Květen 26, 201411 r Autor BARVA TRIČEK JE DANÁ A TO ČERNÁ, ABY BYLY DOBŘE VIDĚT POTISKY A ABY JSME SE NIJAK NEROZLIŠOVALI. A HLAVNĚ, KDYŽ BYCH DALA NA VÝBĚR BARVY, TAK BY SI KAŽDÝ VYMÝŠLEL Štěpáne píšou tam 120. Je to velikost na 4 roky, takže jedině jako šatičky než do toho malá vyroste. Ale počkám ještě jestli mi paní nenapíše, že by mohla sehnat i menší velikost. KubinoS XL, M, 122 Ghost XL, S ŠťastnýKrtek XL, S MajklSup23 XL Czechmiael XL Torreto M, L Doktorone 120Ladislavpraha XL, M SUP1 2x XL Ještě někdo by chtěl? Podotýkám, že se jedná hlavně o ty, co se účastní srazu Nic ve zlém Upraveno Květen 26, 201411 r od Bajuszka
Květen 26, 201411 r Šíří se tu dotaz na mě že je zdlouhavé stahování fotek z rajče.net. Dnes navečer to mohu zaslat přes úschovnu. Kdo má zajem o celý balík nechť mi pošle SZ s jeho emailem. Posílat přes SZ, vzhledem k nemožnosti dát více příjemců do jedné SZ je taktéž zdlouhavé. Přeji hezký den Všem.
Květen 26, 201411 r Pro stahování fotek z rajce.net doporucuju tuto utilitku - Rajce Photo Downloader 1.0.1.0. Stačí zadat jenom adresu alba, pokud je album zaheslované, tak login s heslem a fotky se stáhnou samy. Upraveno Květen 26, 201411 r od MrChodny
Květen 26, 201411 r Autor Bando, takže jsem dostala e-mail z GodDog, co nám dělali trička Mají v nabídce i 3XL Takže do čtvrtku 29.5.2014 mi všichni, co chcete trička pošlete SZ a jakou velikost. V pátek 30.5.2014 budu odesílat objednávku. KubinoS XL, M, 122 Ghost XL, S ŠťastnýKrtek XL, S MajklSup23 XL Czechmichael XL Torreto M, L Doktorone 120Ladislavpraha XL, M SUP1 2x XL MrChodny 3XL Airman64 3XL Ještě někdo by chtěl? Podotýkám, že se jedná hlavně o ty, co se účastní srazu Nic ve zlém Bája
Květen 26, 201411 r Co si ti lidi asi rikali, kdyz stalo u teska 20 supu vedle sebe v rade parada!!!!!
Květen 26, 201411 r koukali, bylo to supr, jeden tam byl a týpek místo aby se přijel postavit do řady tak odjel, to jsem nepochopil a u restaurace taky akorád z druhý strany zajížděl týpek se supem a čuměl jak blázen
Květen 26, 201411 r Autor Super byla cesta z Humpolce směr Brno, kdy Filip, Čuzik a já jsme letěli jak předvoj Opravdu jsme skoro letěli Nejvíc ale spokojenost se spotřebou, cestou zpět i přes let po dálnici jsem se dostal na krásných 5,5l Ale co jsme tak s Bájou koukali, když jsme se vezli na chvostu celé naší krásné kolony, tak ve všech dědinách a vískách se našel někdo, komu málem upadla čelist A v Klatovech na náměstí jsme taky vzbudili slušný rozruch, hihi Kuba
Květen 26, 201411 r Jj CocaCola :-). Malem jsme meli po meducine . Pri nejhorsim bychom jeli Rumika na ostro . Jinak rozruch jsme udelali pekny. Sledovany jsme byli :-). Co jsem tak zaslechl,ze nikdo nechapal co se deje :-)
Květen 27, 201411 r Autor Bando jen pro upozornění Do čtvrtku 29.5.2014 mi všichni, co chcete trička pošlete SZ a jakou velikost. V pátek 30.5.2014 budu odesílat objednávku. KubinoS XL, M, 122 Ghost XL, S ŠťastnýKrtek XL, S MajklSup23 XL Czechmichael XL Torreto M, L Doktorone 120Ladislavpraha XL, M SUP1 2x XL MrChodny 3XL Michael91 M Airman64 3XL Ještě někdo by chtěl? Podotýkám, že se jedná hlavně o ty, co se účastní srazu Nic ve zlém Bája Upraveno Květen 29, 201411 r od Bajuszka
Květen 29, 201411 r Autor Jenom připomínám, že zítra během dne objednávám trička Takže všichni, kteří jsou uvedení v předešlem příspěvku, budou noví majitele triček. Do SZ pak pošlu číslo účtu a cenu za tričko/a + poštovné. Pokud by chtěl někdo tričko uschovat až do srazu a nebo si ho chtěl vyzvednout jinou cestou, tak dejte vědět do SZ. Bája
Květen 29, 201411 r Začínám se probírat fotkami i videjka z kamerky jsou pěkný. Jen jsem si nechal zapnutou smyčku takže je mám po 3 minutách a s překrytím . O víkendu sem hodím výběr. czechmichael: no vidíš, a já mu i přišel na chuť. Dobré to bylo...
Červen 4, 201411 r Jenom připomínám, že zítra během dne objednávám trička Takže všichni, kteří jsou uvedení v předešlem příspěvku, budou noví majitele triček. Do SZ pak pošlu číslo účtu a cenu za tričko/a + poštovné. Pokud by chtěl někdo tričko uschovat až do srazu a nebo si ho chtěl vyzvednout jinou cestou, tak dejte vědět do SZ. Bája Asi by ještě nešlo jedno L popř. XL objednat pro mě ? Šumavu jsem nestihal ale Bystřičky se učastnit chci.
Červen 6, 201411 r Autor Hele, zkusim to nejak zaridit, pisni mi svou adresu do SZ. Protoze tricka se v pondeli odesilaji ke mne a tentokrat jsem zadne velikosti navic nebrala. Ze by ti ty tricka poslali primo tobe pak a zaplatil sis je sam. Baja
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.