Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Co je na tom podezřelého? Cena je podle mne za kola na inzerát ok. A to že to tam leží měsíc nic neznamená.

• 2 týdny později...

...

A jen tak mimochodem, až koupím nové kola, tak bych ty osmnáctky prodal. Jedná se o následující:

Kola: Alaris 7,5J × 18" (bez jediného škrábnutí)pneumatiky: Continental Sport Contact5 225/40 R18 Y XL (byly nové a odjeto na nich bylo nyní cca 900km, takže téměř plný stav)

Tak kdyby někdo měl zájem, může se předběžne ozvat s nabídkou. Časem to hodím i na Bazoš...

Ahoj, kola jsou ještě k dispozici? Kolik by sis za ne představoval? Klidně pošli cenu do SZ.

Diky

• 2 měsíce později...

Já volil 16" s pneu 205/55. Když vidím jak tu dávají někteří 17" a 18" kola, ptám se sám sebe zda jezdí po českých silnicích. Na služebních OII máme 16" a pohoda. Na jedné máme 17" a na okreskách je znát každá nerovnost.

Pravda, že 17" a 18" vypadá daleko lépe na autě. Ale každého věc.

hoši, o tom se tu už píše na třech místech, jedno témata na zimu ZDE, dvě na léto - ZDE a ZDE, a všude dost obsáhle....čtěte než založíte téma! Pawouk bude mít zase radost... a práci...

Já volil 16" s pneu 205/55. Když vidím jak tu dávají někteří 17" a 18" kola, ptám se sám sebe zda jezdí po českých silnicích. Na služebních OII máme 16" a pohoda. Na jedné máme 17" a na okreskách je znát každá nerovnost.

Pravda, že 17" a 18" vypadá daleko lépe na autě. Ale každého věc.

Já dal 18" a musím říct, že mě to mile překvapilo. Zas takový drama to neni. 

Navíc větší kola jak 16" by nedělaly dobře při "souhře" přítelkyně za volantem vs. obrubník. :kol-136:

krásné srovnávací fotky z briskoda - holt kola dělají auto autem

post-116439-0-23521900-1406189866.jpg

post-116439-0-30075400-1406189851.jpg

Upraveno od Hravec

Přesně tak, ty černé o ničem. Být ve stříbrné, to by bylo jiné kafé.

Já naopak ty černé hodně můžu, ale neskutečně to tam kazí ty lapače..

Ano pokud preferuješ aby ráfky nevynikly, je černá jasná volba.

Nebuď takový pesimista, někomu se to zkrátka líbí a někomu ne :kol-32:

Za mě jsou prostě černý Turini obzvlášť na bíly octě skvělý :kol-47:

edit: foto je též z briskoda... moje octa je bohužel zatím jen stejně bílá, bez těch kol :kol-48:

post-89032-0-38096100-1406395175_thumb.j

post-89032-0-10482300-1406395184_thumb.j

Upraveno od Allister

A kdeže jsou ta kola? Já tam na první fotce vidím jen černé díry, bohužel. A za jízdy je to ještě horší, to pak nerozeznáš od černých plecháčů. Této módě, jak zneviditelnit jinak pěkná kola, nějak nerozumím. :kol-32:

V pořádku, beru kol117  každý má holt jiný vkus.

Však jo, nemůže být všichni stejní. ;)  Jen mi to přijde škoda, no. :mellow:

Přesně. Vypadá to jak plecháče. Ty Alarisy jsou 100x lepší! Kort na té bílé.

Upraveno od molczik

Ty někde vidíš Alarisy ?? Já mám Alarisy na léto a Terony na zimu, to na fotce výše jsou právě 17" teron

Tady je moje fotka, je to pěkně srovnané.

Jojo...máš pravdu. Jsou to 17". No a dokonce tedy i ty 17" Teron vypadají lépe, než ty černý. :)

Jinak na tu zimu vypadají ty Terony fakt pěkně. Já ted akorát kupuji pro zimní provoz Denomy. Přijde mi, že se budou dobře čistit. Na léto mám rovněž Alaris.  

• 2 týdny později...

premyslim o koupe golusu nebo alarisu.. v skodovce mi dali celkem fajn cenu na alu.. pneumatiky vychadzi na 4000 - 5000 kus.. to mi pride hodne drahy..

jakej typ pneu je vhodnej na tydle 18' alaris nebo golus? na internetu jsem nasel znackovy od 2000, ale nevim jestli staci specifikace 225/40 nebo treba koukat jeste na neco jineho?

za podle mě ještě lepší ceny seženeš např. na bazoš.cz/sk apod, hlavně ty Alarisy se nabízejí dost..

Alaris třeba zde(cz) nebo zde(sk), Golus zde(cz) 

premyslim o koupe golusu nebo alarisu.. v skodovce mi dali celkem fajn cenu na alu.. pneumatiky vychadzi na 4000 - 5000 kus.. to mi pride hodne drahy..

jakej typ pneu je vhodnej na tydle 18' alaris nebo golus? na internetu jsem nasel znackovy od 2000, ale nevim jestli staci specifikace 225/40 nebo treba koukat jeste na neco jineho?

Neblázni. Na netu vycházejí značkové gumy (Pirelli, Conti, Michelin,..) v tomto rozměru od 3 tísíc. 

jo uz jsem to koukal je to hodne levnejsi.. dekuji..

chci se jeste jenom ujistit.. jde tam rozmer 225/40 R18.. mate to tak vsichni zapsani taky v tp?

• 5 týdnů později...

ZDE je odkaz na kompletní info o discích

• 1 měsíc později...
  • 1 měsíc později...

Tak kola na letní sezónu pořízena již nyní, teď ještě sehnat obutí :)

post-89032-0-32063900-1417367883_thumb.j

Allister - mam je jako zimaky a jsou to moc pekny kola :-)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.