georgej Vloženo 11. Únor 2014 Sdílet Vloženo 11. Únor 2014 Zdravím O II,2005,1.6 75 kw, 185000, když je vlhko tak se stává , že nastartuje sice na poprvé ,ale motor proskakuje na tři a při přidání plnu občas zaškube,netáhne a problikne nebo se rozsvítí kontrolka motoru ta oranžová, problém mizí po zařátí a ujetí jak kdy -20-30 km. Při suchém počasí nikdy žádný náznak problému , pouze za vlhka, Nemáte někdo podobnou zkušenost? Svíčky jsou vyměněné a dělalo tto i před tím. Ještě jsem říkal , že zkusím vyměnit kabely... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 11. Únor 2014 Sdílet Vloženo 11. Únor 2014 diagnostika čo vypisuje?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosk Vloženo 13. Únor 2014 Sdílet Vloženo 13. Únor 2014 Zkontrolovat kabely, proměřit cívku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
georgej Vloženo 13. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 13. Únor 2014 Psalo to myslím přechodná chyba vstřikování třetí válec nebo nějaká podobná formulace- už to parkrát udělalo před tím ,ale pak to delší dobu dalo pokoj a teď jsem na diag nebyl tak nevím jak byla ta přesná formulace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosk Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 Myslím že vlhko se vstřikem nesouvisí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
georgej Vloženo 15. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 15. Únor 2014 To mi je právě divný,že to píše tuhle chybu , ale projevuje se to jen za podmínek jak jsem psal v dotazu - vlhko ,mokro. Jinak ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marijko Vloženo 15. Únor 2014 Sdílet Vloženo 15. Únor 2014 Mám sice audi (paraolympijske kruhy) ale ten istý motor, menil som sviečky + káble, ale nepomohlo. Vymenil som cievku a odvtedy pokoj. príznaky som mal presne ako ty. Vraj je to častá závada - praskne obal a "prebíja". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
georgej Vloženo 16. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2014 Díky,tak to vypadá , že by to mohlo být taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zazi3883 Vloženo 4. Květen 2017 Sdílet Vloženo 4. Květen 2017 A nevíte prosím jaké hodnoty mají být na výstupu civky? Já mám mezi 1.a 4.válcem 4,7kOhm stejně tak i mezi 2.a 3.válcem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.