Přejít na obsah

Klepnutí od nápravy


tomi28062005

Doporučené příspěvky

Zdravím Vás ve spolek v Novém roce, mám jeden dotaz. Vždy když couvám z garáže z mírného klesání a sešlápnu  brzdový pedál je slyšet nějaké klepnutí jako by od nápravy ale nevím či od zadní či přední ty zvuky se v autě přenášejí, ale je to jen při couvání a při sešlápnutí brzdového pedálu, je také pravda, že jsem hodně často jezdil s vozem do lesa. Má otázka zní: mouhou být třeba zanesené zadní bubny? Předem děkuji za odpověd.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak toto mi to dělá taky, ale nemyslím si, že by to bylo od bubnu, protože já mám na zadku kotouče.. a navíc jde to slyšet spíše od předku.. Já si myslel že by to mohli dělat silentbloky, bohužel jsou ok.. čepy po výměně, stabilizatory taky.. tak teď budu koumat zda není neco povolene v okolí uchycení motoru, brzd atd...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ještě se to dá poznat tak, že jedny mají ABS a druhé ne, je to tak? Nejsem si jistý..

 

Pokud máš možnost zajeď k nějákému mechanikovi co má zvedák. Zvedněte auto a obouchejte, zatahej za všechno co tam máš..dotáhni co uvidíš. Tlumiče v pohodě? Ještě možnost kopni do kola, když bude na zemi a když uslyšíš kovový zvuk vypadá to na ten třmen.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...