tomi28062005 Vloženo 16. leden 2014 Sdílet Vloženo 16. leden 2014 Zdravím Vás ve spolek v Novém roce, mám jeden dotaz. Vždy když couvám z garáže z mírného klesání a sešlápnu brzdový pedál je slyšet nějaké klepnutí jako by od nápravy ale nevím či od zadní či přední ty zvuky se v autě přenášejí, ale je to jen při couvání a při sešlápnutí brzdového pedálu, je také pravda, že jsem hodně často jezdil s vozem do lesa. Má otázka zní: mouhou být třeba zanesené zadní bubny? Předem děkuji za odpověd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Šulák Vloženo 17. leden 2014 Sdílet Vloženo 17. leden 2014 Tak toto mi to dělá taky, ale nemyslím si, že by to bylo od bubnu, protože já mám na zadku kotouče.. a navíc jde to slyšet spíše od předku.. Já si myslel že by to mohli dělat silentbloky, bohužel jsou ok.. čepy po výměně, stabilizatory taky.. tak teď budu koumat zda není neco povolene v okolí uchycení motoru, brzd atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 18. leden 2014 Sdílet Vloženo 18. leden 2014 omrkni uchycení třmenů, může to být i čep, je toho hodně co by to mohlo být :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladiktm Vloženo 18. leden 2014 Sdílet Vloženo 18. leden 2014 jestli mas brzdy fsIII tak je to o nich znamo ze to delaji na couvak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Šulák Vloženo 19. leden 2014 Sdílet Vloženo 19. leden 2014 Dají se nějak specificky poznat brzdy fsIII ? Nebo někde vyčíst jake tam mám? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 19. leden 2014 Sdílet Vloženo 19. leden 2014 Máš to vyražené na třmenu brzdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 Ještě se to dá poznat tak, že jedny mají ABS a druhé ne, je to tak? Nejsem si jistý.. Pokud máš možnost zajeď k nějákému mechanikovi co má zvedák. Zvedněte auto a obouchejte, zatahej za všechno co tam máš..dotáhni co uvidíš. Tlumiče v pohodě? Ještě možnost kopni do kola, když bude na zemi a když uslyšíš kovový zvuk vypadá to na ten třmen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Šulák Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 Díky hoši za radu,.. Teda vůbec jsem netušil, že jsou nějake brzdy fsIII, pro mě to prostě jsou brzdy na Fabii 16V :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 Poslední dobou zjišťuju, že se mi na autě se*ou právě nejvíc brzdy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Šulák Vloženo 21. leden 2014 Sdílet Vloženo 21. leden 2014 Taky mám ten pocit ... jednou špatně brzdí, jednou klepou do pedálu při jemném brždění.. Zadní kotouče zase hučí stabilně.. je to pech.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 21. leden 2014 Sdílet Vloženo 21. leden 2014 Tak to chce mrknout na ty brzdy no nech se toho pocitu zbavíš! Není to nic těžkého. Pročti si co a jak a rozdělej a zkontroluj. Jestli jsi ale na tohle moc nevěříš,tak raděj to nech nějakému mechanikovi. Jsou to přece jen brzdy. A co neubrzdíš to ......neukecáš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kluvo Vloženo 21. leden 2014 Sdílet Vloženo 21. leden 2014 ja som tiez pocul klepanie ,zistil som ked som kopol do kolesa ze je to brzdovy strmen ,stacilo ho odmontovat a napruzit viac pliesky na brzdovych dostickach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 22. leden 2014 Sdílet Vloženo 22. leden 2014 Na youtube, jsem nasel super video jak demontovat a zkontrolovat brzdy, je to z nejakeho uciliste. Navic je tam primo fabia. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 22. leden 2014 Sdílet Vloženo 22. leden 2014 Pokud by jsi si nebyl v necem jisty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.