Publikováno Leden 27, 201411 r Ahoj, tenhle příspěvek bude znít jako inzerát, ale snad patří sem. Nemáte někdo k dispozici SD kartu s updatem map? Sháním někoho, kdo by měl optimálně ještě nepodepsanou (nepoužitou v rádie), ale ani podepsaná nevadí. Chci se pustit do výzkumu, jak to funguje, udělali by jsme z ní dump do image a já se pustím do výzkumu jak by to bylo kopírovatelné.. Může to býti i stará neaktuální mapa. * zajímá mě karta do Amundsen+ (nikoliv + infotaiment, nebo Amundsen bez plusu, to je snad jasné) * nepište mi tu, že karta je nečitelná nebo nekopírovatelná... blabla (všechno jde okopírovat i "nečitelné") Dejte vědět kdo má + chuť pomoci nám všem. Díky, P.
Leden 29, 201411 r ...afaik tu kartu čtečka v x86 sytému (win/lin/mac) nepřečte, tudíž těžko budeš dělat image....
Leden 31, 201411 r Autor Proč by nešel? S RAW přístupem na kartu přečteš všechno.. (ne všechny čtečky, ne všechny ovladače)
Únor 3, 201411 r no v tom případě by stačilo překopírovat binárně novou nevloženou kartu na jakoukoliv jinou.... Pak si na něm A+ udělá nějaký svůj crypto fingerprint a jinde už tu kartu nepoužiješ....
Červen 20, 201411 r Pokud změníš něco v tom švábu co ovládá tu paměť na SD kartě tak ani RAW nevítězí. Už jsem viděl klasickou kartu co zřejmě pochází z vývoje a nikde ji nepřečteš a přitom ten samý typ karty můžeš koupit kde tě napadne, ale tahle s nahranými mapami je nečitelná.
Červen 25, 201411 r Autor ferdo, kdyby kdyby.. videl jsem ctecky ktere neprecetli kartu, ale mam takovou jednu modularni z vyvojoveho kitu k jednocipum a s tou jsem pod RAW zatim precetl vse... takze dokud se to nezkusi, tak jsou vsechny teorie vis k cemu..
Červen 25, 201411 r ....no, pokud je to tak jednoduchý, tak nezbývá než tu kartu koupit, okopírovat a prodávat duplikáty za 500,- myslim, že by se ti to brzo vrátilo. Já takový vybavení nemam, takže mi nezbývá než zkonstatovat, že zabezpečené SecureDigital má asi nějaký smysl, pro který byl navržen...
Červen 25, 201411 r No pokud by byla v budoucnu šikovná aktualizace do navigace Amundesen + tak já se hlásím do fronty zájemců )
Červen 25, 201411 r Autor Kazimir80 : ty ses asi zblaznil, hackoval jsem uz leccos, vcetne toho, ze jsem kdysi delal i na POIkach pro Columbuse, ruznejch camech pro satelity atp., ale v zivote jsem nesiril natoz prodaval jakekoliv kopie cehokoliv ani zadarmo ani za prachy max. how-to. To co navrhujes je prima cesta vis kam... Vlastne me to ani nezajima proto, ze by me to trapilo, stejne pouzivam WAZE a ten ma mapy online. Me fakt jde jen o to neco rozlousknout..
Červen 25, 201411 r ...no ani ne, jen teda nevim, co řešíme viz tvůj první post. Prostě scháníš někoho, kdo ti dá kartu za pár tisíc, abys vyzkoušel jak by se to dalo kopírovat, a pak co? Budeš to kopírovat ostatním zadarmo? To zas nakrkneš toho, kdo ti tu kartu dá, protože zmaříš jeho investici a ilegal to bude tak jako tak... PS: koukam, poslední věta taky nevhodná, tedy postneš návod, aby si lidi koupili extra čtečku, možná i soft a link na image? Tohle téma řeší borci z gpsunderground už podstatně dlouho a zatím nikdo s ničím nepřišel. Poradim Ti zadarmo: Bejt tebou, tak si ji koupim, udělam image a vrátim v lhůtě 14 dní bez udání důvodu co umožnuje naše legislativa. Upraveno Červen 25, 201411 r od Kazimir80
Prosinec 20, 201410 r Dobre odpoledne. Jak mam vypalit mapy na CD, aby Amundsen nepsal, ze je to kopie a vysunul CD?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.