Přejít na obsah

elm327 bluetooth


placa16

Doporučené příspěvky

Zdravim , mam dotaz ohledně tohoto přístroje :)  Koupil jsem si už 2 . Ten první byl levnější a spárování funguje ale nejde se připojit k ECU a bez toho to nejde :) Tak jsem se někde dočetl že levnější někdy nejdou tak jsem koupil dražší a taky nejde připojit k ECU . Klíček mám zapnutý . Mám Fabii 1.4 MPI rok výroby 2001 a když jsem se ptal tak na fabii to má fungovat . Nevíte někdo kde je problém :) . Jsem z Mostu tak jestli nekdo je poblíž a má tento přístroj tak bych ho i vyzkoušel ten jeho jestli neni ten můj špatný. Dík za odpověd :)

post-83488-0-79740100-1393327374_thumb.j

post-83488-0-70083000-1393327383_thumb.j

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 3 týdny později...
  • o 4 týdny později...

TriX_so : Promiň, že píšu až teď, ale nějak mi nechodí upozornění. Moje ELM 327 mám odzkoušené i na 2x Fabií I 1.4 MPI r.2000, Fabií 1.2 HTP r.2005, Fabií 1.2 HTP r.2009, Superb 1.9 TDI r.2003. Jedině u Octavie 1.6 r.199? byl pokus marný, ale tomu autu jsem sám o sobě nevěřil. Program Torque odzkoušen na všech uvedených modelech. Jakou verzi chipu ELM 327 máš ? Tuším u verze 1.5 a 1.2 byl problém s komunikací. Sám jsem měl v ruce ELM 327 v 1.5 a měl jsem problém se připojit. Vždy na patý pokus. Škoda, že mám telefon teď mimo provoz, ale vím, že jsem taky musel v Torque odškrtnout jednu položku v nastavení, jinak jsem se k jednotce nepřipojil. Bohužel teď nevzpomenu jakou. Jinak maximalně se připojím k řídící jednotce motoru. K Fabií 1.4 MPI jsem se připojoval přes protokol tušim ISO 9141 a předpokládám, že máš klíček sepnutý, když to zkoušíš. Odkud jsi ? Obrázek ELM 327 co mám já zde . Bylo koupeno z Číny cca 200,- .Funguje výborně. Zrovna minulý týden jsem ho využil, když mi začal vynechávat jeden hrnec.

Editováno: , autor: D@v3
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 8 měsíců později...

Tak jsem zakoupil tento diagnostický přístroj, ale nepodařilo se mi s ním připojit k ECU a ještě stále hledal aktuální polohu.

http://www.aliexpress.com/item/2014-Newest-Super-Mini-ELM327-Bluetooth-with-Power-Switch-CAN-BUS-OBDII-ELM-327-Work-on/1852873392.html

Použil jsem dodaný software, zítra zkusím ještě změnit komunikační protokol. Myslíte si, že by s originálním softem fungovalo? Anebo je špatný samotný přístroj?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no me to uz teda dorazilo a funguje to tak prapodivne, bud jsem neco nastavil spatne, anebo nevim, mam TorquePRO pro Android, chvili to fungovalo, pak jsem neco nastavil a uz to se to znova nepripojilo, pak se to zase pripojilo, ted se to uz zase nepripoji, hlasi to, ze to nenaslo ECU, proste sem tam se to pripoji, sem tam ne, holt co by clovek chtel za ty prachy asi no :-D

Editováno: , autor: Martin Zwierzyna
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pak taky jaký máš motor, u dieselu to jde až u pozdějších. Nevím, co jsi tam nastavil, je nutné to spárovat a přestanou blikat ty kontrolky na úvodní obrazovce. Já snad měl vše nastaveno , ale nešlo to a pak jsem zapnul v nastavení tu rychlejší komunikaci - Faster communication a šlape to. Zkoušel jsem to jen jednou ale vypadalo to ok. Co za přístroj jsi koupil?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem to dnes opět zkoušel a není to nic moc. Ze začátku jsem se připojil, pak zastavil u pumpy a už se nepřipojil. Před cestou zpět se mi povedlo připojit, ale asi po 10 km nepřetržité jízdy se to opět samo odpojilo. Takže na delší používání to nebude. Otázka je zdali to je přístrojem nebo tím dodaným SW. Jinak mě zarazilo, že po dobu co to ukazovalo nestoupla teplota nad 79C. Myslel jsem že pracovní je 90C (to mi i ukazuje v autě budík. Rychlost a otáčky a klapka se zdály být ok. Pokusím se někdy stáhnout ten origo SW, ale nevím zdali to k něčemu bude.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Nazdar, ja mam na F2 starsie ELM 327 a slape s Torque Pro (len 3€), ale to ukazuje len niektore zakladne udaje, GPS rychl. lieta +- 2km/h, teplota oleja a vykon neukazuje. Teplota vody vyzera byt OK okolo 90C. Lepsi bol DashCommand, ale siel len 30min., Ukazoval takmer realne aj Nm. Chcela som ho aj kupit, ale chcelo to po mne mail a nic mi tam neprislo, tak neviem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...