Publikováno Březen 22, 201411 r Mám columba modelovej rok 2013 a nepravidelně se mě na displeyi zobrazuje hláška chyba sd karty prosím zkontrolujte sd kartu a ok..kartu tam vubec nemám vloženou a hlaška se zobrazuje i po zasunute kartě a pak v manu zamrzne..po zapnuti a vypnuti nav. Vše ok až po znovu zobrazení chyby.nevíte co stím ?..děkuji Upraveno Březen 22, 201411 r od Mara Vlk
Březen 22, 201411 r To je originál z výroby?? Jestli ne tak je tam už novější verze desky a někdo v ní něco měnil a ta navi se jednoho dne nejspíš úplně zastaví. Rozhodně ji v tomto stavu nepřehrávej jiným software. Je třeba ověřit to co píšu, ale na špatné čtečce se navi nikdy nesekne.
Březen 22, 201411 r Autor Není z vyroby..a vypada to že do ní někdo lezl.. Potřebuju to nějak řešit a nevím přes koho.inzerátu na opravu je spoustu ale typ na někoho spolehlivého ?
Duben 6, 201411 r Mám columba modelovej rok 2013 a nepravidelně se mě na displeyi zobrazuje hláška chyba sd karty prosím zkontrolujte sd kartu a ok..kartu tam vubec nemám vloženou a hlaška se zobrazuje i po zasunute kartě a pak v manu zamrzne..po zapnuti a vypnuti nav. Vše ok až po znovu zobrazení chyby.nevíte co stím ?..děkuji Mě to také postihlo, od té doby mám kartu ve slotu a je klid!
Květen 5, 201510 r Ahoj, mám columbuse v Yeti 2011 rok vyroby a pri vlozeni jakekoliv SD karty pise tuto chybu. Firmware tam je dle stitku: 3984, HW: 55 Pomůže někdo?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.