Publikováno Červenec 28, 201213 r Mám problém s osvětlením interiéru.Stropní lampička a obě zadní svítí pořád i při zavřených dveřích a taky při zamčení.lampičky se dají vypnout,ale když už tam jsou tak by mohly fungovat. Jediná věc které jsem si všiml je,že když zamknu auto tak světlo svítí o trochu menší intenzitou,ale stále Předem děkuju za všechny rady.
Červenec 28, 201213 r No skus pohledat tady na foru tema mikrospínač . Asi máš špatný v některých dveřích.
Srpen 12, 201213 r Autor Ale je divný,že když zavřu jakékoliv dveře tak mi to na displeji zmizí.Pokud by byl špatný mikrospínač tak by mě to ukazovalo např. stále otevřené dveře.Osvětlení ve dveřích a pod nohama normálně zhasne,ale horní lampička a dvě zadní po zamčení auta pořád svítí,jen trochu míň,ale stále.
Leden 30, 201411 r Zdravim. Uz zo dva dni mi nevypina osvetlenie v interieri. Ked maju zhasnut len znizia intenzitu ale stale svietia. Nasiel som podobne tema, no chalan nic neporiesil. PLS, kto ma skusenost, budem rad, ak sa o nu podeli. Dikes.
Leden 30, 201411 r Tvojí povinností je pokračovat v již založeném vlákně (a je jedno, jestli se tam něco vyřešilo, nebo nevyřešilo) a ne zakládat nové... Vlákna jsem spojil.
Leden 30, 201411 r ...a este dodam ze spinace vo dverach su vporiatku. Maxik fsecko ukazuje ako ma.. Uspinac v Lavych Prednych som uz vymenil bo bol kaput...
Únor 1, 201411 r Stropní lampičky jsou spínané minusem, tedy kostrou. Hádal bych to na uhnilý spoj u komfotky, který se dotýká někde na kostru, Nebo zlomený kabel, který se také někde ukostřuje. Jdi po kabelovém svazku od komfortky až po levý A-sloupek. Mikrospínače to nebudou, když maxík a spodní osvětlení dveří a nohou funguje (o tom jsi sice nepsal, ale předpokládám, že je to tak)... Upraveno Únor 1, 201411 r od SUP1
Únor 1, 201411 r jj je to tak. Tiez typujem tie kable pri komfortke. No budem stym robit az ked domof pridem bo som v zahranici v praci. Diky moc za radu. Dam potom vediet ako to dopadlo..
Září 24, 20204 r no s velkou pravdepodobnosti jsou to kabely dole v podlaze! rozeber v podlaze spoje tam bude chyba malokdy je chyba jinde
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.