, ať se to někde nepropojí a není pak kraťas. Na čísla si vem lupu nebo si konektor vyfoť, zvětši a odpočítej. Z páčky jsem dráty odletoval a zaizoloval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clooney Vloženo 16. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2017 Dekuji za rady, prave jsem to udelal a vytahl piny z konektoru. Vse funguje a na packu to nereaguje, takze se snad nemusi odletovavat packa. Jen jsem se lekl, ze tam nemam osazen pin 17 jak je na fotce. Nastesti to znamena jen to, ze nemam signalizaci hladiny ostrikovacu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 16. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2017 Ten já mám dodělávaný, na fotce je vidět, že tam je jiný pin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mir77 Vloženo 24. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2019 Mám Rapida 10/2017 bez multifunkce. Zajímá mě, jestli lze dodělat třeba jen koupí tohoto:https://www.facebook.com/groups/558474670950321/permalink/1743189212478855/?sale_post_id=1743189212478855 A zda je tu někdo z okolí Teplic, kdo by dodělal. Auto má rádio Amundsen. Díky, Míra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvetosm Vloženo 25. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2019 navod zde ? https://wirer.sk/f3_volant-multi/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.