juraj07 Vloženo 4. Květen 2014 Autor Vloženo 4. Květen 2014 Naaadherny roomik a interier by nebol? Stacia aj z konfiguraku Citovat
mkaba Vloženo 4. Květen 2014 Vloženo 4. Květen 2014 Bral jsem ho tak jak ho měli vystaveného na place, takže jsem si nemohl moc diktovat. Ale sestavu mám skoro jako ty až snad na ty zadní zástěrky. Auto jezdí pěkně, občas mě sice zaskočí nějakej nezvyklej zvuk, ale začínám si zvykat, že u tsi je hodně věcí normálních :-D Jinak spotřebu mám po městě kolem 8 (v Ústí je to samej kopec) ale okrsky dávám za 5,5 a dálnici za 6,5 takže spokojenost ;-) Až bude fakt hezky a čas, něco nafotím a vložím to sem. Citovat
mkaba Vloženo 4. Květen 2014 Vloženo 4. Květen 2014 Jedna z dneška, interiér zatím ne, až projde očistou :-) to víš děti :-) Citovat
juraj07 Vloženo 4. Květen 2014 Autor Vloženo 4. Květen 2014 Pekný mkaba v motore palicka na meranie oleja je citit benzinom a tlmiaci "koberec" za motorom tak dva plastove sroby co ho drzia z nich je jeden fuc ....+ jeden konektor kusok od motoru chcel nejak od radosti skoro vyskocit musel som ho zacvaknut naspat.... Citovat
mkaba Vloženo 4. Květen 2014 Vloženo 4. Květen 2014 Taky cítím na měrce benzín v oleji, ale to je tím, že 90% jezdím město. Jednou za měsíc to projedu na dálnici a je po smradu. Hold přímo vstřik na tohle trpí :-( Citovat
Pandora Vloženo 4. Květen 2014 Vloženo 4. Květen 2014 (editace) Teď v létě je to lepší, ne? Kolik km trasu na tý dálnici dáváš? Juraj07, jak dlouhé jezdíš trasy? Editováno: 4. Květen 2014, autor: Pandora Citovat
mkaba Vloženo 4. Květen 2014 Vloženo 4. Květen 2014 Jj, v létě je to lepší. Naposledy 200km, ale už po 100km se zápach ztratil. Citovat
Pandora Vloženo 4. Květen 2014 Vloženo 4. Květen 2014 Sleduješ teď skoro v létě teplotu oleje? Citovat
Pandora Vloženo 4. Květen 2014 Vloženo 4. Květen 2014 Škoda, že není rozbor toho oleje, co smrdí benzínem, aby bylo vidět, jestli to má nějaký vliv na mazací schopnosti oleje. Citovat
juraj07 Vloženo 4. Květen 2014 Autor Vloženo 4. Květen 2014 (editace) Mám tam nejaký Castrol zajtra napisen podrobne ze Aky jazdim vacsinou mesto ale raz za 1-2dni okreska....a raz alebo dva krat do mesiaca dialnica 110-130 Editováno: 4. Květen 2014, autor: juraj07 Citovat
Pandora Vloženo 4. Květen 2014 Vloženo 4. Květen 2014 Tak ty okresky by ten benzín měly spálit, ne? Pochopil bych, kdybys jezdil každý den jen pár km. Citovat
juraj07 Vloženo 5. Srpen 2014 Autor Vloženo 5. Srpen 2014 Mám problém: pri státí a žošliapnutou spojkou a brzdou(ale aj bez brzdy len spojka) sa ozýva od zadnej (občas aj prednej nápravy) pukanie praskanie alebo vŕzganie niečo medzi tým neviete čo by to mohlo byť? Najazdené 4995km Citovat
ASPIRE Vloženo 5. Srpen 2014 Vloženo 5. Srpen 2014 To nevim , ale auto je nove tak navsteva servisu to jisti Na co mas zaruku? Az by servis nevedel ptal bych se dale. Citovat
juraj07 Vloženo 6. Srpen 2014 Autor Vloženo 6. Srpen 2014 vďaka Aspire ,aj tak som chcel im to ísť oplieskať o hlavu a aj to že občas pri zabrzdení zapištia brzdy ako na Liazke Citovat
Galvi Vloženo 6. Srpen 2014 Vloženo 6. Srpen 2014 Určitě pokud je záruka, tak se pokud to jde nepouštět do ničeho a jen jezdit do servisu.. S tím lupáním může být někde nějaké vůle nebo něco ale dobrý servis by si s tím měl poradit. Vrzání brzd pokud si vrzne jen někdy bych asi neřešil, ono stačí, když se tam dostane nějaká větší nečistota a vrzne to.. Citovat
mkaba Vloženo 6. Srpen 2014 Vloženo 6. Srpen 2014 Nějak mě nejde do hlavy, jakou má spojitost zadní náprava se spojkou. Pokud je to nějaká vůle na nápravě, tak to bude dělat přece i bez té spojky. Určitě pak dej vědět co to bylo za zradu. Citovat
juraj07 Vloženo 14. Srpen 2014 Autor Vloženo 14. Srpen 2014 Dalsie dva problemy: 1. Ked je vonku vlhko a zapata klima otocena na celne sklo robi sa z vonka hmla/plesen? Treba to zotierat stieracmi 2. Motor ide na volnobeh zaradena N zosliapnem plyn na cca 3000ot/min a motor zacne vydavat chrapcavy zvuk.... Citovat
Pawouk Vloženo 14. Srpen 2014 Vloženo 14. Srpen 2014 2. Motor ide na volnobeh zaradena N zosliapnem plyn na cca 3000ot/min a motor zacne vydavat chrapcavy zvuk.... A proč děláš takové věci? Nedělej to a nebudeš mít zbytečný problém. Citovat
juraj07 Vloženo 14. Srpen 2014 Autor Vloženo 14. Srpen 2014 Prvy raz som to spravil kaslat na to.... Citovat
juraj07 Vloženo 15. Srpen 2014 Autor Vloženo 15. Srpen 2014 Mkaba toto ma vôbec nenapadlo dik skusim pozriet Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.