Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor

Škoda, že je to trochu z ruky no :)

Bája

ja vedel,ze se ozwes ty.... :D :D :D  a jeste nejaky brnaci ??? :)  je to snad jediny muzeum ktery za to stoji.

kdybych nešel o víkendu makat, tak bych se přidal na milion, to by byla libovka

jinak na pesany jsem se zeptat chtěl, jenomže půl dne mi nikdo nezvedal telefon, a maj tam system online rezervace, tak jsem to hold udělal tak, ale tim pádem sem se na psy nemohl zeptat

Jasny v poho. Zitra to zkusim taky.

Přesně kdybych nešel do práce na tuty jsem tam.Ale boužel :(

Tak psi do restaurace nemuzou a venku maj tri stolky a tam rezervaci nedelaj kvuli pocasi. Tak bud bude krasne a je klid nebo je budeme muset nechat v aute. :rolleyes: konecne sme se dovolali.

konečně to zvedli jo, tak to je dobrý, mě teď psali email, tak jsem jim tam rovnou přihodil dotaz na psy, ak schválně co napíšou

Tak vás všechny zdravim a taky se tešíme až se zase slezem. Je to ted pro mne naročné, jelikož ještě v pátek letim do Francie 1500km až do normandie tak doufám, že to stihnu  se vratit do středy. Kdybych nahodou nepřiletěl ta chlapaci se mnou pocitejte až v patek  čus.

• Autor

Tak taťko hlavně opatrně ;) Budeme Vás očekávat ;) 

Bája

ááááááááááááá krása.Doufám že nějaká poblázněná rosnička nepředpoví zase cosi jiného.Svině jedny kvákavé :-)

Že by to bylo aj na opalovací krém, jo? NEVĚŘÍM! :kol-31:

Ale aby ty sileny skoky a paraky neprinesli bourky :( . V nedeli cisteni a myti supika ,utery tankovani a ve stredu jenom rychlovkou opacko a ve ctvrtek mastime na sumavu !!!  :kol-147:   :kol-147:   :kol-147:

mě to vychází luxusně a vzhledem ke čtvrtečním 27 stupňům si ráno přivstanu, frčim na myčku a k luxu a tradá vyrážíme, mohli by jsme tam bejt teoreticky kolem oběda

Je fakt, že Dagmar Honsová je někdy mimo :kol-31:

Tak jestli tohle bude pravda. Tak klobouk dolů :D Ale proč mám takový pocit,že se mi tomu nechce věřit :/

• Autor

My vám tam s Bajou budeme držet fleka už od středy večer :-) hihi těšíme se :-)

Kuba

• Autor

Takže hledejte stan o velikosti chatky :D A kolem něj budete mít své obydlí :)

Teda pokud nám dovolí si postavit stan někde poblíž chatek :)

Bája

Stan u chatek není problém :)

kuchyňka tam teda neni, takže si musíme ujasnit nějaké podrobnosti

bere někdo rychlovarnou konvici

nějaké nádobí a příbor si asi vezme každý sám

židličky a stoly teda dodají z kempu že

gril někdo bere?

altány bere majkl sup 23

uhlí do grilu pokud bude koupim v makru, ale jeden pytel asi stačit nebude

a dál mě zatim nic nenapadá

• Autor

1 rychlovarka stačit nebude pro tolik lidí :D My teda nevlastníme, ale vlastníme camping vařič, takže my budeme vyloženě campovat :D

Malý gril máme a bereme a snad přežije :D Jelikož v Sedmihorkách nám ho někdo trošku poškodil :D

1 pytel briket taky máme i podpalovač

Bája

tak pytel briket už mám taky jeden v kufru a kdyžtak vezmu, pokud nezapomenu mřížku a pak se dá gril vytvořit dvouma šutrama a trocha žhavýho z ohně a je to, já bohužel rychlovarku vzít nemůžu

• Autor

Jinak mě jen tak napadlo... Teda ono se to ani tak netýká nás, jelikož spíme ve stanu, ale vy co spíte v chatkách. Máte si brát spacáky nebo nějaké peřiny na spaní, nebo oni tam mají? Jen aby někdo nedojel na lehko a pak mu byla v noci kosa :D

Bája

Vemu altan a mrizku taky. Rychlovarku nemam.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.