Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj, jsem tu novej. Našel jsem v autě toto zařízení. Můžete mi poradit co je to zač? děkuju.

post-31417-0-50523600-1391760044_thumb.j

neni to tajny vypinac?

alebo prepínač služobných a súkromných jázd...

• Autor

prý by to mělo mít jakýsi dvojitý alarm, nemohlo by to být ono? Přepínač služební/ soukromý to ne, auto bylo jen v osobním užívání

možno o tom nevedel ani prechádzajúci majiteľ...ale to sú všetko už len dohady..možno ti niekto povie k tomu viac

• Autor

tomu jsem volal a nic o tom neví

Kdes to kupoval? To auto je pravděpodobně dovezený z Německa kde jezdilo jako autoškola nebo mohlo být upraveno pro invalidu ale ta autoškola je to na 99%.

Upraveno od šulda

Pokud máš někoho německy mluvícího můžete se zeptat k čemu konkrétně slouží viz obrázek schroettle zavináč t-online.de

• Autor

RS v autoškole? to se mi nezdá

• Autor

hmmm to koukám. stejně se mi to nezdá, auto je v perfektním stavu, myslím tím vnitřek. auta v autoškole si pamatuju jako zničený hujdy. nikde ani památka po přídavných pedálech. a ten vypínač je schovanej v zadním popelníku. 

Auto se dá lehko vylepšit ale pokud bych chtěl znát o co jde tak bych se jich zeptal, jeden eamil by to spravil. Třeba jen někdo použil jejich udělátko.

Upraveno od šulda

RS v autoškole? to se mi nezdá

známy v Oberwarte(rakúsko) robil vodičak na Z3 skoro mi vypadli oči z jamiek ked pre neho došiel inštruktor

no ved toto sú tam bežné autá v autoškole skôr by som povedal že toto je taká economyedicion tu sa vodičák nerobí na fábii :kol-32: ako u nás

A má ten vypínač na něco vliv?Zkoušel si ho vypnout nebo zapnout,a vše funguje?

• Autor

Tak jsem to zkoušel a nejsem sijistej ale zdá se mi že auto líp táhne ale taky vyskočila spotřeba na 9,2

Že by nějaký pover box?

Power box by to byt mohl, ale proc by byl vypinac takto schovany? Dalsi vec je, ze power boxy vetsinou moc vykonu nepridaji. Ze by tento byl vyjimkou?

Upraveno od LucasCZE

a skúšal si ísť po kábloch? kam to ide?kde to je zapojené?

• 2 týdny později...
  • Autor

Šuldo měl jsi pravdu, vypadá to na autoškolu, truchu jsem se podíval pod plasty a jsou tam díry navíc a utrhaná ta izolační pěna. Nad pedálama je navíc trubička s hřídelkou, zcela jistě je tam přidávaná takže to opravdu vypadá na autoškolu, Jsem z toho zklamanej, myslel jsem si že kupuju auto po dědkovi ale ve skutečnosti to řídilo tisíc různejch lidí. Co se týče interiéru auto vypadá jako by včera vyjelo z továrny takže buď jsou ty materiály tak kvalitní nebo už to někdy vyměnil za nový. N adruhou stranu, bolesti tohohle motoru jsou vyměněny za nový (vstřikovače, turbo, hlavu hodlám ještě zjistit) takže snad by to mělo být v cajku. Byl jsem s tím na kompletní diagnostice a jediná závada byla studenej spoj v pravým zrcátku tak snad to bude fungovat.

Tak snad to bude dobrý, asi lepší než italskej taxík stočenej o 500tkm.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.