Fezoj07 Vloženo 8. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2014 Nepasovala by loketka zo seata do rapida? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuprt Vloženo 12. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2014 Když už citigo dostalo otevírání všech oken u řidiče tak třeba dostane rapit i dojezdy Ale čekám, i když se o tom nemluví, že v modelovém roce 2016 příde facelift, když už se budou měnit motory a Rapit tu bude už 3roky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 12. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2014 V roce 2016 4 roky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 16. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2014 záleží na tom jestli na jaře nebo na podzim. 4 roky (od zahájení prodeje) bude mít na podzim 2016. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 20. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2014 Od února 2015 zakrytí kolejnic sedaček. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 20. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2014 Hmmm... To se mi nelíbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 20. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2014 pokud budou stejny a nebude to nejak inovovany na uchyty, tak to kryty vecne nebudou to pujde na dracku .... otazka je, jak to chteji zakrytovat a jak to bude vubec vypadat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 20. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2014 podle mě to dostane sedačky z Fabie ( ty základní - stejně jsou stejný... ) a tam je jiné ovládání pojezdu sedaček... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jim Vloženo 1. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2014 Par postrehu z tyden stareho auta ( mr 2015 tedy, liftback, ambi fresh) Na motoru 1.6 tdi 66kw mam kryt Pri dennim sviceni sviti budiky, jakmile se setmi, zhasnou (nemam ale destovy senzor) Nekde jsem myslim cetl (nebo si to pomatuju blbe?) ze rapid nema foukani na nohy zadnich cestujicich, muj ma. Posilovac je nastaven na nejaky tuzsi (sport) rezim nez zkouseny spaceback 1.2 tsi ( nemam ale uplne prime srovnani) Prepnuti na dalkova svetla neni odpruzena poloha, packa zustava v zadni poloze Stropni svetlo vzadu je ovladane spolu s prednim stropnim svetlem (+ma tlacitko jako predtim) Mam hlidani tlaku v pneu ( ale to uz je povinne) Nevim jestli neco z toho uz mel rapid 2014, srovnaval jsem vetsinu s 2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 1. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2014 budíky ti zhasnou i na MR2014 posilovac je každý jiný, mě také nepřijde 2x lehký přepnutí na dálkáče nechápu co tím myslíš... stropní světlo spojené má už 2014 hlídání tlaku už má 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jim Vloženo 1. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2014 Drive byla dalkova/potkavaci svetla prepinana odpruzenou polohou ( jako svetelna houkacka) ted to ma zase kazde pevnou polohu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 1. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2014 aha, to mělo ještě nějaký jiný auto ? protože co jsem se Škodovkama jezdil, tak všechny měly pevnou polohu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 1. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2014 Pri dennim sviceni sviti budiky, jakmile se setmi, zhasnou (nemam ale destovy senzor) Tomu nerozumím. Snad opačně to má být, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 1. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2014 ne, když máš dešťový senzor, je tam i ten tunel asist. Pokud to nemáš, při denním svícení ti v noci nebo při šeru pohasnou budíky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2014 Logika svícení budíků: při setmění zhasnou, aby tě to donutilo rozsvítit potkávačky. Když ti budou svítit budíky, nemusíš si všimnout, že nesvítíš. Další věcí je, že kontrolka potkávaček zmizela z palubního štítu, tak se to asi snaží nahradit tímto systémem?Odpruženou polohu páčky přepínání dálkových světel má např. OII FL někdy od roku 2011. Nějak mi to ale nevyhovuje, já tam naštěstí mám klasické řešení = pevnou polohu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 1. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2014 aha, to bude tím, O2 jsem řídil pouze před fl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 2. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2014 Logika svícení budíků: při setmění zhasnou, aby tě to donutilo rozsvítit potkávačky. Když ti budou svítit budíky, nemusíš si všimnout, že nesvítíš. Aha, tak to má docela logiku. Další věcí je, že kontrolka potkávaček zmizela z palubního štítu, tak se to asi snaží nahradit tímto systémem? Ovšem tohle je ostuda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 2. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2014 Furt by tam neco svítilo... Na co je vlastně kontrolka světel, když se svítí furt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2014 No to právě není pravda - světla pro denní svícení nejsou u některých novějších škodovek (minimálně už asi čtyři roky) totožné s tlumenými/potkávačkami. Tuto kontrolku jsem měl nepřetržitě od Š120, spíš nechápu, proč zrušit něco, co je léty prověřeno. Ona tam snad dokonce v tom přístrojovém štítu je, jen to není funkční - někde se to tady řešilo. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fezoj07 Vloženo 2. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2014 Dir Jim vsetko co si popisal mam v MR2014. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace2 Vloženo 5. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2014 Objednal jsem si Toledo, vyroba v unoru. Vime od ktereho tydne budou zakryvat kolejnicky sedacek? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 5. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2014 skvělá volba, jakou barvu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jazzleba Vloženo 5. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2014 Něco málo k předchozí diskusi o kontrolce tlumených světel. Pro mě je další kontrolka tlumených světel ve štítu zbytečná, když už je jejich signalizace použití na samotném přepínači na palubce a když je svícení či nesvícení indikováno funkcí podsvětlení budíků. Jakmile mi pohasnou budíky, tak zapnu přepínačem světla, budíky se rozsvítí a já bezpečně vím , že svítím. Nevím proč bych tam měl mít v budících další rušivou kontrolku. Úplně stačí standardní signalizace použití dálkových světel. Tolik můj názor na věc. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace2 Vloženo 5. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2014 (editace) No to jestli je nebo není dobrá volba se teprve uvidí , auto jsem objednal aniž bych v tom vůbec jel. Jenom jsem ho okoukal staticky na autosalonu.Chtěl jsem nějaké "standardní" auto tak uvidíme. Barvu mám tu co je na všech reklamních fotkách "cappuccino beige" ono není moc na výběr. Pastelové se podle mě na to auto moc nehodí. Stříbrná je nudná, tmavě šedivá Rhodium není ta šedivá co bych si představoval, černá je zase nepraktická, tak jsem si objednal to Cappuccino Každopádně jsem využil financování Olé, takže 2 roky nové auto. Přesně tak si to představuju, ideální akce pro mě. Jenom by mě zajímalo co bude jiné v MR2015. Mimochodem nevíte co se za žárovku v DRL, vypadá to, že Toledo má denní svícení naštěstí samotnou žárovkou narozdíl od kombinované H15 v Rapidu Editováno: 5. Prosinec 2014, autor: Ace2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 6. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2014 Jj, Toledo ma zarovku zvlast, ale musel bych se podivat do navodu, jaka tam je. Ja jsem nikdy v zadnym aute nejel predem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.