agent007 Vloženo 25. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2014 Podívej se na to osobně a uvidíš. Já se byl podívat na OII a na fotce OK a na živo tragedie. A pak se mi jedna líbila a když jsem tam volal řekli, že už není a přesto byla vystavená na netu. Prý když ji prodají tak trvá ještě pár dní než z netu zmizí... Každopádně jak píše Ghostbuster seriózní autobazar někdy mám pocit, že není definované kde je hranice mezi autobazarem a autovrakovištěm. Bazarům jde o jedno, výhodně koupit a ještě výhodněji prodat. Když jsem viděl co se prodává pod stavem najeto 80 000km po prvním majiteli, chtělo se mi ne zvracet, ale grcat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horatio Vloženo 25. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2014 To je dobrý vědět A diagnostika odhalí pravé najeté kilometry? No a jinak je jasný, že bych jel s mechanikem, aby to prověřil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 25. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2014 No za prvé, Áčka a Esa sů stejní zloději takže je jo jedno. Za druhé, nevěřím ani jenomu stav km a za třetí brach bych toho z Esa když už. Btw osobně bych se díval po 2.8 V6, je to spolehlivější a méně náročnej motor. Spotřeba je sice tak o 2 litry vyšší, ale je hlavně díky V6 kultivovanější. Toť můj názor... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 26. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2014 1,8T je jeden z nejlepších motorů co koncern kdy měl. Toť zase můj názor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horatio Vloženo 26. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2014 Mám jiný dotaz, nezná nebo neumí někdo dotáhnout auto z Německa? Začínám se nějak ztrácet v tom jak platí ty SPZ s červeným a žlutým pruhem. Někdo říká tu někdo tu a u každý je jiný zařizování. Mají tam o dost hezčí a lepší výběr než u nás a snad i poctivější než u nás.. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 26. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2014 komfortcars.cz vozi auta z DE. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horatio Vloženo 26. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2014 (editace) Tak to upravím na osobu fyzickou, která mi akorát poradí co kde jak sehnat pořídit, protože dávat dalších 14K za to, že mi to někdo doveze se mi moc nechce, navíc když to budu řídit sám zjistím skutečný stav vozidla. No a ani nemaj ceník na stránkách, což je celkem důležité, jestli má vůbec cenu je kontaktovat. Editováno: 26. Prosinec 2014, autor: Horatio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 26. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2014 Tak toto je opravdu mazel, jde vidět že už si s ním někdo pohrál, i ta barva je pěkná že Drizzy? Až na ten dehet je to mazel, ale co mě na něm nejvíc zarazilo je parkovací kamera s DX, to se dělalo nebo je to extra dodělávka? http://www.mobile.de/cz/zna%C4%8Dka/skoda/model/superb/vhc:car,pgn:22,pgs:10,srt:price,sro:asc,mke:skoda,mdl:superb,frn:2006-01/pg:vipcar/203369184.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 26. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2014 Tuhle barvu (odrůdu červené) jsem viděl na vlastní oči v Ove na parkingu v Avionu je o něco světlejší jak od Drizziho a vypadá fakt bombově :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 27. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2014 Alu Cubic i s pneu za 8 000,- to je slušna cena. http://auto.bazos.cz/inzerat/42622076/ORIGINALNI-KOLA-PRO-SKODA-SUPERB-1-5X112-ET-37-CUBIC-S-PNEU.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 27. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2014 To Horatio: u nás každý druhý vozí auta z Německa Převozky už se dávno nevyplatí, zapomeň na ně. Plaťák... U nás bývají ceny 9Kč/km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Belina Vloženo 30. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2014 (editace) Koupim superba 1.8T do 120tis kč najeto do 200tis km,,puvod ČR,zachovaly.vy nekdo o nečem ? Editováno: 30. Prosinec 2014, autor: Tomáš Belina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 30. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2014 (editace) Myslíš do 120tis KČ a najeto do 200tis km asi že jo? Podivej se na bazos.cz, sauto a nebo třeba mobile.de Editováno: 30. Prosinec 2014, autor: Tarantulas 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Belina Vloženo 30. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2014 Už sem to opravil,nejak tak koukam všude na net ale pišu sem jestli nekdo z klubu neprodava nebo nekdo nevi o dobrem kousku :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 30. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2014 Z klubu nikdo neprodává co vím, tady jsou zatím všichni věrní a kdyby někdo prodával určitě by dal vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Belina Vloženo 30. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2014 (editace) Tak kdyby chtel nekdo zhřešit at se ozve Editováno: 30. Prosinec 2014, autor: Tomáš Belina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 30. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2014 No 1,8 není zrovna moc na prodej.Myslím těch zachovalých.Ale zrovna dneska se poštěstilo Horatiovi jak tak koukám.A zrovinka 1,8T.Gratulace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horatio Vloženo 30. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2014 Taky pěkně dlouho trvalo než jsem ho našel. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Belina Vloženo 5. leden 2015 Sdílet Vloženo 5. leden 2015 nechodi nekdo kolem auto ESA, jestli by se nemrknul jestli tam to auta vubec stoji : http://www.sauto.cz/osobni/detail/skoda/superb/16166365?goFrom=list Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 6. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2015 Esa je docela seriozní bazar Není nic rychlejšího, než zvednout telefon a zavolat tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Belina Vloženo 6. leden 2015 Sdílet Vloženo 6. leden 2015 To vim,jen jestli to nedelaj jak ačka,ano mame ho tady,prijedeš bohužel pred hodinou prodany,nabidneme Vam jine :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 6. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2015 To se u Esa bát nemusíš, jsou objektivní. Ačka jsou na jiném levelu, tam je to skoro jasné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horatio Vloženo 6. leden 2015 Sdílet Vloženo 6. leden 2015 Jo tak to na Ačka sedí, napřed jsme měl vyhlídlé u nich, tak jsem volal, oni ano máme odkud jste můžete se dostavit na pobočku atd.. Tak jsme jel a tam mi řekl, že tohle auto vůbec nemají a hned začal nabízet jiné, tak jsme je slušně poslal někam.. .-) U Es bylo vše v cajku naštěstí, páč jsme pro něj jel 250 kiláků xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 6. leden 2015 Sdílet Vloženo 6. leden 2015 Dam ruku do ohne za to, ze je to pekna stocenka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr vlach Vloženo 7. leden 2015 Sdílet Vloženo 7. leden 2015 Auto Esa, je dceřiná společnost aaa auto :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.