Únor 16, 201411 r Restaurace je otevřená tuším do 22:00, ale my jsme tam nebyli, seděli jsme hezky pod stanem, jedli jídlo z grilu a popíjeli pivečko a poslouchali každou hodinu alarm od Janyskovi Fabie
Únor 17, 201411 r Hele já ho vemu pokavaď mi ho kamarád zase pukčí ale myslím že by neměl být problém I osvětlení vemu a nad pátkem také uvažuji Chtěl bych tam být celý víkend takže se mnou počítej
Únor 17, 201411 r Taky popřemýšlíme už o pátku, přece jenom, máme to relativně kousek, takže klidně můžeme po práci dorazit a chatka na 2 noci nebude o tolik dražší
Únor 17, 201411 r Přesně A jídlo uď nakoupíme a nebo dojdeme do místního bistra Takže já s tím problém nemám. uvažuju o tom že bych jel rovnou z práce. teda v práci auto umeju a hned vyrazim tam bych mohl být kolem 5. hodiny
Únor 18, 201411 r To já pojedu asi kolem třetí...:-) a pátek samozdřejmě..:-) beru grill-takže hlady lidi nezemřeme,ty co tam budou od pátku..:-) ale na altán seru,mám malé auto...ať se postará někdo jiný a hospoda je až do doby,co se pije né přeci..:-)
Únor 18, 201411 r Autor A nejede s tebou Milane ještě někdo kdo by ti to pomohl vzít? Nevím kde sehnat jiný altán :-(
Únor 20, 201411 r Aaaaha no tak kdo se pochlapi a přiveze ještě jeden???? A nebo že by jsme se složili a půjčili si ten obří party stan i s bocnicema
Březen 26, 201411 r Myslím že otázka rezervace bydlení se dá vyřešit i třeba 14dní předem....já možná dorazím vč.rodinky, jen ted fakt nevím zda budeme i přes noc
Březen 26, 201411 r ja rezervovat nebudujestli mi to prace dovoli abych byl pres noc tak budu ve stanu
Březen 26, 201411 r Docela mě to tu zaujalo a přemýšlím, že bych taky jel.... Tedy pokud budu mít v práci volno nebo dostanu dovolenou :-)... Jenom jedna otázka. Když si přivezu stan je potřeba také rezervace? :-D
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.