Přejít na obsah

problém s navigací DX


Doporučené příspěvky

Zdravím Vás.

Mám dotaz ohledně origo škodovácké navigace DX, třeba se s tím již někdo z Vás potkal a nebo budete vědět, kde by mohl být zakopaný pes..

Octavia I RS, rok 2003, originál DX (A) od výroby.. Řeším problém, že navigace běží, funguje vše jak má, vše hraje, ale pouze do doby než vypnu zapalování... Při každém dalším zapnutí klíčku musím tak na 10 vteřin vytáhnout spodní konektor na navi, zadám kód a zase vše ok, ovšem opět než se vypne klíček... Nejdříve jsem si myslel, že by to mohl dělat redukční konektor na AUX výstup, ovšem problém přetrvává i po odpojení... Zkoušel jsem již taktéž odpojit origo CD changer, nenechávat navigační CD v navi, ale nic... Veškerá kabeláž ok...

Nějaká rada??

Díky moc ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pardon, máš pravdu.. Tím vypnutým zapalováním jsem měl na mysli i vytažení klíčku, prostě moment kdy se navi vypíná... Zhruba na 10-15 sekund bliká kontrolka SAFE režimu, a jakmile zhasne, je konec... Potom už jde navi zapnout pouze tím že opět vytáhnu na zadním panelu štekr a opětovně ho zapojím... Je to docela opruz... :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...