Duben 13, 201510 r No nevím, osobně nemám moc rád když musím do něčeho v autě vrtat. To oko přidělané vrutama by mohlo být v pohodě. Ten plech zabrání případné trhání toho koberce. zkusím se po těch okách někde podívat. Nějaké velké hypermarkety nebo u würth by mohli mít něco podobného na skladě. :-)
Duben 13, 201510 r Koukal jsem v OBI a ani v Baumaxu to nikde nemají... Zatím jedině přes e-shop. Taky nerad vrtám ale asi je to jediné řešení :-)
Duben 22, 201510 r Tak jsem to nějak vymyslel :-) Použil jsem 2 poutka viz. obrázek - nesmí být moc dlouhá. Vyšrouboval jsem ty 2 zadní šroubky z té mezipodlahy zespod. Poutka provlékl skrz šroubek, a zašrouboval zpět. Nikde nic nepřekáží a v případě potřeby možno bez následků kdykoliv vrátit do původního stavu. Nyní je to plně funkční - jak jednoduché a bez vrtání :-) Upraveno Duben 22, 201510 r od jindrous
Červen 24, 201510 r Tak už jsi to nějak vymyslel? :-) já to mám pořád stejně jak jsem psal a není problém... Upraveno Červen 24, 201510 r od jindrous
Červen 26, 201510 r Makám na tom pomalu. Kvůli dítěti to jde pomalu. Není moc čas se utrhnout do garáže.
Červenec 19, 201510 r Jindrous, tak jsem se dostal konečně k první realizaci. Je to "hard" verze vůči tvé "soft". Zatím je to prototyp, není to ani natřeno. Instalováno dva týdny a zatím splňuje očekávání. Pokud je podlaha dole není problém. Při horní poloze dodělávám stejným způsobem pro uchycení uprostřed. Uchycení za sedákem bude problém, pač musím nejdříve zjistit, jak demontovat mezipodlahu. Pak přidělám podobným způsobem (doufám).
Červenec 20, 201510 r Ano, samovyroba. Je to jednička plech ohnuty do L a vždy vložený pod ten černý plastový díl.
Červenec 20, 201510 r Jelikož lze jedině asi vyrobit a ne koupit - mohl bys mi to taky vyrobit - popřípadě za kolik? Asi je to lepší řešení než to moje prozatímní :-)
Červenec 23, 201510 r Vyrobit to není problém ani pro tebe. Ale nesmis na to spěchat. Časově to nedávám.
Srpen 31, 201510 r Upřímně řečeno nevím. Nejsem schopen ani ty svoje "prototypy" předělat do nějaké lepší verze. Jsem poslední dobou pracovně hodně vytížen a zbytek času věnuji rodině. Omlouvám se. Možná za měsíc dva, najdu nějaký časoprostor pro realizaci.
Září 16, 20159 r Koukal jsem na nový Superb Combi a tam již ty chybějící háčky u dvojité podlahy jsou original z výroby,. Sakra tak proč to nešlo u O3 ? Upraveno Září 16, 20159 r od jindrous
Září 17, 20159 r Asi ne ty zadní háčky u S3 jsou v takové prohlubni, a u O3 je rovná plocha. Je vidět že si vzaly ponaučení.
Září 24, 20159 r No jo ale pokud dobře vidím, tak to mají kluci z ŠA poreseny jen v případě dolní polohy podlahy. V případě horní polohy jsme tam kde jsme byli na začátku.
Říjen 20, 20159 r Zdar chlapi, nemáte někdo seznam OE dílů na mezipodlahu? Nebo kdo mi prosím pošle VINko, bohužel se to zatím nedodává jako sada. Díky.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.