Publikováno Únor 7, 201411 r Ahoj, jsem tu novej. Našel jsem v autě toto zařízení. Můžete mi poradit co je to zač? děkuju.
Únor 7, 201411 r Autor prý by to mělo mít jakýsi dvojitý alarm, nemohlo by to být ono? Přepínač služební/ soukromý to ne, auto bylo jen v osobním užívání
Únor 7, 201411 r možno o tom nevedel ani prechádzajúci majiteľ...ale to sú všetko už len dohady..možno ti niekto povie k tomu viac
Únor 7, 201411 r Kdes to kupoval? To auto je pravděpodobně dovezený z Německa kde jezdilo jako autoškola nebo mohlo být upraveno pro invalidu ale ta autoškola je to na 99%. Upraveno Únor 7, 201411 r od šulda
Únor 7, 201411 r Pokud máš někoho německy mluvícího můžete se zeptat k čemu konkrétně slouží viz obrázek schroettle zavináč t-online.de
Únor 7, 201411 r a prečo nie?? http://www.renner.sk/galeria/autoskola/autoskola-renner/skoda-octavia-rs/
Únor 7, 201411 r Autor hmmm to koukám. stejně se mi to nezdá, auto je v perfektním stavu, myslím tím vnitřek. auta v autoškole si pamatuju jako zničený hujdy. nikde ani památka po přídavných pedálech. a ten vypínač je schovanej v zadním popelníku.
Únor 7, 201411 r Auto se dá lehko vylepšit ale pokud bych chtěl znát o co jde tak bych se jich zeptal, jeden eamil by to spravil. Třeba jen někdo použil jejich udělátko. Upraveno Únor 7, 201411 r od šulda
Únor 7, 201411 r RS v autoškole? to se mi nezdá známy v Oberwarte(rakúsko) robil vodičak na Z3 skoro mi vypadli oči z jamiek ked pre neho došiel inštruktor
Únor 8, 201411 r http://www.fahrschule-buecher.de/fahrschule/fahrzeuge Upraveno Únor 8, 201411 r od šulda
Únor 8, 201411 r no ved toto sú tam bežné autá v autoškole skôr by som povedal že toto je taká economyedicion tu sa vodičák nerobí na fábii ako u nás
Únor 10, 201411 r Autor Tak jsem to zkoušel a nejsem sijistej ale zdá se mi že auto líp táhne ale taky vyskočila spotřeba na 9,2
Únor 10, 201411 r Power box by to byt mohl, ale proc by byl vypinac takto schovany? Dalsi vec je, ze power boxy vetsinou moc vykonu nepridaji. Ze by tento byl vyjimkou? Upraveno Únor 10, 201411 r od LucasCZE
Únor 24, 201411 r Autor Šuldo měl jsi pravdu, vypadá to na autoškolu, truchu jsem se podíval pod plasty a jsou tam díry navíc a utrhaná ta izolační pěna. Nad pedálama je navíc trubička s hřídelkou, zcela jistě je tam přidávaná takže to opravdu vypadá na autoškolu, Jsem z toho zklamanej, myslel jsem si že kupuju auto po dědkovi ale ve skutečnosti to řídilo tisíc různejch lidí. Co se týče interiéru auto vypadá jako by včera vyjelo z továrny takže buď jsou ty materiály tak kvalitní nebo už to někdy vyměnil za nový. N adruhou stranu, bolesti tohohle motoru jsou vyměněny za nový (vstřikovače, turbo, hlavu hodlám ještě zjistit) takže snad by to mělo být v cajku. Byl jsem s tím na kompletní diagnostice a jediná závada byla studenej spoj v pravým zrcátku tak snad to bude fungovat.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.