Diamant Vloženo 26. leden 2010 Sdílet Vloženo 26. leden 2010 Je dosť možné, že s LED žiarovkami (ale s malou spotrebou) vo vozíku by to fungovalo. Akurát je otázne, či by sa to vyplatilo dávať do vozíka a či má človek stále ten istý vozík? Išlo by to vyriešiť ešte relátkami, ktoré by spínali výstupy do vozíka, ale originálne riešenie mi príde jednoznačne najlepšie. Ja som kúpil kabeláž ťažného od Alesia. Ale nakoľko som mal prípravu ťažného z výroby (= kábel až do kufra), tak som použil z tej kabeláže len tú zadnú polovicu od RJ ťažného až ku "guli". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 26. leden 2010 Sdílet Vloženo 26. leden 2010 Tak samozřejmě že ř.j. tažnýho je nejlepší řešení už kvůli tomu hlídání žárovek a bezproblémové funkce a možnosti nakódování park asistenta se zapojeným vozíkem. pak to nemá chybu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty8 Vloženo 8. Září 2010 Sdílet Vloženo 8. Září 2010 Zobrazuje OII FL kromě rozsvícení kontrolky také na maxidotu která žárovka je na přívěsu vadná? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 8. Září 2010 Sdílet Vloženo 8. Září 2010 pokud je origo jednotka tak by měla.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty8 Vloženo 9. Září 2010 Sdílet Vloženo 9. Září 2010 (editace) Já mám tažné origo z výroby a vždy se rozsvítí jen kontrolka, na maxidotu se žádná zpráva neobjeví. Nevím, jestli to nemám reklamovat. Editováno: 9. Září 2010, autor: Marty8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza72 Vloženo 21. Září 2010 Sdílet Vloženo 21. Září 2010 Jak pise Vasa, na zarovky to nejde... Uz jen proto, ze brzdove svetlo je ve stejne zarovce jako koncove svetlo...Jen se zvysi napeti z 24% na 100%...5W/21W... No a vozejk ma vzadu zarovky dve... Krom toho to elektronika po nastartovani odpoji.. Doporucuju elektriku neoriginalni, nebo original..Obe pracuji s Cany... H. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tichotovi Vloženo 22. Září 2010 Sdílet Vloženo 22. Září 2010 Zobrazuje OII FL kromě rozsvícení kontrolky také na maxidotu která žárovka je na přívěsu vadná? Ahoj,já mám tažné zařízení origo a hlásí to: "zkontrolujte levé koncové světlo na přívěsu".Nebyla ale vadná žárovka,jenom nebyla správně usazená redukce 13/7.Po jejím "docvaknutí" už je vše v pořádku.Jinak než jsem OII FL koupil,zvažoval jsem možnost dodatečné montáže tažného zařízení,ale jako nejlepší řešení mi vyšlo originální TZ.Odpadají problémy s couvacími senzory a kontrolou žárovek.To pro ty,kteří auto budou teprve kupovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumlajz Vloženo 11. Duben 2014 Sdílet Vloženo 11. Duben 2014 Ahoj koupil jsem na octavii II facelift tažné zařízení plus elektriku pro tažné neměl by někdo nějaké schéma kam se co zapojuje ? děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 12. Duben 2014 Sdílet Vloženo 12. Duben 2014 Záleží jakou máš koupenou elektriku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumlajz Vloženo 12. Duben 2014 Sdílet Vloženo 12. Duben 2014 koupil jsem originální elektriku jenže starší a jsou tam ucvakaný kabliky který se mají zapojovat do pojistkové skřínky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 12. Duben 2014 Sdílet Vloženo 12. Duben 2014 (editace) Máš parkovací senzory?Ideální je koupit jinou,tahat kabely a ještě ustříhané,je nanic. Pokud máš senzory tak tuhle. http://www.amsa.cz/Elektroinstalace-k-taznemu-zarizeni-univerzalni/839-MP-2-PS-park-asistent-7-p%C3%B3l-modul-pro-auta-s-datovou-sb%C4%9Brnic%C3%AD Pokud ne tak tuhle. http://www.amsa.cz/Elektroinstalace-k-taznemu-zarizeni-univerzalni/1704-WH-1-Can-Bus-7-p%C3%B3l-modul-pro-auta-s-datovou-sb%C4%9Brnic%C3%AD Editováno: 12. Duben 2014, autor: Pavel 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumlajz Vloženo 12. Duben 2014 Sdílet Vloženo 12. Duben 2014 ona je jako celá konektory do tý jednotky jsou všecny ale ty kabliky co se zapojujou v pojistkoví jsou odstřihlí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 12. Duben 2014 Sdílet Vloženo 12. Duben 2014 Tak jedině schéma nebo to dát někomu kdo to dělá.Hlavně jestli máš k tažnému nějaký doklad,jinak ho nepřihlásí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumlajz Vloženo 13. Duben 2014 Sdílet Vloženo 13. Duben 2014 pokud máš známé tak ti to přihlásí .... :-D potřeboval bych nějaké to schéma jakej kablik kam zapojit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Razy1993 Vloženo 17. Březen 2015 Sdílet Vloženo 17. Březen 2015 Ahoj potřeboval bych, pomoc s elektrikou na tažném a nebo na vozíku. Mám takový problém, že když zapnu světla a brzdy tak je to na vozíku v pohodě, ale když zapnu mlhovku tak svítí brzda a když šlápnu na brzdu tak nic nesvítí. Elektriku mi dělalí přímo ve škodovce takže tam by to mělo být v pohodě. Ale s vozíkem když mi to na ostatních autech jde? Tak nevím. Potřeboval bych poradit. Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajerak Vloženo 2. Květen 2015 Sdílet Vloženo 2. Květen 2015 Pánové,koupil jsem orig.elektriku k tažnému, (octávia II) problém je v tom že u toho není schéma zapojení od jednotky tažného do pojistek atd. jedná se o 7káblíků. Nemáte náhodou někdo návod. Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tažak Vloženo 2. Květen 2015 Sdílet Vloženo 2. Květen 2015 Přijeďte ke mě,vše vyřešíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajerak Vloženo 2. Květen 2015 Sdílet Vloženo 2. Květen 2015 Rád bych, ale tohle po mne nechtěj, to bych musel jet přes celou republiku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajerak Vloženo 3. Květen 2015 Sdílet Vloženo 3. Květen 2015 Stačí mí nějaká malá příručka-aj rukou psaná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
serfig Vloženo 27. Květen 2015 Sdílet Vloženo 27. Květen 2015 (editace) Zdravím,koupil jsem tažný a tuto neoriginální elektriku http://www.amsa.cz/Elektroinstalace-k-taznemu-zarizeni-univerzalni/840-MP-4-13-p%C3%B3l-modul-pro-auta-s-datovou-sb%C4%9Brnic%C3%AD. Nechal jsem si to namontovat v servisu.Hrali si s tím 2 dny a stejně mi stále svítí porucha žárovek na palubce.Na Amsa.cz mi tuto elektriku na Octaviu II doporučili.Nevíte poradit kde může být zrada.Děkuji Editováno: 27. Květen 2015, autor: serfig Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zelo7 Vloženo 29. Červen 2015 Sdílet Vloženo 29. Červen 2015 Ahojte, nemáte niekto schému originálneho ťažného? Tá od Rostu je vo veľmi malom rozlíšení a nedá sa prečítať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 29. Červen 2015 Sdílet Vloženo 29. Červen 2015 Tady neco mas... Tazne.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zelo7 Vloženo 29. Červen 2015 Sdílet Vloženo 29. Červen 2015 Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel S Vloženo 18. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2015 Mám taký problém.na autě mám 13 pin zásuvku a mám jet s vozíkem na STK,,zasunul jsem redukci na 7pin,ale svítí na vozíku jen levé světlo a osvětlení spz. nic jiného nefunguje.Dříve jsem používal vozík na jiném autě se 7pin zásuvkou a vše fungovalo,nemá se třeba něco nakodovat.?Tažné je orig.Škoda mantované ve Škodovce v Holansku. Můžete mě poradit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 21. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2015 redukce je ok? funguje na jiném voze?, pojistky tažného jsou ok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.