Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Potřeboval bych poradit.Přestali mě svítit na obou světlech tlumené světla.parkovačky a dálkové jdou.Poradíte někdo co s tím?Díky.

a čo vymeniť žiarovky,skúšal si?

• Autor

žárovky jsou OK

Asi to bude v přepínači světel, kde se napálí spínací kontaktní packy., ty se musí očistit při rozebraném přpínači. Dělal jsem to bráchovi na GIV-ce.

• 3 měsíce později...
  • Autor

Prosím poradte.Na předním světle jsou dvě štelování na imbus.Mě to nejde.Dá se to opravit,nebo budu muset koupit celý světlo?Díky za rady

dá se to opravit, optimálně světlo ven....uvidíš jakým způsobem je to řešené = vrchni kolečko zapadá do dalšího kolečka, která má být pevně přidělané ke kovové tyčce, která ovládá paraboly...tobě se určitě protáčí kolečko právě na kovové tyčce, je nutné to kolečko zafixovat k tyčce = dobré lepidlo by to mělo vyřešit ;)

• Autor

Přesně tak.Kolečko se protáčí na kovové tyčce.

• 5 měsíců později...

Ako vo Fabii 1.9TDI vymením žiarovky v predných svetlách?lebo je tam dosť malo priestoru. Mám demontovať svetlomety alebo vybrať batériu? alebo aký iný postup je?

ono sa to dá aj bez demontáže batérie,len to chce cvik ;)

ono sa to dá aj bez demontáže batérie,len to chce cvik ;)

ako?

Přesně, baterii vyndavat nemusíš:) chce to jenom šikovný ruce :kol-47:

• 6 měsíců později...
  • Autor

Mám problém se seřízením světla.Ze zadu nahoře jak jsou ty ozubený plastový kolečka na inbus,tak se mi v kolečku protáčí kovová tyčka.Už mi tady radily dobré lepidlo.To už jsem našel.Od Loctite-chemický kov.Ale potřeboval bych poradit postup lepení.Díky

Založit třetí vlákno se stejným názvem považuji za drzost. Vlákna spojuji a příště si na to dej pozor!

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.