elm327 bluetooth - Stránka 3 - Elektrika - ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz Přejít na obsah

elm327 bluetooth

placa16

Doporučené příspěvky

V tom nastavení musíš vybrat ten adaptér (vyberte zařízení OBDII) - je to vidět v 0:07min. Pak by to mělo fungovat.

EDIT: Další věcí je, že musíš nechat proběhnout všech 46 protokolů, aby našel ten správný, který bude kompatibilní. Z toho videa toto není zřejmé. Už se mi u kamaráda stalo, že to byl až ten 44 z těch 46. Pak při dalším připojení si bude pamatovat, který byl použit a bude to rychleji spojovat.

Editováno: , autor: graun
EDIT
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 1 rok později...
  V 5. 1. 2020 na 13:12, graun napsal:

V tom nastavení musíš vybrat ten adaptér (vyberte zařízení OBDII) - je to vidět v 0:07min. Pak by to mělo fungovat.

EDIT: Další věcí je, že musíš nechat proběhnout všech 46 protokolů, aby našel ten správný, který bude kompatibilní. Z toho videa toto není zřejmé. Už se mi u kamaráda stalo, že to byl až ten 44 z těch 46. Pak při dalším připojení si bude pamatovat, který byl použit a bude to rychleji spojovat.

Rozšířit  

co je napsáno u toho 44 protokolu?

Co máš za auto ? já mám Fabia I  1,4 44kW 

Editováno: , autor: houba2007
změna
Odkaz ke komentáři

@Houba2007 : už si nepamatuji co tam bylo, ale byl to stejně pažout 😀

Já to používám pro Citigo a Karoq. Mám koupenou PRO verzi. Na mazání chyb a nastavení různých věcí to stačí, ale pokud řeším nějaký zapeklitější problém tak musím využít Caristu nebo VCDS.

Odkaz ke komentáři

• o 2 roky později...

Ahoj prosím o radu mám zakoupený taky OBD II elm327. Mám Fabii 1, 1.4 MPI 74kw 2002. Mám program v telefonu car scanner ELM OBD2 když ho připojím a dám spojit se s autem tak se spojí ale při diagnostice chyb mi žádné chyby nenajde ale přitom mi svítí v autě 3 kontrolky (abs) a servo řízení. Neví někdo jak je to možné? Potřebuji je smazat ale nevím jak protože mi to žádnou chybu nenajde.

Odkaz ke komentáři

• o 1 rok později...

Tiež teraz riešim takú istú situáciu,mám ELM 327 z Alzy ,ten biely,auto Fabia 2 1.4 16V 63kw,v mobile som skúšal 5 aplikácií,cez BT sa mobil spojí s ELM aj s autom, dá sa prezerať no nenájde žiadny DTC kód ani jedna apka,pritom viem že sú zapísané 2 chyby, prvá P0302-zažeh na 2 valci,sporadicka a chýba ohľadom tlaku v klíme, keďže unikát medium,cez VCDS to ukáže a viem to zmazať,no cez ELM a apky to vôbec neukáže,kazday bez DTC chýb, môže byť že niektoré chyby nenačíta?

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...