Publikováno Únor 12, 201411 r Zdar Yeťáci, řešil někdo z vás dodatečnou montáž odkládacího stolku na zadní opěradlo. Jde o plastový výlisek s uložením pro kelímky. Výlisek stojí 839 kačen a technik mi nedovedl říct, zda to jde. Dík za odpovědí.
Únor 12, 201411 r Autor Tak celkem dobře nafocený návod k montáži jsem našel u kolegů v sekci Roomster, teď otázečka. Je to v Roomstru a Yetíkovi stejné?
Únor 17, 201411 r Roomster ma ine predne sedacky. Takze to pravdepodobne nepojde (ale neoveroval som to). Mozno sa ti to podari nejako napasovat, ale moc by som sa na to nespoliehal.
Únor 17, 201411 r A co maji spolecne predni sedacky s zadnima ? Ten stolek je stejny jak v yetim tak roomstru.
Únor 18, 201411 r Ach so. Som myslel, ze chce namontovat tie sklapacie stoliky na operadla prednych sedadiel.
Únor 18, 201411 r Tady je screen z etky pro roomstra a pro yetiho cisla jsou stejna jen koncove cislo se lisi a to podle barvy. EDIT: a zde je jeste navod z roomstra http://forum.skodahome.cz/topic/35301-navod-stolek-zadni-sedacka/ Upraveno Únor 18, 201411 r od ASPIRE
Únor 18, 201411 r Autor Zdar, dík za upřesňující informace, mohu jít s klidem do montáže, děti budou mít v zadu radost
Únor 18, 201411 r Fajn. Mě by zase zajímala dodělávka těch sklopnejch stolků na zadek předních sdaček :-) Můžeš dát ETKU?
Únor 18, 201411 r Screen z etky Ale navod ten neznam, vlastnim jiny vuz a tam v predu neni nic takoveho
Únor 19, 201411 r Na obrazku ktory som dal v predchadzajucom prispevku je vidno, ze stolik ma otvory na skrutky ale tie nie je kam zaskrutkovat. Takze si myslim, ze tam chyba priecka. Na tvojom obrazku tiez nie je.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.