Květen 12, 201411 r Vim,ze to sem nepatri ale kdyby nekdo nemel co delat v patek vecer tak se muze jet podivat do Boleslavi do skodovky na den otevrenejch dveri.je to patek 19:00-24:00. :) http://museum.skoda-auto.cz/SiteCollectionImages/aa_images_CZ/2014a/FULL/plakat_muzejni_noce_mail.jpg
Květen 12, 201411 r ja vedel,ze se ozwes ty.... :D a jeste nejaky brnaci ??? je to snad jediny muzeum ktery za to stoji.
Květen 12, 201411 r kdybych nešel o víkendu makat, tak bych se přidal na milion, to by byla libovka jinak na pesany jsem se zeptat chtěl, jenomže půl dne mi nikdo nezvedal telefon, a maj tam system online rezervace, tak jsem to hold udělal tak, ale tim pádem sem se na psy nemohl zeptat
Květen 14, 201411 r Tak psi do restaurace nemuzou a venku maj tri stolky a tam rezervaci nedelaj kvuli pocasi. Tak bud bude krasne a je klid nebo je budeme muset nechat v aute. konecne sme se dovolali.
Květen 14, 201411 r konečně to zvedli jo, tak to je dobrý, mě teď psali email, tak jsem jim tam rovnou přihodil dotaz na psy, ak schválně co napíšou
Květen 14, 201411 r Tak vás všechny zdravim a taky se tešíme až se zase slezem. Je to ted pro mne naročné, jelikož ještě v pátek letim do Francie 1500km až do normandie tak doufám, že to stihnu se vratit do středy. Kdybych nahodou nepřiletěl ta chlapaci se mnou pocitejte až v patek čus.
Květen 15, 201411 r hahaaaa http://www.novinky.cz/domaci/336316-destive-ledove-muze-vystridaji-pristi-tyden-letni-teploty.html
Květen 15, 201411 r ááááááááááááá krása.Doufám že nějaká poblázněná rosnička nepředpoví zase cosi jiného.Svině jedny kvákavé :-)
Květen 15, 201411 r Ale aby ty sileny skoky a paraky neprinesli bourky . V nedeli cisteni a myti supika ,utery tankovani a ve stredu jenom rychlovkou opacko a ve ctvrtek mastime na sumavu !!!
Květen 15, 201411 r mě to vychází luxusně a vzhledem ke čtvrtečním 27 stupňům si ráno přivstanu, frčim na myčku a k luxu a tradá vyrážíme, mohli by jsme tam bejt teoreticky kolem oběda
Květen 16, 201411 r Tak jestli tohle bude pravda. Tak klobouk dolů Ale proč mám takový pocit,že se mi tomu nechce věřit :/
Květen 16, 201411 r Autor My vám tam s Bajou budeme držet fleka už od středy večer :-) hihi těšíme se :-) Kuba
Květen 16, 201411 r Autor Takže hledejte stan o velikosti chatky A kolem něj budete mít své obydlí Teda pokud nám dovolí si postavit stan někde poblíž chatek Bája
Květen 16, 201411 r kuchyňka tam teda neni, takže si musíme ujasnit nějaké podrobnosti bere někdo rychlovarnou konvici nějaké nádobí a příbor si asi vezme každý sám židličky a stoly teda dodají z kempu že gril někdo bere? altány bere majkl sup 23 uhlí do grilu pokud bude koupim v makru, ale jeden pytel asi stačit nebude a dál mě zatim nic nenapadá
Květen 16, 201411 r Autor 1 rychlovarka stačit nebude pro tolik lidí My teda nevlastníme, ale vlastníme camping vařič, takže my budeme vyloženě campovat Malý gril máme a bereme a snad přežije Jelikož v Sedmihorkách nám ho někdo trošku poškodil 1 pytel briket taky máme i podpalovač Bája
Květen 16, 201411 r tak pytel briket už mám taky jeden v kufru a kdyžtak vezmu, pokud nezapomenu mřížku a pak se dá gril vytvořit dvouma šutrama a trocha žhavýho z ohně a je to, já bohužel rychlovarku vzít nemůžu
Květen 16, 201411 r Autor Jinak mě jen tak napadlo... Teda ono se to ani tak netýká nás, jelikož spíme ve stanu, ale vy co spíte v chatkách. Máte si brát spacáky nebo nějaké peřiny na spaní, nebo oni tam mají? Jen aby někdo nedojel na lehko a pak mu byla v noci kosa Bája
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.