Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím, včera jsem si dal na svojí Fabii sportovní podvozek a snížil o 6cm ale objevila se jedna chyba. Kdyz jsem se chtel rozjet tak mi stabilizacni tycka drela o poloosu vpravo, tak jsem tu tycku pridelal na druhou diru na tlumici a uz nedre, ale vim ze takhle asi zustat nemuze, kdyz dam plnej rejd doprava tak taky dre. Takze asi budu muset stabilizacni tycku zkratit? Nema nekdo stejny problem a jak ho vyresil? Diky

Ahoj, měl jsem stejný problém. Buď sehnat stabilizační tyčku z jiného auta, která je kratší a pasuje na Fabii a nebo jako já, prostě tu tyčku říznul napůl a svařit jí a bude to ok :) každopádně do té doby s jistou opatrností můžeš jezdit bez stabilizační tyčky :) jen bacha na zatáčky :)

• Autor

Ja je tam mam ale mam je v jiny dire tak aby to nedrhlo a nemuzu dat plnej rejd doprava. Svarovat se mi nechtej, bojim se, ze mi nekde praskne, spis si asi sezenu z jinyho auta. Diky

Já na nich jezdil asi 15 000 km, pak jsem podvozek vyhodil, ale držely dobře :) ale určitě je lepší mít nějaké celé z jiného auta, už jenom kvůli STK :D ti se moc netváří na svařené tyčky :D

No pokud se pořad prodávají kulaté říčky tak riznout levý a pravý závit a šesti hran vyvrtat a riznout taky závit. Chystám se na to ale nemůžu sehnat nikoho kdo ma zavitniky.

• Autor

Tak jsem to vyresil, dal jsem tam tycky z Mazdy Premacy, maj 190mm a je to uplne akorat, kdyby nekdo potreboval jeste kratsi tak potom zkusit z Peugeota 406, ten ma 110mm. 

Upraveno od Johny.

• 2 týdny později...

Já jsem je kupoval jako stavitelný na https://www.tatechnix.cz. Cena byla kolem litra za předek. Napiš jim.

Upraveno od Martinro

• 2 měsíce později...
  • Autor

Auto bylo jak motokára, nepoužitelný skoro, snížení 60/60mm ... tak jsem to prodal a dám jen pružiny KN, snížení o 40mm a bude to snad v pohodě ... 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.