Říjen 3, 20177 r Já si nejsem jistý, ale mám pocit že v RSu to nemam Edit: Tak tam něco mám, ale ještě sem si nevšiml, že by to svítilo Upraveno Říjen 4, 20177 r od MichalRr
Říjen 10, 20177 r Taky by mne to zajímalo, uvažuji nad dodělávkou, ale díly stojí docela ranec, tak aby to mělo nějakej efekt :-))
Říjen 20, 20177 r Mam take zcela novou O3FL (L&K), kde by podsvit klicek mel byt, ale zatim jsem to vubec neregistroval, byt jezdim i dost za tmy A to na rozdil od predchozi O2FL L&K, kde byl podsvit klicek opravdu velmi viditelny, funkcni a esteticky... Docela me tato diskuze prekvapila , mel jsem za to, ze je to dalsi vec, kde Skoda na rozdil od predchoziho modelu opet neco "usetrila" a podsvit klicek vynechala, opravdu jsem to neregistroval, na rozdil od LED list, ktere sviti opravdu pekne a vkusne Ani v infotainmentu v nastaveni "Interieroveho osvetleni" neni zadna zminka o podsvetleni klicek, jakou barvou to ma byt ? Modrobila jako u O2FL L&K ? Nebo by to melo kopirovat nastaveni barev ambientniho osvetleni ?
Říjen 20, 20177 r Je tam bila LEDka ktera sviti hodne slabe. Neni to ocividne ani zavisle na urovni osvetleni budiku a zbytku tlacitek v aute. Furt nikdo nehodil info, zda to lze nejak poladit aby to svitilo vic (bez vymeny za jinou LEDku).
Říjen 24, 20177 r V 10/3/2017 na 21:21, Aleš_BX napsal: tak to zírám, to se pochlapili, jen by to mohlo svítiti trochu vic... Taky zírám, před FL poku vím, tak jen RS. Teď dokonce Style. Něco se děje, v rámci FL nedochází jen k řezání.
Říjen 24, 20177 r před 4 hodinami, bojler napsal: Taky zírám, před FL poku vím, tak jen RS. Teď dokonce Style. Něco se děje, v rámci FL nedochází jen k řezání. Nezírej předčasně, mám zcela novou FL L&K, a ani potmě jsem to nepostřehl. V O2FL L&K jsem to viděl i za světla. Takže to bude asi něco jiného...
Duben 27, 20205 r Zdravim pani, da sa este niekde toto osvetlenie kupit? 5E0 919 173 ? nedari sa mi ho zohnat. Vdaka Upraveno Duben 27, 20205 r od boorky
Květen 31, 20205 r Zdarec,nevíte někdo číslo pinu pro plus? Dík moc za info :-) Upraveno Květen 31, 20205 r od rom007
Listopad 17, 20204 r Jo a dotaz, ma nekdo uz zapojene i zadni? Zda kodovanim prednich jednotek se aktivuje napajeni na pinu 3 +12V i v zadnich jednotkach. Dekuji
Květen 12, 20232 r Mam zapojene predne i zadne. Zadne dvere osobitnu RJ nemaju, pripaja sa to az dopredu. Ak sa niekomu zda ze svietia malo, staci ich vybrat, otvorit a upravit hodnotu predradneho rezistora. Vsetko som sa snazil popisat a nahodit do clanku https://wirer.sk/o3_led-klucky-interier/
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.