honza007 Vloženo 9. Červen 2006 Sdílet Vloženo 9. Červen 2006 Takže myslím že tímto je vyčerpaná diskuze o zákonnosti fólií.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parkan Vloženo 10. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2006 Ano tak jsemto dnes zkoušel lepit ale po 2 hodinách jsem to vzdal................. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.krizovka Vloženo 7. Únor 2008 Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 Ahoj potřeboval bych někoho kdo ma fabču combi v modré barvě a od zadních okenek do zadu folie na sklech.Chci si je dát tak nalepit a nevím jak to bude vypadat hotové.Bez fota se do toho asi nepustím.Určitě někdo máte tak prosím foto nebo i odkaz někam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 8. Únor 2008 Sdílet Vloženo 8. Únor 2008 Tady je mé foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Termiks Vloženo 9. Únor 2008 Sdílet Vloženo 9. Únor 2008 Hezký. Jaký maj procento průhlednosti ty folie? Co to je za zadní nárazník? A přední? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Píďa Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 jj to je pěkný.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 8. Březen 2008 Sdílet Vloženo 8. Březen 2008 (editace) Folie jsou značky BRUXSAFOL řady Titanium. Přední dveře - Titanium 300 h.c. - propustnost světla 33% Zadní dveře - Titanium 400 h.c. - propustnost světla 16% Kufrové skla - Titanium 600 h.c. - propustnost světla 6% Páté dveře - Titanium 600 h.c. - propustnost světla 6% Přední nárazník je originál a na něm je nasazen překryt od firmy AUTOSTYL JANKO Zadní nárazník je laminátový koupen někde na e-shopu. Editováno: 10. Březen 2008, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIKY1981 Vloženo 8. Březen 2008 Sdílet Vloženo 8. Březen 2008 Folie jsou značky BRUXSAFOL řady Titanium. Přední dveře - Titanium 300 h.c. - propustnost světla 33% Zadní dveře - Titanium 400 h.c. - propustnost světla 16% Kufrové skla - Titanium 600 h.c. - propustnost světla 6% Páté dveře - Titanium 600 h.c. - propustnost světla 6% Přední nárazník je originál a na něm je nasazen překryt od firmy AUTOSTYL JANKO Zadní nárazník je laminátový koupen někde na e-shopu. (můj je již na prodej za 800 kč) Zdravím, foto nasazeného zadního nárazníku by nebylo? Mám Fabii combi a docela se mi líbí, vzal bych ho. počkám na foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 8. Březen 2008 Sdílet Vloženo 8. Březen 2008 Tady je foto na autě! Jen jsem si udělal vývod na výfuk uprostřed! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIKY1981 Vloženo 9. Březen 2008 Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 Tady je foto na autě! Jen jsem si udělal vývod na výfuk uprostřed! Čest, jen pro pořádek, aby nedošlo k omylu. Tento nárazník je na prodej za 800Kč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hatepecko Vloženo 19. Září 2008 Sdílet Vloženo 19. Září 2008 ahoj mam dotaz jdou dat zatmavene autofolie na predni tonovane okna manik co mi lepil zadek rika ze nejde ale jina firma je montuje sice jen do 70 procent propustnosti i s atestem?dik sory za to nove tema ale ztamtech jsem nic nevycetl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MUSA Vloženo 20. Září 2008 Sdílet Vloženo 20. Září 2008 na čelní ani úplně průhlednou a na přední boční 70% propustnost dle vyhlášky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OIZIK Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 tak dle vyhlasky nemuzes na tonovane sklo dat zadnou zatmavenou folii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 A od kdy má fábie tónované okna? Už to tady bylo tisíckrát. Je tady toho o fóliích na okna dost. Zkuste hledat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OIZIK Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 ja treba mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 (editace) Zde již nepokračujte a pokračujte již v tématech, které tu jsou Editováno: 1. Říjen 2008, autor: Standis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vit.x Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 (editace) Ahojj, potřeboval bych poradit s koupí tmavých folií na Fábku combi. Do ted jsem používal textilní clony, ale protože nemůžu pořádně stahnout zadní skla okýnek dveří, tak jsem clony zavrh. Chtěl bych zatmavit zadní boční okna a pátý dveře, ale poraďte jakou propustnost světla folie mám zvolit, abych v noci zacouval ještě v pohodě do garáže . No a kolik zhruba zaplatim za kvalitní folie+montáž? Jo a co se týče vyhřívání zadního skla, nebude s tím nějaký problém? Editováno: 12. Únor 2009, autor: vit.x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 zkus se podívat sem, v exteriéru je toho tady mraky http://forum.skodahome.cz/index.php?act=Se...ghlite=%2Bfolie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vit.x Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 AhaAha, to jsem hodil do špatný sekce, se omlouvám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trinky Vloženo 2. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2010 Čus...mám dotaz...kolik by asi tak zhruba stálo udělání zatmavení oken do modré barvy u profíků na celém autě krom předního skla?? Mám škodu fabii combi 1.2 HTP rok 2003 díky za odpověď..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 3. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2010 Modré fólie už nejsou v módě. A profík ti udělá maximálně zadní boční dveře a páté dveře. Na dveřích u řidiče a spolujezdce nesmí být ze zákona nic nalepeno. Ty okna už jsou zatmavené z výroby na maximální propustnost. Vypadalo by to strašně mít modré fólie jen na půlce auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 3. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2010 a nechapem preco tvoju otazku nenasmerujes online na profikov.... urobia ti vsetko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 3. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2010 Folie nevím,tady je možnost pokovením titanem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepeq Vloženo 12. Únor 2012 Sdílet Vloženo 12. Únor 2012 Vedel by mi niekto poradit kto montuje folie na okna? Na internete je to problem najst firmu v okoli PD-PE. Neviem zistit ani cenu cca 100 euro to viem. Ale hlavne firmu ktora folie ako aj preda tak aj nahodi + vystavi certifikat. Dik za kazde tipy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 12. Únor 2012 Sdílet Vloženo 12. Únor 2012 (editace) LINK: http://sitokurvavygoogluj.sk/ LINK: http://www.google.sk...1668l0.7.3l10l0 Editováno: 12. Únor 2012, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.