Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdarec, v lete jsem menil stredy tapecu za kozene. Bohužel tovarne je to nytovane za tepla,"plast" coz jsem citovka odvrtal.

Bohuzel se mi to nezda, ale na nerovnostech mi to drnci. Ja to dal z5 na 6,3 x 12mm vruty s placatou hlavou. Asi se to povoluje, byt jsou podmazany pistoli na plasty. Delal to uz nekdo bez naslednych problemu?

Asi to klasicky prinytuju, jen musim ty plastovy trubicky necim obejmout, jinak to popraska tim tlakem roztazenyho nytu.

Pripadne dik za jiny postup, klidne do s.z.

nejlepší koupit rovnou celý tapece, nestojí to tolik, stejně jsi je musel kupovat když jsi měnil středy

• Autor

Jasně, no ja je koupil se sedadly. Jenze byly dost odreny plasty, tak jsem to vyresil takto. Ono to pujde, jen me napadlo se zeptat, nez dalsi experiment.

Je v tom duty prumer 6mm, mozna jiny samorezny srouby a zafixovat nejakou chemii proti uvolneni, ale 6,8/ 7 se nedelaji.

Taky už jsem to dělal a na roznejtování plastovejch nýtů jsem použil horkovzdušnou a při letování zpět to udělal pájkou. Drží to jak blázen. Jen u toho moc nedýchej nebo to dělej při větříku na zahradě :-)

• Autor

No to neni zly.

Ale ja uz mam odvrtany ty plastovy hlavy, zustaly po tom vlastne trcet jen trubice, na rozletovani uz jsou kratky :-/

To odvrtani nebylo chytrý. Nevím, jak moc to je krátký, ale když to rozletuješ i s okolním plastem, mohlo by to držet. Bude to ABS plast a ten je hodně pevnej, i když tam nebude hodně materiálu. Chce to pořádně roztavit tou pájkou, aby se to slilo. Nebo jestli máš ty odvrtaný zbytky, můžeš to k tomu přidat. Podle mě, jak to neroztavíš a nespojí se oba kusy, bude to vrzat.

• Autor

Jasny no, ja takhle delal rok pred dekor listy do kartacovanyho titanu a to drzi a nevrze, ale jsou podlepeny jeste i mamutem.

Tohle je horsi, mozna mi drnci jen podlozky co tam mam, zkusim je vyhazet a udelat to tedy za tepla, diky za tip;-)

Upraveno od giorgio.v75

• 7 let později...

Podľa tohto vlákna vidím že by sa malo dať vymeniť tú časť tapaciru čo mám označenu? Aký je na to postup, stači tie čierne čuplíky odstrániť a novú časť tam priletovať s tavnou pištoľou? Alebo je lepšia zváračka na plasty resp. nejaké samorezky? Viem že tapacire vzadu su iné na kombi a iné na sedan ale tie vyznačené časti čo by som potreboval vymeniť sú asi také isté nie? Máte s tým niekto skúsenosť.

tap_zadna_strana_1.jpg

tapacir_1.jpg

Upraveno od kermo20

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.