Pavel 5 Vloženo 18. Září 2016 Sdílet Vloženo 18. Září 2016 Jaké DVD columbus přehrává?Mě nic nechce přehrát,nebo jem origo?Když vložím sd kartu tak také napíše chyba karty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albion Vloženo 18. Září 2016 Sdílet Vloženo 18. Září 2016 Len origo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wsharan Vloženo 19. Září 2016 Sdílet Vloženo 19. Září 2016 Pavel 5 tak mě to bere i pálené,ale jen ve formátu DVD,nebo si lze i na jedno DVD vypálit více filmů třeba v avi,ale musejí se převést do toho formátu DVD a pak místo kapitol máš jednotlivé fimy.A z SD karty určitě žádný film nepřehraješ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 19. Září 2016 Sdílet Vloženo 19. Září 2016 Na SD kartě je hudba ale nenačte ji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wsharan Vloženo 19. Září 2016 Sdílet Vloženo 19. Září 2016 tak to buď je nafarmátována ve špatným formátu,nebo jestli nemáš moc velkou kartu,to co umí číst columbus je podle dáno podle toho jaký máš FW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanys.cz Vloženo 19. Září 2016 Sdílet Vloženo 19. Září 2016 A nebo ti nejde čtečka karet v autě, taky jsem ji měl mrtvou. Ferda ji diagnostikoval a hlásila se v pohodě, ale prostě nejela. Z aliexpresu jsem koupil novou za 230kč, vyměnil a teď z ní normálně poslouchám muziku. Jen mě štve že nejdou přetáčet mp3, když mám delší set a chtěl bych začít od 12 minuty třeba, mno nebo dělám něco špatně, ale asi to prostě nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wsharan Vloženo 19. Září 2016 Sdílet Vloženo 19. Září 2016 jo to je taky možnost že je špatná,nejdřív jsem chtěl vyloučit to,že dělá vše ostatní dobře. já mám tedy ještě originální čtečku a přetáčet mi jde,jen podržím déle tlačítko buď na navi nebo na volantu a normálně se mi to posouvá 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanys.cz Vloženo 19. Září 2016 Sdílet Vloženo 19. Září 2016 Ahaaaa no možná jsem nezkoušel všechny možnosti.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Září 2016 Sdílet Vloženo 19. Září 2016 Poněkud se odkláníte od tématu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pisa Vloženo 21. Září 2016 Sdílet Vloženo 21. Září 2016 Tak jsem si poradil sám, na odstranen nefunkční odkaz je ke stažení verze 5238, která už obsahuje v sobě VIM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
captain1973 Vloženo 21. Září 2016 Sdílet Vloženo 21. Září 2016 ahoj, nevim kde si co stáhl,ale je to tam samý virus!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pisa Vloženo 21. Září 2016 Sdílet Vloženo 21. Září 2016 Nevím jaký používáš AV program, mě NOD32 AV9 neřikal nic a tomu věřim. (provedl jsem kontrolu všech disků i proti Malwaru a dobrý) I soubory jsou ok a Columbus funguje bez jediného problému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 26. Září 2016 Sdílet Vloženo 26. Září 2016 Není problém napsat program a schovat jej do image CD jako "volné místo".... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 14. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2016 Tak jsem podle návodu zde odblokoval obraz.Jenže komplet, na navigaci nejde ani rádio,napřed to chtělo cd s mapami a nakonec nejde nic.Stáhl jsem program,vypálil dal do mechaniky a stiskl trojhmat,a bylo vymalováno.Co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 14. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2016 před 18 minutami, Pavel 5 napsal: Tak jsem podle návodu zde odblokoval obraz.Jenže komplet, na navigaci nejde ani rádio,napřed to chtělo cd s mapami a nakonec nejde nic.Stáhl jsem program,vypálil dal do mechaniky a stiskl trojhmat,a bylo vymalováno.Co s tím? Tak nakonec po zapnutí je vše šedivé orámované červeně,navigace jde jen s cd ale nejde zvuk u navigace ani rádia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 14. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2016 Není tu někdo v okolí Slavkova nebo Kyjova kdo by vše dokázal zprovoznit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 16. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2016 Tak to vložení DVD pro odblokování obrazu vyšlo dost draho.Nevím co s tím maník dělal,nebyl jsem u toho.Říkal že musel opravit desku a i pro rádio,cena 4000 Kč.Je to možné že po vložení toho DVD pro odblokování tohle dokáže? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemcinar1 Vloženo 23. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2016 Někdo v okolí Olomouce, kdo by mi pomohl se sprovozněním DVD obrazu během jízdy? díky, 777 060 150 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirimac Vloženo 6. leden 2017 Sdílet Vloženo 6. leden 2017 V 14. 10. 2016 at 17:21, Pavel 5 napsal: Tak jsem podle návodu zde odblokoval obraz.Jenže komplet, na navigaci nejde ani rádio,napřed to chtělo cd s mapami a nakonec nejde nic.Stáhl jsem program,vypálil dal do mechaniky a stiskl trojhmat,a bylo vymalováno.Co s tím? Ahoj, podle kterého návodu jsi to udělal? Je jich tu víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
i-media Vloženo 30. leden 2017 Sdílet Vloženo 30. leden 2017 (editace) V 14. 1. 2015 at 20:33, Ladiikk napsal: Zkoušel jsem tento návod na Octávii 2 s DSG a funguje Funguje? A nemas problem s prevodovkou? Niekto tu pisal ze vraj sa poserie DSG. A uz som to pocul aj z ineho zdroja.. Vraj po aktivovani obrazu pocas jazdy prdne prevodovka. Mam Octaviu 2, DSG 2.0TDI CR, 103kW, r.v. 11/2012 Editováno: 30. leden 2017, autor: i-media doplnenie udajov o motore Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HasiCZ Vloženo 5. Únor 2017 Sdílet Vloženo 5. Únor 2017 Dnes jsem nainstaloval podle souboru od alfonsak a funguje. Mam Octavii RS II DSG, r.v. 9/2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalP737 Vloženo 11. Únor 2017 Sdílet Vloženo 11. Únor 2017 Zdravím, chtel bych se zeptat na columbus v novém Superbu. Z čeho všeho filmy přehráva ? Jaké formáty ? A hlavně jak se da provést odblok sledování za jízdy. Dekuji za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richardrs Vloženo 12. Únor 2017 Sdílet Vloženo 12. Únor 2017 Caute, ak ma niekto zaujem odblokovanie obrazu pripajam linky.. postup: staiahnut si najskôr to iso vypalit ho cez power iso (resp nainstalovat pover iso a vnom potom otvorit ten subor) vypalit a hotovo. sadnut do auta nedavat kluc do zapalovania. pustit Columbus a dat dnu cd...to je vsetko raz potvrdit ok na disp.. vybrat cd az ked same vylezie..odskusane na Octavia dsg 2012 sw verzia 4120. VIM_Berto89 (1).iso PowerISO6-x64.exe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalP737 Vloženo 12. Únor 2017 Sdílet Vloženo 12. Únor 2017 před 1 hodinou, richardrs napsal: Caute, ak ma niekto zaujem odblokovanie obrazu pripajam linky.. postup: staiahnut si najskôr to iso vypalit ho cez power iso (resp nainstalovat pover iso a vnom potom otvorit ten subor) vypalit a hotovo. sadnut do auta nedavat kluc do zapalovania. pustit Columbus a dat dnu cd...to je vsetko raz potvrdit ok na disp.. vybrat cd az ked same vylezie..odskusane na Octavia dsg 2012 sw verzia 4120. VIM_Berto89 (1).iso PowerISO6-x64.exe Funguje to i na columbus v novém Superbu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 12. Únor 2017 Sdílet Vloženo 12. Únor 2017 Ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.