Publikováno Únor 19, 201411 r Zdravím, včera jsem si dal na svojí Fabii sportovní podvozek a snížil o 6cm ale objevila se jedna chyba. Kdyz jsem se chtel rozjet tak mi stabilizacni tycka drela o poloosu vpravo, tak jsem tu tycku pridelal na druhou diru na tlumici a uz nedre, ale vim ze takhle asi zustat nemuze, kdyz dam plnej rejd doprava tak taky dre. Takze asi budu muset stabilizacni tycku zkratit? Nema nekdo stejny problem a jak ho vyresil? Diky
Únor 19, 201411 r Ahoj, měl jsem stejný problém. Buď sehnat stabilizační tyčku z jiného auta, která je kratší a pasuje na Fabii a nebo jako já, prostě tu tyčku říznul napůl a svařit jí a bude to ok každopádně do té doby s jistou opatrností můžeš jezdit bez stabilizační tyčky jen bacha na zatáčky
Únor 19, 201411 r Autor Ja je tam mam ale mam je v jiny dire tak aby to nedrhlo a nemuzu dat plnej rejd doprava. Svarovat se mi nechtej, bojim se, ze mi nekde praskne, spis si asi sezenu z jinyho auta. Diky
Únor 19, 201411 r Já na nich jezdil asi 15 000 km, pak jsem podvozek vyhodil, ale držely dobře ale určitě je lepší mít nějaké celé z jiného auta, už jenom kvůli STK ti se moc netváří na svařené tyčky
Únor 20, 201411 r No pokud se pořad prodávají kulaté říčky tak riznout levý a pravý závit a šesti hran vyvrtat a riznout taky závit. Chystám se na to ale nemůžu sehnat nikoho kdo ma zavitniky.
Únor 22, 201411 r Autor Tak jsem to vyresil, dal jsem tam tycky z Mazdy Premacy, maj 190mm a je to uplne akorat, kdyby nekdo potreboval jeste kratsi tak potom zkusit z Peugeota 406, ten ma 110mm. Upraveno Únor 22, 201411 r od Johny.
Březen 3, 201411 r Já jsem je kupoval jako stavitelný na https://www.tatechnix.cz. Cena byla kolem litra za předek. Napiš jim. Upraveno Prosinec 4, 20186 r od Martinro
Květen 15, 201411 r Autor Auto bylo jak motokára, nepoužitelný skoro, snížení 60/60mm ... tak jsem to prodal a dám jen pružiny KN, snížení o 40mm a bude to snad v pohodě ...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.