Přejít na obsah

zasek serva? je to mozne?

NoiseR

Doporučené příspěvky

Ahoj, dneska jsem pujcil pritulkyni moje auti a jel jeji 1.4 MPi 44kW 2002 do mesta. Otacel jsem se pred barakem, pekelne malo mista, takze plnej rejd + malicko sviznejsi rozjezd, ale ne prasarna, proste jen ne uplne neznej a najednou silenej rachot, takovej hukot jak od cerpadla serva, ale fakt fest nahlas. Volantem slo tocit asi jako bez posilovace.

Po okamzitem "restartu" :) vse OK.

Ptam se tedy, jestli uz se to nekomu stalo, pripadne cim to? Vim, ze obecne asi neni dobry nechavat volant uplne v krajni poloze, kdy cerpadlo porad bezi, i kdyz je zatoceno nadoraz, ale tohle by to asi udelat nemelo, ne? Diky predem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Napadá mě, jestli třeba jak jsi víc přidal a servo bylo v krajní poloze, tak že v něm něco vyskočilo, ale nevím co, když tam skoro nic neni,.,, :huh:

A zase zaskocilo po vypnuti motoru? Nevim, no, ale zvuk to byl monstrozni, uz jsem se videl vytahovat penize za novy rizeni...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...