Publikováno Únor 11, 201411 r Zdravím O II,2005,1.6 75 kw, 185000, když je vlhko tak se stává , že nastartuje sice na poprvé ,ale motor proskakuje na tři a při přidání plnu občas zaškube,netáhne a problikne nebo se rozsvítí kontrolka motoru ta oranžová, problém mizí po zařátí a ujetí jak kdy -20-30 km. Při suchém počasí nikdy žádný náznak problému , pouze za vlhka, Nemáte někdo podobnou zkušenost? Svíčky jsou vyměněné a dělalo tto i před tím. Ještě jsem říkal , že zkusím vyměnit kabely...
Únor 13, 201411 r Autor Psalo to myslím přechodná chyba vstřikování třetí válec nebo nějaká podobná formulace- už to parkrát udělalo před tím ,ale pak to delší dobu dalo pokoj a teď jsem na diag nebyl tak nevím jak byla ta přesná formulace.
Únor 15, 201411 r Autor To mi je právě divný,že to píše tuhle chybu , ale projevuje se to jen za podmínek jak jsem psal v dotazu - vlhko ,mokro. Jinak ne.
Únor 15, 201411 r Mám sice audi (paraolympijske kruhy) ale ten istý motor, menil som sviečky + káble, ale nepomohlo. Vymenil som cievku a odvtedy pokoj. príznaky som mal presne ako ty. Vraj je to častá závada - praskne obal a "prebíja".
Květen 4, 20178 r A nevíte prosím jaké hodnoty mají být na výstupu civky? Já mám mezi 1.a 4.válcem 4,7kOhm stejně tak i mezi 2.a 3.válcem
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.