kysa Vloženo 6. leden 2014 Sdílet Vloženo 6. leden 2014 Zdravím, při předvánočním mytí, při mytí podběhů jsem zjistil, že na levém zadním tlumiči je rozpadlý ten pěnový doraz co je pod uchycením tlumiče a drží ten plastový kryt. Hned jsem kontaktoval servis, ten se mi až do dnešního dne na email neozval, tak jsem tam zavolal a bylo mi řečeno, že prý se výměna tohoto dílu nevztahuje na záruku, že tento doraz vydrží cca 4 roky. Máte s tim někdo zkušenosti, že jste to uplatnil na záruku? nezdá se mi, že výdrž tohoto dílu by měla být pouhé 4 roky, jsou auta co jezdí x let a ten doraz vydrží, jinak auto mám 3,5 roku najeto cca 46500 km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 6. leden 2014 Sdílet Vloženo 6. leden 2014 To je teda pěkná blbost podle mě prostě máš na auto záruku, tak tam na ně přitlač anebo změň servis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kysa Vloženo 6. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2014 podle mě je to taky blbost,ten doraz musí vydržet aspoň stejně jako tlumiče a né 3 roky a novej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 6. leden 2014 Sdílet Vloženo 6. leden 2014 (editace) Záleží určitě na zatěžování nebo na přetěžování auta. Pokud jsem si jistý že ho nepřetěžují tak bych se určitě bránil víc. Praskly doraz tlumiče pak může naznačovat že není něco v pořádku s tlumičem nebo pružinou. Editováno: 6. leden 2014, autor: VAG BoBo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kluvo Vloženo 6. leden 2014 Sdílet Vloženo 6. leden 2014 staci 1x pretazit auto a dorazy prasknu ,ja som menil a po mesiaci sa mi rosypali znovu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 6. leden 2014 Sdílet Vloženo 6. leden 2014 No já mam dorazy v pohodě a to do kombíku naložím dost, i 220 kg do kufru a 5 lidí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kysa Vloženo 6. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2014 nic těžkého nevozím, občas jezdíme ve 4 dospělých, ale určitě auto nepřetěžuji, jízda ve 4 a plný kufr je snad normální běžný použitý, na který by mělo to auto být přizpůsobené, pokud teda Fabie není stavěná pro jednoho člověka, který dojíždí do práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kluvo Vloženo 6. leden 2014 Sdílet Vloženo 6. leden 2014 vsak to staci 4 osoby+nieco v kufri, na favorite boli o moc tvrdsie dorazi ako na fabii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 6. leden 2014 Sdílet Vloženo 6. leden 2014 (editace) V servisu by radši , aby jsi to zaplatil, oni ti automaticky vymění oba vzadu a vezmou si minimálně 1000,- Kč za práci kdy jeden doraz stojí 60,- Kč a je to práce na 1 hodinu, vyměnit oba. Je to k naštvání, ale pokud odešel jenom jeden , tak může být opravdu chyba i někde jinde , špatný tlumič. Je to nějaký tvrdší molitan. Stůj si za svým. Já jsem je měnil před 3-ma roky najel jsem 90 tis. km, měnil jsem je s tlumiči a jsou pořád O.K., takže někde bude chyba. Editováno: 6. leden 2014, autor: Casy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 6. leden 2014 Sdílet Vloženo 6. leden 2014 Fabia měla vždycky docela slušnou nosnost, to třeba takové mělo mělo menší, takže 4 lidi a plný kufr by neměl být problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 7. leden 2014 Sdílet Vloženo 7. leden 2014 i kdy jeden doraz stojí 60,- Kč No nevím jestli seženeš original doraz za 60 Kč a dávat tam Čínu si myslím je nesmysl. http://www.cc-autodily.cz/pruzina-pridavna-zadni-6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misubaro Vloženo 7. leden 2014 Sdílet Vloženo 7. leden 2014 měnil jsem je oba v listopadu po ujetí 240.000km.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 7. leden 2014 Sdílet Vloženo 7. leden 2014 staci 1x pretazit auto a dorazy prasknu ,ja som menil a po mesiaci sa mi rosypali znovu to snáď nie ...to si tam dal nejaký šmejd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kluvo Vloženo 7. leden 2014 Sdílet Vloženo 7. leden 2014 to snáď nie ...to si tam dal nejaký šmejd boli to original kupene v skodovke cca 9€ kus ale 50 km -400kg cemet vzadu a 10m2 obkladu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 7. leden 2014 Sdílet Vloženo 7. leden 2014 Bych chtěl vidět jak do Fabie naložíš 400 kg cementu a ještě 10 m2 obkladu a to jsem už ve Fabii něco odvezl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 7. leden 2014 Sdílet Vloženo 7. leden 2014 ale 50 km -400kg cemet vzadu a 10m2 obkladu sa nediv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kysa Vloženo 13. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 13. leden 2014 takže výměna bude na mé náklady, protože se prý jedná o "spotřební věc" a nedá se bohužel doložit, zda jsem auto přeložil nebo ne, uvažuji i nad kontrolou tlumičů, jestli náhodou není v háji i tlumič Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tuttinko Vloženo 13. leden 2014 Sdílet Vloženo 13. leden 2014 moje slúžili tiež v pohode pokial som neprerábal kúpelku potom sa rozsypali po chvíli preťažovania hned Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
modrafelda96 Vloženo 17. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2015 Co se stane, když se bude dlouhodobě jezdit s prasklým nebo rozpadlým dorazem zadního tlumiče? Mám na mysli tento doraz: http://www.skoda-dily.cz/eshop/6q0512131b-zadni-doraz-tlumice.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 18. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2015 Zničíš tlumič. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 18. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2015 Na tom dorazu drží prachovka, která po rozpadnutí dorazu neprachovkuje.Za nějaký čas tlumič odejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda-k Vloženo 18. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2015 A hlavně není důvod dorazy nevyměnit. Stojí pár korun a výměna se dá zvládnout za hodinu obě strany..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 13. Září 2015 Sdílet Vloženo 13. Září 2015 Ja som to chcel sestre vymeniť, ale dopadlo to tak, že z horného uloženia som nedokázal odtiahnúť tlmič. Má to tam zahrdzavené tak budem musieť kúpiť druhý tlmič, keď už nebude OK. Mne na fabii to išlo OK ale na jej to je tak zahrdzavené že to neišlo odtiahnúť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 14. Září 2015 Sdílet Vloženo 14. Září 2015 nastriekať napr.WD-čkom,brzdovkou a "miernym" poklepom to pôjde 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 21. Září 2015 Sdílet Vloženo 21. Září 2015 Nešlo Bolo to tam tak extremne zahrdzavené, sice neviem od čoho na mojej to išlo v pohode. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.