Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Restaurace je otevřená tuším do 22:00, ale my jsme tam nebyli, seděli jsme hezky pod stanem, jedli jídlo z grilu a popíjeli pivečko :p a poslouchali každou hodinu alarm od Janyskovi Fabie :D

Vloženo

Hele já ho vemu pokavaď mi ho kamarád zase pukčí ale myslím že by neměl být problém :) I osvětlení vemu a nad pátkem také uvažuji :) Chtěl bych tam být celý víkend :) takže se mnou počítej :)

Vloženo

Přesně :) A jídlo uď nakoupíme a nebo dojdeme do místního bistra :) Takže já s tím problém nemám. uvažuju o tom že bych jel rovnou z práce. teda v práci auto umeju a hned vyrazim :) tam bych mohl být kolem 5. hodiny :)

Vloženo

To já pojedu asi kolem třetí...:-) a pátek samozdřejmě..:-) beru grill-takže hlady lidi nezemřeme,ty co tam budou od pátku..:-) ale na altán seru,mám malé auto...ať se postará někdo jiný a hospoda je až do doby,co se pije né přeci..:-)

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Docela mě to tu zaujalo a přemýšlím, že bych taky jel.... Tedy pokud budu mít v práci volno nebo dostanu dovolenou :-)... Jenom jedna otázka. Když si přivezu stan je potřeba také rezervace? :-D

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...