Hanysek Kocich Vloženo 26. Únor 2014 Sdílet Vloženo 26. Únor 2014 Dnes objednáno, tak uvidíme jaké budou :-) http://aukro.cz/podlozky-do-odkladacich-prihradek-skoda-rapid-i4006232954.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Decibel ES Vloženo 26. Únor 2014 Sdílet Vloženo 26. Únor 2014 Fajn věc, chtělo by to zjistit výrobce. Jestli dělá i pro ostatní modely. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajfl Vloženo 27. Únor 2014 Sdílet Vloženo 27. Únor 2014 Hoď prosím referenci, tohle vypadá fajn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 27. Únor 2014 Sdílet Vloženo 27. Únor 2014 Také se přimlouvám za nafocení po instalaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 27. Únor 2014 Sdílet Vloženo 27. Únor 2014 Mě by spíše zajímala podložka pro schránku spolujezdce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanysek Kocich Vloženo 27. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2014 Jakmile dorazí, dám je do auta a hodím sem foto :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 2. Březen 2014 Sdílet Vloženo 2. Březen 2014 Do schránky spolujezdce bych také něco uvítal, ale tak asi nebude problém tam samodomo dopasovat nějaký kus tmavého molitanu, filcu, koberce nebo dle libosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanysek Kocich Vloženo 2. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2014 Tak z podložek nakonec nic nebude :-( Materiálově byly super, vzhledově taky, ale vůbec nepasovaly... Naštěstí mi prodejce vrátil peníze, takže nezbývá nic jiného než čekat a hledat jinde.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 2. Březen 2014 Sdílet Vloženo 2. Březen 2014 jj plánuju tam udělat kus pevnýho filcu, podobného jak byla v F1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 2. Březen 2014 Sdílet Vloženo 2. Březen 2014 Ty podlozky jsou na ebay a jsou z ciny. Jsem si myslel, ze to bude na cinskeho rapida Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom_F Vloženo 4. Březen 2014 Sdílet Vloženo 4. Březen 2014 a nebo vystříhat z takové protiskluzové podložky, prodávají to na palubku, třeba na telefony a pod. jo a prodávají to normálně na metry. tenkrát jsem to vystřihoval pod ručku a na kastlík pod rádio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.