Publikováno Srpen 24, 201213 r Potřeboval bych poradit.Přestali mě svítit na obou světlech tlumené světla.parkovačky a dálkové jdou.Poradíte někdo co s tím?Díky.
Srpen 24, 201213 r Asi to bude v přepínači světel, kde se napálí spínací kontaktní packy., ty se musí očistit při rozebraném přpínači. Dělal jsem to bráchovi na GIV-ce.
Prosinec 14, 201212 r Autor Prosím poradte.Na předním světle jsou dvě štelování na imbus.Mě to nejde.Dá se to opravit,nebo budu muset koupit celý světlo?Díky za rady
Prosinec 15, 201212 r dá se to opravit, optimálně světlo ven....uvidíš jakým způsobem je to řešené = vrchni kolečko zapadá do dalšího kolečka, která má být pevně přidělané ke kovové tyčce, která ovládá paraboly...tobě se určitě protáčí kolečko právě na kovové tyčce, je nutné to kolečko zafixovat k tyčce = dobré lepidlo by to mělo vyřešit
Květen 28, 201312 r Ako vo Fabii 1.9TDI vymením žiarovky v predných svetlách?lebo je tam dosť malo priestoru. Mám demontovať svetlomety alebo vybrať batériu? alebo aký iný postup je?
Prosinec 14, 201311 r Autor Mám problém se seřízením světla.Ze zadu nahoře jak jsou ty ozubený plastový kolečka na inbus,tak se mi v kolečku protáčí kovová tyčka.Už mi tady radily dobré lepidlo.To už jsem našel.Od Loctite-chemický kov.Ale potřeboval bych poradit postup lepení.Díky
Prosinec 14, 201311 r Založit třetí vlákno se stejným názvem považuji za drzost. Vlákna spojuji a příště si na to dej pozor!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.