Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

To zní zajímavě, jen jsem koukal že to neumí RDS což je trochu škoda... ale zase bych získal čtečku karet a cd changer :-)

jo to by tak mohlo být... díky

Ja som dorábal aj predne

post-89656-0-81022500-1443359326_thumb.j

post-89656-0-90779800-1443359386_thumb.j

post-89656-0-14275900-1443359429_thumb.j

Upraveno od Maco123

Pěkné, kde jsi pořídit to autorádio?

Mám ho z OC od jedného s Octaviou

• 1 měsíc později...
A nedalo by se nějak do staršího Rapida sehnat to rádio Bolero, které se montuje od letoška do MR 2016?

post-85675-0-59725200-1446903582_thumb.j

Upraveno od tony.m

Nemá někdo radu?

Upraveno od tony.m

Sehnat by se asi dalo, ale asi by nefungovalo. Ty budes mit starsi elektriku nez do kterych se ted montuje

Myslíš? To bych právě potřeboval zjistit, jestli s tím nemá někdo zkušenost.

AK to zistis prosim napis to sem, sam som na to zvedavy mam MR2015 a tiez som rozmyslal zohnat bolero/amundsen z MR2016. DIk

• 4 týdny později...
  • 3 týdny později...

Zdravim,som novym členom rodiny Rapid Spaceback MR 2016,radio Bolero,a chcem sa opytať,nevie niekto poradiť mal som sparovany stary telefón,teraz mam novy,zase som ho sparoval z radiom a ukazuje mi v tel.zozname každy kontakt 2x.Už som dal aj obnovenie od vyrobcu,potom sparujem novy tel.a zase 2x kontakty,ako keby tam bol stale aj ten prvy telefon.Diky

Zkus kouknout na nastavení v kontaktech telefonu , někdy to zobrazuje kontakty z paměti telefonu a zároveň ze SIM karty.

Měl jsem to taky u AMUNDSENA+

Upraveno od vlad1130

V telefóne nemám žiadne kontakty,všetky mam na SIM

Upraveno od Pawouk
Bezprostředně předcházející příspěvek se necituje!

A ešte jedna otazka,ma bolero zobrazovať aj foto,lebo keď dám SD,tak hraje len hudba,a kliknem na kolonku foto a nič neprehrá

A ešte jedna otazka,ma bolero zobrazovať aj foto,lebo keď dám SD,tak hraje len hudba,a kliknem na kolonku foto a nič neprehrá

Už zobrazuje aj fotky.

Zdravim,som novym členom rodiny Rapid Spaceback MR 2016,radio Bolero,a chcem sa opytať,nevie niekto poradiť mal som sparovany stary telefón,teraz mam novy,zase som ho sparoval z radiom a ukazuje mi v tel.zozname každy kontakt 2x.Už som dal aj obnovenie od vyrobcu,potom sparujem novy tel.a zase 2x kontakty,ako keby tam bol stale aj ten prvy telefon.Diky

Ani neviem čo som nastavil,ale zobrazuje už len po jednom kontakte.

marek44 - bezprostředně předcházející příspěvek není povoleno citovat. A neškodilo by editovat i své příspěvky, není důvod je sem sázet po postupně po jedné minutě. Jak by to tady vypadalo, kdyby to dělal každý?

• 1 měsíc později...

Chlapi a umí to Bolero Blotuuuuuuuuuu.Dík

Chtěl bych se zeptat, jestli je možné upravit v radiu Bolero (původní provedení z O2FL - RCD 510) některé grafické prvky. Rád bych radio sehnal, ale chtěl bych změnit zobrazované logo za nové a také by se mi líbila jiná grafika při spuštění zadní parkovacích senzorů.

• 4 týdny později...

A zase zobrazuje po 2krat kontakty,ale v telefone mam uložene len na sim,dam nastavenie od vyrobcu,potom sparujem telefon a šup kontakty 2krat.Nevie niekto pomože odpojenie baterie,pripadne iny postup,ako sa ich zbaviť.

• 5 měsíců později...

Nevie mi niekto poradiť,prečo mi bolero nevie čitať sms?

• 5 měsíců později...

Kluci,taky jsem chtěl dát do Rapida Bolero ale nakonec jsem tam nechal namontovat Parrota a jsem velice spokojen

Upraveno od vlada920

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.