Přejít na obsah

Leonardus

Uživatel
  • Počet příspěvků

    63
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Leonardus

  1. Ferdo a poradis? Koupil jsem auto a resim stejnou chybu, klidne posli do sz cislo uctu a castku, ja uz z toho zacinam bejt zoufalej,
  2. Bud mikrospinac v zamku kufru nebo prelomeny draty v průchodce.
  3. Mas prelamany kabely v průchodce -> spinac na svetlo v kufru je na zamku patych dveri=zlomeny kabely, auto nevi ze si otevrel tak nerozsviti a kontrolka tlačítka bude mit tu spojitost, ze draty od zadniho skla se s necim zkratujou a pak se ti rozsviti kontrolka.
  4. Dej tam něco takového http://stualarm.cz/produkt/cbs01-simulator-can-bus-signalu-pro-navigace-vw/ a jedes, ale když se chces piplat s uchycenim a dekorem, proc nedat rovnou columbuse?
  5. Leonardus

    bliká xenon

    To samozrejme nebude.
  6. Leonardus

    bliká xenon

    Ten cinskej balast je v podstate ty dve předchozí jednotky dohromady. Muzes udelat prasarnu, ze to tam nabastlis, ale nebude ti chodit nivelace.
  7. Tam zadny problém není, jediny problém je, ze komfortka nevi, ze je tam ledka a ne zarovka, vrat zpet zarovku a uvidíš, ze nezhasne, Merak ti ukazuje pokles, protože neudela komfortce zatez jako zarovka. Reseni je vrátit zarovku ,nebo dat ledku+odpor nebo ledky, který jsou psany jako can busovy, ty maj ten odpor v sobe.
  8. kostra ovládacího tlačítka, kostra jednotky 2x, kostra decek u ridice, kostra termostatu u ridice, kostra decek spolujezdec, kostra termostatu spolujezdec, snad je to všechno :-D
  9. Jestli je tam navi od vyroby tak to asi nebude prehozeny, a ikdyby bylo, tak by maximalne při zapnuti musel zadavat kod ale nezaseklo by se to. Zkusil bych diag, zkontrolovat všechno napajeni, jestli se opravdu něco neztraci a pak bych asi hledal jiny dx.
  10. Možna blbost, ale jak je na tom baterka v aute?
  11. No a co to vůbec dela když vypnes to zapalovani? Nejak sem to nevypozoroval z toho prispevku.
  12. Vzit vag, adresa 56, kodovani 07 a nakodovat radio stejnym kodem, nejspis to bude 00407.
  13. Tak jestli to není nejaky spatny když je to přes bazar. Zkus hodit nejakou fotku ty krabky.
  14. Zmer jestli mas na cervenym vodici u radia napajeni při zapnutym klicku.
  15. Ta položka jde na navi povolit a jelikož není vstup videa tak mas cerny obraz. Pokud nemas nekde aute nejake cinche nebo nejaky multimédia box, tak nebudes mit ani rgb prevodnik. Staci když sundáš kastlik spolujezdce a kryt u ridice nad nohama a uvidíš co jde za draty za radio, když ti nejde vyndat.
  16. Zkontrolovat, jestli je nakodovanej spravnej servisni interval.
  17. Me montaz teprve ceka, tak sem chtěl vedet, co me ceka :-D ale zkusil sem zatím jen kodovani a hlasi to jak symbol tak i který je to osvetleni, kdyby to nekho zajímalo.
  18. To jsem prave cetl, ale nebyl jsem z toho moc moudrej, asi nezbyva nic jiného, nez si počkat na výsledek v aute :-D
  19. Zdravím všechny, ví někdo, co píše maxidot při prasklé žárovce? jestli jen závada na žárovce nebo něco tomu podobnýmu nebo i jestli brzda a tak? Popř. nemá někdo třeba fotku?
  20. Leonardus

    Centrál

    Zdravicko, potreboval bych radu, ma original. centralni zamykani zaporny zamykaci a odmykaci impulsy? popr. jaky jsou to draty? budu vdecnej za kazdou radu.
  21. to by nemelo, ale furt mi nejde do hlavy ze odejde spinac, tam v podstate neni co, co by odeslo
  22. pacce bych to neprisuzoval, tam jde o to jestli odchazi mechanicka cast nebo elektronicka cast spinace. A misto kazdomesicniho meneni spinace bych tam dal ASS1 a mas po starostek se spinacem, ted uz to tolik stat nebude
×
×
  • Vytvořit nový...