vikinger Vloženo 7. Březen 2014 Sdílet Vloženo 7. Březen 2014 (editace) Zdravím, chcem sa informovať ohľadne mojich bi-halogen svetiel H7 mam FII pred FCL kupoval som si žiarovky z ebayu z činy take modré 6000K a par h svietili a už bola ta farba znich olupaná.. ked mam svetlá vypnuté, zapnem diaľkové na páčke a svietia pravé i ľavé keď si už zapnem svetlá, z 0 na obrysové a potom na stretávacie tak mi svieti právé diaľkové svetlo.... keď zapnem páčku na diaľkové svetlá tak zasvieti ľavé a právé neustale ide .... ked vypnem stretavacie svetlá tak už sa vypnú aj stretavacie aj pravé diaľkové svetlo... čo môže byť na chybe? celé svetlo s elmagnetom? či kde? ďakujem môže byť chyba v svetle? niečo s elmagnetom? vymeniť celé svetlo? či niekde v spínači niečo spalené??? Editováno: 8. Březen 2014, autor: vikinger Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 8. Březen 2014 Sdílet Vloženo 8. Březen 2014 Prepinac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikinger Vloženo 8. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2014 hlavný prepínač svetiel či prepínač diaľkových? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikinger Vloženo 9. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2014 Rozobratie prepinača svetiel fabia Prosim viete mi poradiť ako rozoberiem tento prepínač? pripadne ako ho prv vybrať? krytku som vybral ale prepinač neviem... vedeli by ste mi poradiť ako to rozoberiem? vďaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 9. Březen 2014 Sdílet Vloženo 9. Březen 2014 (editace) Nejsem si 100% jistý, ale jestli si dobře vzpomínám, tak se musí zamáčknout vypínač směrem do přístrojovky a zamáčknutý pootočit doprava ve směru hodinových ručiček a vysunout jej z přístrojovky ven, jsou tam takové zámky, které se tím pootočením zasunou.. Pak jen odpojit konektor a je venku. Editováno: 9. Březen 2014, autor: Galvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikinger Vloženo 9. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2014 dakujem mám ho už vonku, chcem sa ešte spýtať, ako ho zmeriam či je vadný alebo dobrý? pootočím kľučikom, potom zapnem stretávacie svetlá a svieti aj pravé diaľkové.... lavé nesvieti len pravé a ked mam svetlá vypnuté tak zapnem diaľkové svetlá a idú aj pravé aj ľavé, takže len vtom prepínači bude niečo vadné ano? ako by som to zmeral? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 9. Březen 2014 Sdílet Vloženo 9. Březen 2014 já myslel přepínač na páčce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikinger Vloženo 9. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2014 nejaky navod ako to dať dole? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.