Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Bral jsem ho tak jak ho měli vystaveného na place, takže jsem si nemohl moc diktovat. Ale sestavu mám skoro jako ty až snad na ty zadní zástěrky. Auto jezdí pěkně, občas mě sice zaskočí nějakej nezvyklej zvuk, ale začínám si zvykat, že u tsi je hodně věcí normálních :-D Jinak spotřebu mám po městě kolem 8 (v Ústí je to samej kopec) ale okrsky dávám za 5,5 a dálnici za 6,5 takže spokojenost ;-) Až bude fakt hezky a čas, něco nafotím a vložím to sem.

Vloženo

Pekný mkaba :);) v motore palicka na meranie oleja je citit benzinom a tlmiaci "koberec" za motorom tak dva plastove sroby co ho drzia z nich je jeden fuc ....+ jeden konektor kusok od motoru chcel nejak od radosti skoro vyskocit musel som ho zacvaknut naspat.... :(

Vloženo

Taky cítím na měrce benzín v oleji, ale to je tím, že 90% jezdím město. Jednou za měsíc to projedu na dálnici a je po smradu. Hold přímo vstřik na tohle trpí :-(

Vloženo (editace)

Mám tam nejaký Castrol zajtra napisen podrobne ze Aky jazdim vacsinou mesto ale raz za 1-2dni okreska....a raz alebo dva krat do mesiaca dialnica 110-130

Editováno: , autor: juraj07
  • o 3 měsíce později...
Vloženo

Mám problém: 

pri státí a žošliapnutou spojkou a brzdou(ale aj bez brzdy len spojka) sa ozýva od zadnej (občas aj prednej nápravy) pukanie praskanie alebo vŕzganie niečo medzi tým :) neviete čo by to mohlo byť? Najazdené 4995km :) 

Vloženo

Určitě pokud je záruka, tak se pokud to jde nepouštět do ničeho a jen jezdit do servisu.. S tím lupáním může být někde nějaké vůle nebo něco ale dobrý servis by si s tím měl poradit. Vrzání brzd pokud si vrzne jen někdy bych asi neřešil, ono stačí, když se tam dostane nějaká větší nečistota a vrzne to..

Vloženo

Nějak mě nejde do hlavy, jakou má spojitost zadní náprava se spojkou. Pokud je to nějaká vůle na nápravě, tak to bude dělat přece i bez té spojky. Určitě pak dej vědět co to bylo za zradu.

• o 2 týdny později...
Vloženo

Dalsie dva problemy:

1. Ked je vonku vlhko a zapata klima otocena na celne sklo robi sa z vonka hmla/plesen? Treba to zotierat stieracmi

2. Motor ide na volnobeh zaradena N zosliapnem plyn na cca 3000ot/min a motor zacne vydavat chrapcavy zvuk....

Vloženo

2. Motor ide na volnobeh zaradena N zosliapnem plyn na cca 3000ot/min a motor zacne vydavat chrapcavy zvuk....

A proč děláš takové věci? Nedělej to a nebudeš mít zbytečný problém.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...