boban1108 Vloženo 12. Březen 2014 Sdílet Vloženo 12. Březen 2014 Zdravím. Někde jsem četl, že OIII RS má osvětlené kliky. Vnější, nebo vnitřní? Jde to dodělat u OIII elegance? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 12. Březen 2014 Sdílet Vloženo 12. Březen 2014 (editace) vnitřní... těžko říct ... ale mělo by jít téměř vše ... zkoušel jsem už kdysi hledat v etce, ale nenašel, Pawouku, nechceš se mrknou? zda to nenajdeš v etce? Editováno: 12. Březen 2014, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 12. Březen 2014 Sdílet Vloženo 12. Březen 2014 Co ja vim, tak je to soucasti tapecu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban1108 Vloženo 12. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2014 No pokud tapec je vnitřní tapetování, tak to mám smůlu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 12. Březen 2014 Sdílet Vloženo 12. Březen 2014 no nemyslím si, spíš to je záležitost lišty pod klikou ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban1108 Vloženo 12. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2014 No uvidím až to přivezu. Ale toto si asi budu muset odpustit. Doufal jsem, že to tam je a že by to šlo jen dokodovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 12. Březen 2014 Sdílet Vloženo 12. Březen 2014 (editace) nemusíš se tím vůbec zabívat, osvětlení je tak malé že jsem to ani nepostřehl(osvětlení mám naplno) možná by to vyřešila nějaká silnější dioda ale raději se koukni jak to svítí...mizerně Editováno: 12. Březen 2014, autor: Hurikan88 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 12. Březen 2014 Sdílet Vloženo 12. Březen 2014 spíš se podíval odkud to svítí, myslím si že bude dírka v té karbonové liště pod klikou nebo jakou tam máš - alespoň tak to bylo u O II FL a Superba II Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 12. Březen 2014 Sdílet Vloženo 12. Březen 2014 Taky by mě zajímalo jak to svítí.... u O2 FL verze L&K to bylo a vypadlo to celkem pěkně... dodělat to šlo i dodatečně... takže myslím že to půjde i na OIII Hurikan: Nechceš sem zkusit dát nějaké foto? Dík 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Březen 2014 Sdílet Vloženo 12. Březen 2014 vnitřní... těžko říct ... ale mělo by jít téměř vše ... zkoušel jsem už kdysi hledat v etce, ale nenašel, Pawouku, nechceš se mrknou? zda to nenajdeš v etce? Taky jsem nic nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 12. Březen 2014 Sdílet Vloženo 12. Březen 2014 jediné co tam v etce je, že výplň dveří se objednává jen dle VIN a vo tom to asi bude, že by další ochrana? teď jde o to před čím a koho ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flag Vloženo 16. Březen 2014 Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 Nad klikou najdete černý čtvereček. To je ten modul. Buď je s LED nebo jako záslepka. Tak jak tak je to z rubu svařené s tepecem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 16. Březen 2014 Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 (editace) Jak jak jsem psal, napovídá tomu to že se výplň dveří objednává dle VIN Dá někdo s RS foto? Editováno: 16. Březen 2014, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 9. Duben 2014 Sdílet Vloženo 9. Duben 2014 (editace) zde je odkaz na kačerovo vlákno s fotkama osvětlení klik v RS, u neRS ta štěrbinka ze které "jde" osvětlení klik není, ale je v tom místě je vepředu i vzadu záslepka, ted by mělo jít dodělat, není problém vzít šťávu z osvětlení spínačů otvírání oken.... nerozdělával někdo dvěře např pro vytlumení? není to tam ve výplni nějak víc nechystáno? Editováno: 18. Srpen 2014, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 15. Květen 2014 Sdílet Vloženo 15. Květen 2014 našel jsem ve VCDS že se tam kóduje modul pro osvětlení klik... takže to bude nějaký díl, který se tam asi jen nacvakne, ale v ETCe to není vidět, neb výplně dveří se objednávají dle VIN... no vidím to tak, že kačer jak dojede, půjdou výplně dolů, lupa a budou čísélka.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 16. Květen 2014 Sdílet Vloženo 16. Květen 2014 To se vše nastavuje přes BCMko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 16. Květen 2014 Sdílet Vloženo 16. Květen 2014 našel jsem ve VCDS že se tam kóduje modul pro osvětlení klik... takže to bude nějaký díl, který se tam asi jen nacvakne, ale v ETCe to není vidět, neb výplně dveří se objednávají dle VIN... no vidím to tak, že kačer jak dojede, půjdou výplně dolů, lupa a budou čísélka.... Tak to můžeš zapomenout,,tapece dolů"!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 16. Květen 2014 Sdílet Vloženo 16. Květen 2014 To se vše nastavuje přes BCMko. a uměl bys dohledat číslo dílu toho modulu? aby se to dalo nainstalovat? - když tedy kačer nechce vidět svoje dveře zevnitř... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mara Vlk Vloženo 29. Květen 2015 Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 Zdravím vas:-) .otazečka k možné domontáži osvětlení lampiček vystražného osvětlení dveří při otevření..lze dokodovat ? Nebo stači připojit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krenstik Vloženo 29. Květen 2015 Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 Je tam domontáži, jako doplnění.... ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mara Vlk Vloženo 29. Květen 2015 Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 Omlouvam se po montaži :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 3. Červen 2015 Sdílet Vloženo 3. Červen 2015 na varovné světlo dveří je potřeba, svítilna, konektory, piny, dráty a nakódovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 17. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2015 https://www.drive2.ru/l/7161946/ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bildasek09 Vloženo 11. leden 2016 Sdílet Vloženo 11. leden 2016 5E0 919 173 Nevíte někdo kolik ten díl stojí ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. leden 2016 Sdílet Vloženo 11. leden 2016 Tady to máš, příště se ptej v tématu, na které tě odkazuje Aleš_BX. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.