Johny. Vloženo 19. Únor 2014 Sdílet Vloženo 19. Únor 2014 Zdravím, včera jsem si dal na svojí Fabii sportovní podvozek a snížil o 6cm ale objevila se jedna chyba. Kdyz jsem se chtel rozjet tak mi stabilizacni tycka drela o poloosu vpravo, tak jsem tu tycku pridelal na druhou diru na tlumici a uz nedre, ale vim ze takhle asi zustat nemuze, kdyz dam plnej rejd doprava tak taky dre. Takze asi budu muset stabilizacni tycku zkratit? Nema nekdo stejny problem a jak ho vyresil? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 19. Únor 2014 Sdílet Vloženo 19. Únor 2014 Ahoj, měl jsem stejný problém. Buď sehnat stabilizační tyčku z jiného auta, která je kratší a pasuje na Fabii a nebo jako já, prostě tu tyčku říznul napůl a svařit jí a bude to ok každopádně do té doby s jistou opatrností můžeš jezdit bez stabilizační tyčky jen bacha na zatáčky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny. Vloženo 19. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2014 Ja je tam mam ale mam je v jiny dire tak aby to nedrhlo a nemuzu dat plnej rejd doprava. Svarovat se mi nechtej, bojim se, ze mi nekde praskne, spis si asi sezenu z jinyho auta. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 19. Únor 2014 Sdílet Vloženo 19. Únor 2014 Já na nich jezdil asi 15 000 km, pak jsem podvozek vyhodil, ale držely dobře ale určitě je lepší mít nějaké celé z jiného auta, už jenom kvůli STK ti se moc netváří na svařené tyčky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 20. Únor 2014 Sdílet Vloženo 20. Únor 2014 No pokud se pořad prodávají kulaté říčky tak riznout levý a pravý závit a šesti hran vyvrtat a riznout taky závit. Chystám se na to ale nemůžu sehnat nikoho kdo ma zavitniky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny. Vloženo 22. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2014 (editace) Tak jsem to vyresil, dal jsem tam tycky z Mazdy Premacy, maj 190mm a je to uplne akorat, kdyby nekdo potreboval jeste kratsi tak potom zkusit z Peugeota 406, ten ma 110mm. Editováno: 22. Únor 2014, autor: Johny. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinro Vloženo 3. Březen 2014 Sdílet Vloženo 3. Březen 2014 (editace) Já jsem je kupoval jako stavitelný na https://www.tatechnix.cz. Cena byla kolem litra za předek. Napiš jim. Editováno: 4. Prosinec 2018, autor: Martinro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny. Vloženo 15. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2014 Auto bylo jak motokára, nepoužitelný skoro, snížení 60/60mm ... tak jsem to prodal a dám jen pružiny KN, snížení o 40mm a bude to snad v pohodě ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.