Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Mám problém s osvětlením interiéru.Stropní lampička a obě zadní svítí pořád i při zavřených dveřích a taky při zamčení.lampičky se dají vypnout,ale když už tam jsou tak by mohly fungovat. Jediná věc které jsem si všiml je,že když zamknu auto tak světlo svítí o trochu menší intenzitou,ale stále :( Předem děkuju za všechny rady.

No skus pohledat tady na foru tema mikrospínač . Asi máš špatný v některých dveřích.

• 3 týdny později...
  • Autor

Ale je divný,že když zavřu jakékoliv dveře tak mi to na displeji zmizí.Pokud by byl špatný mikrospínač tak by mě to ukazovalo např. stále otevřené dveře.Osvětlení ve dveřích a pod nohama normálně zhasne,ale horní lampička a dvě zadní po zamčení auta pořád svítí,jen trochu míň,ale stále.

• 1 rok později...

Zdravim.

Uz zo dva dni mi nevypina osvetlenie v interieri. Ked maju zhasnut len znizia intenzitu ale stale svietia. Nasiel som podobne tema, no chalan nic neporiesil. PLS, kto ma skusenost, budem rad, ak sa o nu podeli. Dikes.

Tvojí povinností je pokračovat v již založeném vlákně (a je jedno, jestli se tam něco vyřešilo, nebo nevyřešilo) a ne zakládat nové...  Vlákna jsem spojil.

...a este dodam ze spinace vo dverach su vporiatku. Maxik fsecko ukazuje ako ma.. :D  Uspinac v Lavych Prednych som uz vymenil bo bol kaput...

Stropní lampičky jsou spínané minusem, tedy kostrou. Hádal bych to na uhnilý spoj u komfotky, který se dotýká někde na kostru, Nebo zlomený kabel, který se také někde ukostřuje. Jdi po kabelovém svazku od komfortky až po levý A-sloupek. Mikrospínače to nebudou, když maxík a spodní osvětlení dveří a nohou funguje (o tom jsi sice nepsal, ale předpokládám, že je to tak)...

Upraveno od SUP1

jj je to tak. Tiez typujem tie kable pri komfortke. No budem stym robit az ked domof pridem bo som v zahranici v praci. Diky moc za radu. Dam potom vediet ako to dopadlo..

• 6 let později...

Zajimalo by me jak to dopadlo? Mam stejny problem :)

no s velkou pravdepodobnosti jsou to kabely dole v podlaze! rozeber v podlaze spoje tam bude chyba malokdy je chyba jinde

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.