Voice Vloženo 30. Duben 2014 Sdílet Vloženo 30. Duben 2014 Co je na tom podezřelého? Cena je podle mne za kola na inzerát ok. A to že to tam leží měsíc nic neznamená. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtra01 Vloženo 11. Květen 2014 Sdílet Vloženo 11. Květen 2014 ... A jen tak mimochodem, až koupím nové kola, tak bych ty osmnáctky prodal. Jedná se o následující: Kola: Alaris 7,5J × 18" (bez jediného škrábnutí)pneumatiky: Continental Sport Contact5 225/40 R18 Y XL (byly nové a odjeto na nich bylo nyní cca 900km, takže téměř plný stav) Tak kdyby někdo měl zájem, může se předběžne ozvat s nabídkou. Časem to hodím i na Bazoš... Ahoj, kola jsou ještě k dispozici? Kolik by sis za ne představoval? Klidně pošli cenu do SZ. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
o3viki Vloženo 23. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2014 Já volil 16" s pneu 205/55. Když vidím jak tu dávají někteří 17" a 18" kola, ptám se sám sebe zda jezdí po českých silnicích. Na služebních OII máme 16" a pohoda. Na jedné máme 17" a na okreskách je znát každá nerovnost. Pravda, že 17" a 18" vypadá daleko lépe na autě. Ale každého věc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 23. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2014 hoši, o tom se tu už píše na třech místech, jedno témata na zimu ZDE, dvě na léto - ZDE a ZDE, a všude dost obsáhle....čtěte než založíte téma! Pawouk bude mít zase radost... a práci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
molczik Vloženo 24. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2014 Já volil 16" s pneu 205/55. Když vidím jak tu dávají někteří 17" a 18" kola, ptám se sám sebe zda jezdí po českých silnicích. Na služebních OII máme 16" a pohoda. Na jedné máme 17" a na okreskách je znát každá nerovnost. Pravda, že 17" a 18" vypadá daleko lépe na autě. Ale každého věc. Já dal 18" a musím říct, že mě to mile překvapilo. Zas takový drama to neni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
o3viki Vloženo 24. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2014 Navíc větší kola jak 16" by nedělaly dobře při "souhře" přítelkyně za volantem vs. obrubník. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 26. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2014 (editace) krásné srovnávací fotky z briskoda - holt kola dělají auto autem Editováno: 26. Červenec 2014, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 26. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2014 Přesně tak, ty černé o ničem. Být ve stříbrné, to by bylo jiné kafé. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Allister Vloženo 26. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2014 Já naopak ty černé hodně můžu, ale neskutečně to tam kazí ty lapače.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 26. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2014 Ano pokud preferuješ aby ráfky nevynikly, je černá jasná volba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Allister Vloženo 26. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2014 (editace) Nebuď takový pesimista, někomu se to zkrátka líbí a někomu ne Za mě jsou prostě černý Turini obzvlášť na bíly octě skvělý edit: foto je též z briskoda... moje octa je bohužel zatím jen stejně bílá, bez těch kol Editováno: 26. Červenec 2014, autor: Allister Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2014 A kdeže jsou ta kola? Já tam na první fotce vidím jen černé díry, bohužel. A za jízdy je to ještě horší, to pak nerozeznáš od černých plecháčů. Této módě, jak zneviditelnit jinak pěkná kola, nějak nerozumím. 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Allister Vloženo 26. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2014 V pořádku, beru každý má holt jiný vkus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2014 Však jo, nemůže být všichni stejní. Jen mi to přijde škoda, no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
molczik Vloženo 26. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2014 (editace) Přesně. Vypadá to jak plecháče. Ty Alarisy jsou 100x lepší! Kort na té bílé. Editováno: 26. Červenec 2014, autor: molczik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 30. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2014 Ty někde vidíš Alarisy ?? Já mám Alarisy na léto a Terony na zimu, to na fotce výše jsou právě 17" teron Tady je moje fotka, je to pěkně srovnané. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
molczik Vloženo 31. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2014 Jojo...máš pravdu. Jsou to 17". No a dokonce tedy i ty 17" Teron vypadají lépe, než ty černý. Jinak na tu zimu vypadají ty Terony fakt pěkně. Já ted akorát kupuji pro zimní provoz Denomy. Přijde mi, že se budou dobře čistit. Na léto mám rovněž Alaris. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peeet Vloženo 13. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2014 premyslim o koupe golusu nebo alarisu.. v skodovce mi dali celkem fajn cenu na alu.. pneumatiky vychadzi na 4000 - 5000 kus.. to mi pride hodne drahy.. jakej typ pneu je vhodnej na tydle 18' alaris nebo golus? na internetu jsem nasel znackovy od 2000, ale nevim jestli staci specifikace 225/40 nebo treba koukat jeste na neco jineho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Allister Vloženo 13. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2014 za podle mě ještě lepší ceny seženeš např. na bazoš.cz/sk apod, hlavně ty Alarisy se nabízejí dost.. Alaris třeba zde(cz) nebo zde(sk), Golus zde(cz) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
molczik Vloženo 14. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2014 premyslim o koupe golusu nebo alarisu.. v skodovce mi dali celkem fajn cenu na alu.. pneumatiky vychadzi na 4000 - 5000 kus.. to mi pride hodne drahy.. jakej typ pneu je vhodnej na tydle 18' alaris nebo golus? na internetu jsem nasel znackovy od 2000, ale nevim jestli staci specifikace 225/40 nebo treba koukat jeste na neco jineho? Neblázni. Na netu vycházejí značkové gumy (Pirelli, Conti, Michelin,..) v tomto rozměru od 3 tísíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peeet Vloženo 14. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2014 jo uz jsem to koukal je to hodne levnejsi.. dekuji.. chci se jeste jenom ujistit.. jde tam rozmer 225/40 R18.. mate to tak vsichni zapsani taky v tp? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 13. Září 2014 Sdílet Vloženo 13. Září 2014 ZDE je odkaz na kompletní info o discích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TECHNOLOGY Vloženo 17. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2014 http://www.disky4car.sk/disky4car/eshop/6-1-18-palcove/1276-2-5x112/5/1270-Hlinikove-disky-M562-R18-5x112 nebude to et stale málo ? podložky by som nerád riešil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Allister Vloženo 30. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2014 Tak kola na letní sezónu pořízena již nyní, teď ještě sehnat obutí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 1. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2014 Allister - mam je jako zimaky a jsou to moc pekny kola :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.