rubikon Vloženo 6. Únor 2014 Sdílet Vloženo 6. Únor 2014 (editace) Dobrý den, hledal jsem odpovědi ohledně Cobra alarmu na Octavii 1, ale už toho moc k nalezení není. Moc tedy prosím o zasvěcení do problematiky. Problém: koupil jsem Octavii 1, r.v. 2000 a je instalovaný alarm. Prý je to Cobra, přívěšek je na netu nazýván typem "7777". Vzhledem k tomu, že mám jen jeden přívěšek a zámky v autě jsou zaslepeny, rád bych co nejlevněji vyřešil přívěšek náhradní, např. pro případ poruchy nebo ztráty originálního přívěsku. Dotazy, které bych rád věděl: - mohu objednat a univerzální přívěšek typ Cobra SE567 a bude mi fungovat? - mohu koupit nějaký již používaný přívěšek typu 7777 (tedy originál Cobra) např. z vrakoviště a naučit ho fungovat s mým autem? - mám k autu kartičku: "Delta Elettronica spa, Emergency key card", kde je nějaký PIN. To je k alarmu? - jak zjistím, jaký typ alarmu mám v autě nainstalovaný? - existuje někde on-line návod, jak naučit přívěšek fungovat s mým autem? Velice děkuji za odpověď. Editováno: 6. Únor 2014, autor: rubikon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matko291 Vloženo 30. Březen 2014 Sdílet Vloženo 30. Březen 2014 Ahoj skús tu mohli by ti pomôcť mám aj ja od nich DO a su uplne na p...u. Pátram po niečom lepšiom, najlepšie vyskakovačku aj z DO http://www.elpool.sk/p/159/dialkovy-ovladac-cobra-4t7777 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.