Červen 9, 201510 r Je to tu už několikrát na foru, jak sundat znaky a nápisy. Buď vlasec a podříznout nebo ohřát hrokovzdušnou pistolí (nebo fénem), mechový podklad s lepidlem pak změkne a jde to pak docela dobře sloupnout bez použití většího násilí (akorát pak je to většinou nepoužitelné).
Červen 23, 201510 r A jak jste to tam znova přilepili? mám dobrou oboustranou pásku ale mám strach aby nebyla moc vysoká... jak jste to řešili vy co jste znak demontovali?
Červen 23, 201510 r Původní znaky, které po sundaní již nemají origo lepicí vrstvu bych přilepil PU lepidlem, případně tou kvalitní oboustrannkou (tloušťkou bude cca odpovídat lepící vrstvě z výroby)... já kupoval znaky nové (které následně prošly úpravou), čili s neporušenou origo lepicí vrstvou, pomocí které jsem znaky přilepil a nic jiného nepoužíval
Říjen 5, 20159 r Kupoval si nové s čiernym lesklým podkladom? A do biela potom nastriekal alebo je to nejaka folia? Diky
Říjen 5, 20159 r Bylo mi doporučeno koupit ty staré s matným, barva se na nich lépe chytne. Nastříkáno kombinací plnič + barva vozu (bílá candy), chromové části následně plastidipem
Listopad 16, 20195 r a když jsi dával ten bílý podklad, jak jsi zamaskoval ty chromované části? Protože, jestli se nepletu, jde vidět před úpravou do černé, že jsi měl kombinaci chrom/bílá...? Děkuju
Únor 25, 20205 r taktiež sa pridám s úpravou emblémov. z aliexpressu som kúpil čierne lesklé následne rozobral ,šlo to pekne dať dole aby som nastriekal spodok emblému do farby auta. tu je výsledok. už sa teším keď budú na aute a čo sa týka ceny 8 Euro (aj dáke drobné) emblémy z číny a farba + lak origo škoda 12 Euro (to som už mal na opravy po kamienkoch) https://www.aliexpress.com/item/32955407216.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4d6r2TbN https://www.skoda-diely.sk/nahradny-diel/hfb381086-sprej-bezova-cappuccino-skoda-22192.html farby majú asi všetky Upraveno Únor 25, 20205 r od marko100le
Březen 22, 20205 r Chvílku sme tu mali pekne , tak sú znaky už na aute. som spokojný Upraveno Březen 22, 20205 r od marko100le
Červenec 15, 20205 r pre info: aj originál znak aj aj ten objednaný z číny sa dá pekne rozobrať tak že ak si trošku šikovný nič nepoškodíš. je to tam nacvaknuté. prikladám aj foto Upraveno Červenec 15, 20205 r od marko100le
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.