Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Pavel 5

tak mě to bere i pálené,ale jen ve formátu DVD,nebo si lze i na jedno DVD vypálit více filmů třeba v avi,ale musejí se převést do toho formátu DVD a pak místo kapitol máš jednotlivé fimy.A z SD karty určitě žádný film nepřehraješ!

Vloženo

A nebo ti nejde čtečka karet v autě, taky jsem ji měl mrtvou. Ferda ji diagnostikoval a hlásila se v pohodě, ale prostě nejela. Z aliexpresu jsem koupil novou za 230kč, vyměnil a teď z ní normálně poslouchám muziku. Jen mě štve že nejdou přetáčet mp3, když mám delší set a chtěl bych začít od 12 minuty třeba, mno nebo dělám něco špatně, ale asi to prostě nejde.

Vloženo

jo to je taky možnost že je špatná,nejdřív jsem chtěl vyloučit to,že dělá vše ostatní dobře.

já mám tedy ještě originální čtečku a přetáčet mi jde,jen podržím déle tlačítko buď na navi nebo na volantu a normálně se mi to posouvá

Vloženo

Nevím jaký používáš AV program, mě NOD32 AV9 neřikal nic a tomu věřim. (provedl jsem kontrolu všech disků i proti Malwaru a dobrý) I soubory jsou ok a Columbus funguje bez jediného problému.

• o 3 týdny později...
Vloženo

Tak jsem podle návodu zde odblokoval obraz.Jenže komplet, na navigaci nejde ani rádio,napřed to chtělo cd s mapami a nakonec nejde nic.Stáhl jsem program,vypálil dal do mechaniky a stiskl trojhmat,a bylo vymalováno.Co s tím?:angry:

Vloženo
před 18 minutami, Pavel 5 napsal:

Tak jsem podle návodu zde odblokoval obraz.Jenže komplet, na navigaci nejde ani rádio,napřed to chtělo cd s mapami a nakonec nejde nic.Stáhl jsem program,vypálil dal do mechaniky a stiskl trojhmat,a bylo vymalováno.Co s tím?:angry:

Tak nakonec po zapnutí je vše šedivé orámované červeně,navigace jde jen s cd ale nejde zvuk u navigace ani rádia.

Vloženo

Tak to vložení DVD pro odblokování obrazu vyšlo dost draho.Nevím co s tím maník dělal,nebyl jsem u toho.Říkal že musel opravit desku a i pro rádio,cena 4000 Kč.:oJe to možné že po vložení toho DVD pro odblokování tohle dokáže?

• o 2 měsíce později...
  • o 2 týdny později...
Vloženo
V 14. 10. 2016 at 17:21, Pavel 5 napsal:

Ahoj, podle kterého návodu jsi to udělal? Je jich tu víc.

• o 4 týdny později...
Vloženo (editace)
V 14. 1. 2015 at 20:33, Ladiikk napsal:

Zkoušel jsem tento návod na Octávii 2 s DSG a funguje :)

Funguje? A nemas problem s prevodovkou? Niekto tu pisal ze vraj sa poserie DSG. A uz som to pocul aj z ineho zdroja.. Vraj po aktivovani obrazu pocas jazdy prdne prevodovka.

Mam Octaviu 2, DSG 2.0TDI CR, 103kW, r.v. 11/2012

Editováno: , autor: i-media
doplnenie udajov o motore
Vloženo

Caute, ak ma niekto zaujem odblokovanie obrazu pripajam linky..

postup: staiahnut si najskôr to iso vypalit ho cez power iso (resp nainstalovat pover iso a vnom potom otvorit ten subor) vypalit a hotovo. sadnut do auta nedavat kluc do zapalovania. pustit Columbus a dat dnu cd...to je vsetko raz potvrdit ok na disp.. vybrat cd az ked same vylezie..odskusane na Octavia dsg 2012 sw verzia 4120.

VIM_Berto89 (1).iso

PowerISO6-x64.exe

Vloženo
před 1 hodinou, richardrs napsal:

Caute, ak ma niekto zaujem odblokovanie obrazu pripajam linky..

postup: staiahnut si najskôr to iso vypalit ho cez power iso (resp nainstalovat pover iso a vnom potom otvorit ten subor) vypalit a hotovo. sadnut do auta nedavat kluc do zapalovania. pustit Columbus a dat dnu cd...to je vsetko raz potvrdit ok na disp.. vybrat cd az ked same vylezie..odskusane na Octavia dsg 2012 sw verzia 4120.

VIM_Berto89 (1).iso

PowerISO6-x64.exe

Funguje to i na columbus v novém Superbu ? 

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...